69150
-
szinte sosem használok makettragasztót
ipari pillanatragasztót használok,néha sima loctite-ot. -
Makettragasztó egyáltalán odafogja a műanyaghoz a fémet? Vagy valami egyebet használsz? -
:D
-
faszom kivan a láncok felragasztgatásával
-
CrazyCharlie #54131 Maga a Bradley sm lehet rossz
-
eléggé élethű
-
De jók ezek a málhák.
(szóljatok ha nem látszik)
-
hehe :) -
:)
-
MattHeafy #54126 48as Airfix Mosquito..érdekes mert a törzsbe még belevan öntve h 1969 Airfix Corporation:D
Ehhez vette mér ezt azt, de még sok minden kell. meg persze egy dioráma köré...majd eccer :) -
Azért én elfogadnék egy olyan 1/32-es Tamiya Tomcatet. -
megelőztél. :D míg elővettem a Tomcat DVD-t, és nem találtam rajta semmit, meg kigúgliztam pár használhatót, addig beraktad a lényeget. -
nekem meg a hi-visibility jött be mindíg is, a tarka-barka festésekkel. :D
Starfightersékből pl:
-
CrazyCharlie #54122 Na ez egy kicsit jobb lesz
a legfölső gépet képzeld el a 3. függőlegesével -
CrazyCharlie #54121 Végülis igazad van, a Tamiya Tomcat tényleg küzd néhány hiányossággal. Ízlések és pofonok, nekem a VF-33-asok Kandúrjai tetszenek
csak nem ez a hi-low visibility, hanem a sima low
A deriválást meg eszembe se juttasd!
-
CrazyCharlie #54120 Ez lett vona a kérdés...de végül úgy döntöttem, hogy meghagyom
-
Mit szeretnél építeni? :) -
MattHeafy #54118 Az Fw-190?sehogy..majd egyszer:)
Nagyon részletesen szeretném megcsdinálni(Kb. mint Kormos Peti az övét), szóval még információgyüjtés folyik(???) :)
Most a Jak-7 a fontos, utánna meg egy kb. 3 év el fog menni a következő makettemre ha nem több:) -
itt aug. 20 délelőtt repült el a majdnem komplett légierő a ház felett, Albatros, Gripen, Mig-29, Mi-24, An-26. csinálhattam volna pár videót, de mire előveszem a fényképezőt, bekapcsolom meg ilyenek addigra már kitudja merre járnak
-
osztottam szoroztam derviáltam, és arra az elhatározásra jutottam, hogy maradok a Hasegawa Tomcatnél. elolvastam pár rívjút (review), és az Italeri az hozza az Italeris szintet, de kb itt ennyi, a Tamiya 1/32-es Tomcat nem olyan fúbazz mint amilyennek elsőre látszik.
Tamiya cikk
Italeri cikk
Academy cikk
Academy cikk 2 (másik Tomcat)
Hasegawa cikk, mondjuk ez lassan 10 éves cikk állítólag, azóta meg sok Tomcat makett lefolyt a Dunán
meg nekem fontos, hogy az ívelőlapok (flaps) állíthatóak legyenek, és ez tudtommal CSAK a Hasegawa készlet extrája. bár a Tamiya Tomcatet igen csak baráti áron 20 ezerért betudnám szerezni, de akkor még se feljavító, se VF-84 század festés, se egy külön szoba ahol tárolni tudnám
-
baszott dúrva dolgokat szokott csinálni :) -
király, jó kis Mi-24
-
hihi
http://data.hu/get/961000/000_0774.ZIP.html
csak pár másodperc hosszú,ráadásul fényképezővel készült,de megéri leszedni :)
nagggyon friss :) -
kár hogy alig lehet megtalálni benne amit keresel, de nem baj... :D Fő hogy van. :D -
ehh.
megnyilt a replica e-boltja,ennyi év után.
bazeg,megint lehet költeni D: -
áhá.
Hát ez vmi izraeli módosítás lehet.
biztos le kell azt onnan szedni? -
CrazyCharlie #54109 Hát igen...
-
Fasza ez. Bár az a görgő elég érdekes. :D -
CrazyCharlie #54107 Itt vannak a képek a görgőrőlKATT
Plusz még néhány magáról a makettről...
-
és hogy áll a gép építése? :) -
teljesen mindegy :D Egy külföldi fórumozó. -
MattHeafy #54104 Minden amit kiadnak egy adott Gyártó, adott makettjáhez, benne van egy csomagban, jobban is jársz vele mert olcsóbbb vagy 20 dollárral.. -
MattHeafy #54103 Kinek?:) -
Big Ed az egy megapack általában bár biztos tudod, pl 1/48 Tomcathez (Hasegawa) -
vass17 #54101 Azt nem várhatod el, hogy egy limitált, díszdobozos változat, ami mellesleg az alapverziónál több kiegészítőt tartalmaz, ne legyen sokkal drágább, mint az.
Elhiszem én, hogy sokmindent kaptál 22k-ért, de a kettő között így nem kevés az árkülönbség..... egyébként mi van a BigEd csomagban, hogy 45dollárba kerül??? -
tudás nem ér:D
jah AF-en nézegettem, csávókámnak otthon van CNC marója. :| Hát elmehet melegebb éghajlatra... :D -
MattHeafy #54099 Elfogadható?:)
Őszinte legyek...sztem kurvára nem.Ha kiszámolod akkor 14 E egy makettért meg egy kis maratásért hozzá...plusz vmi kamu repülős darabért(mikor fognak osztogatni 2. vhus repcsiből maradványokat...:D:D).
Azér ekkora az arcom, mert az elsők között voltam akik 2 éve megvették az fw-190-t itthon..azóta megvettme hozzá pár könyvet(nem pdf meg ilyenek...)
az Edu BigEd maratását, Aires kabint bele, plusz matricát(jó mondjuk ezt egy könyvhez adtá) és így járok eddig dúrván 22 ezernél a makettel...és minden megvan hozzá ami kell h egy gecijó gépet csinálhass belőle(tudás nem ér:D).Szóval szerintem az ilyen Royal Class kiadás az Edu részéről csak parasztvakítás..:) -
CrazyCharlie #54098 Na, majd holnap dobok képet
-
Erre gondoltam én is :)
Igen a T54A tipust építettem,az a korai görgökkel volt csomagolva.
Izé...egy képpel tudnád ilusztrálni,hogy mit is akarsz lecsiszolni?
-
CrazyCharlie #54096 Petyus!
Ha jól emlékszem, összeraktál egy Trumpi T-54/55-öst, ugye?
Az lenne a kérdésem, hogy a görgök oldaláról is eltávolítottad a mintát? A futófelületről lecsiszolom mindenképp, de azt nem tom, hogy az oldalfalán volt-e...kiábrándítóan kevés jó fotót találtam és nem tudok döntni: hagyjam vagy se?