69150
-
Van a merkava hátulján 2 kosár,a hátsó "kijárat" 2 oldalán...
ezeket csinálgatom,mert az academyiék ezt is elkúrták szépen.
teljesen újat kell építenem :I -
dara #54214 Leginkább repülőeszközökkel. -
az nem foghat ki senkin.
gumival a legegyszerübb dolgozni egy "nem harcjárművesnek" :) -
vass17 #54212 Egyébként milyen makettekkel foglalkozol? -
dara #54211 Szerintem mert eleve úgy álltam hozzá, hogy csak szar lehet. Emiatt meg nem is nagyon erőltettem, hogy rendesen lefessem és egyebek. Egyébként sem egy bizalomgerjesztő valami. -
vass17 #54210 Kell egy ilyen is, de asszem nem vagyok még elég érett hozzá:l
-
Miért fog ki rajtad a gumilánctalp? -
dara #54208 Nem sértés. Alapvető nézetem, hogy mindenki hülye kisebb-nagyobb mértékben, csak a többség nem ismeri el.
Akkor hirtelen felindulásból félbehagytam... A másik dolog a gumilánctalp ami kifog rajtam. Alapvetően nem vagyok harcjárműves (mostanában meg szinte semmilyen sem), szóval az erre vonatkozó technikát nem ismerem. A Friul féle ólomgumi lánctalpból meg köszönöm nem kérek. Műgyantát meg csak Merkava III-hoz találtam eddig. -
Szemenként??
Te se vagy százas,ha meg nem sértelek :o)
Tudsz képet felrakni a gépről? -
dara #54206 A chain curtain láncát anno nekiálltam homemade lehajtogatni szemenként. Már a felénél tartottam, amikor eszembe jutott, hogy ellenőrízni kellene. Természetesen hosszúra hajtogattam minden szemet... Akkor kissé anyáztam. -
-.- -
Az Itáliai Pókember :D -
jó a hajad Peti, hova jársz fodrászhoz? :O
-
-
humbrol néha szokott sötétedni :)
Nem használtam rá semmilyen matricát. -
LOL!
A múltkor amikor kérdeztem akkor valaki nagyon sejtelmes választ adott és azért hittem ez valami titok
-
CrazyCharlie #54199 A Tiranom megkapta az első réteget. Ahogy elnézem, kell még neki kettő... 
A színe egész jó...lenne, ha rejtéjes módon nem sötétedne száradáskor
Felszínre került egy-két csiszolási hiba is, bár nem vészes.
Petyus
Ha már itt vagy: a T-54-esedhez használtál gyári matricát? Milyen a minősége? -
áá,majd holnap rakok,mára elég a merkből D: -
vagy amikor már 3 éve nincs aktivitás a topikban. :D -
ismerős, Tigrisre is felkellett tenni pár ilyen mikroszkópikus alkatrészt, amiből még dodekaédert kell hajtogatni. pillanatragasztóval megkenni lehetetlen, mert 1. vagy semmi nem kenődött rá, 2. 3x nagyobb a csepp, mint maga az alkatrész
képet a láncokról
-
:DD
mit jelentene?
ha épp "kivagyok idegileg", akkor szoktam berakni,semmi titok nincs :D
-
Ja,semmi....csak a Merkava elérte azt a szintet,amikor már nem tünik szórakozásnak az építése 
Az eduard fotomaratása 2 lapot tartalmaz,tele olyan kis szarokkal,hogy nagyítóval alig látom,és akkor még 4-be kéne hajtogatni...
Asszem ha ezzel végzek,megint tartok egy kis szünetet,mielött még megmakkanok.
De legalább a srapnel-láncokkal megérte szenvedni,lealapoztam,egész türhető lett. -
Jajj a titkos koponya amit soha nem mondotok el mit jelent.
Nem mintha érdekelne.
Lehet ám PM-et írni jól tudok titkot tartani. Ezt csak úgy mondtam nem azért mert célózni akartam valamire. Dehogy. -
na mivan Peti
-
-
CrazyCharlie #54190 Hát nagyon úgy tűnik...
-
kurva jól néz ki, ez lesz a legrészletesebb kandúr a piacon feljavító nélkül. ehez nem is kell feljavító. ez "A Tomcat". kész, Tamiya elbújhat a gyártósorai mögé.
-
nem baj, legalább lesz idő gyűjteni rá. :D még egy Tomcat a 1/48-on kívül? naná. :D -
CrazyCharlie #54187 Ennél többet nem találtam
Szerintem jövő év végefelé jön ki leghamarabb...
-
kell!
mikor jön, vagy mit lehet róla még tudni? googleben nem sokat találtam. felkanyarodok Trumpeter oldalára, hátha
-
Nem tudok véletlen olyan helyet ahol lehet átlátszó műanyag lapokat venni (plexi vagy valami ilyesmm a lényeg, hogy szilárd legyen nem hajlékony)? -
CrazyCharlie #54184 Trumpeter 1:32 Tomcat test shots
-
vass17 #54183 Találtam egy nagyobb cseh oldalt, gondoltam belinkelem ide, ha érdekel még valakit, rugalmasabb a szállítási ktg. mint az Eduardnál, lehet, hogy innen meg is rendelem a maratást.
Modelimex -
majd igen, még nem tudom mikor. mondjuk van több gép is, amin lehet gyakorolni. 2 Tomcat (Revell 1/48, Hasegawa 1/72), 1/48 Tornado, 1/48 F-16, 1/48 F-15. -
Akkor végül is megveszed a Tomcatet? -
van bőven itt a polcon. :) -
Csak akad valami régi cucc. Nekem van egy rakás festetlen makettem amit 10-12 évesen raktam össze. Most, hogy újra elkezdtem makettezni ők a tesztalanyok:D -
MattHeafy #54178 Nálam úgy zajlik ez h lefújom a makettet az alapozó és preshadding után a kamora, majd fényeslakkal lefújom.Több okból: matricák jobban felsimulnak a felületre és a hordozó film nem látszik meg, panelezésnél: fényeslakkon könnyebb vissza törölni a temperát amivel csinálom.Vagy fekete v sötétbarnás, mikor melyik mutat jól.Innentől egyszerű a dolog, kicsit fehigitott temperát felhordok a panelvonalra ecsettel, jól belenyomjokdva, majd száradás után nedves fülpucival v ecsettel(mikor h kényelmesebb) visszatörlöm, amig csak a panelvonalba nem marad.Kb ennyi a lényege:) -
hát nem tom, én nem a 20k-s maketteken szoktam kipróbálni az új dolgokat. :) -
MattHeafy #54176 Chromax, típusszámot nem tudok sajnos de a Játék&Makettről rendeltem még egy éve 16Eért, 0.2es düzni van benne..nagyon szeretem, sikerült vele miliméteres csíkot fújnom már.