69150
-
vass17 #54335 Szerintem korrekt 
A makett, hát mivel nem vagyok csörömpös, nem igazán tudom megítélni, de a Dragon részletessége mellett messze elmarad.
Ettől függetlenül nagyon mutatós lesz, ha felnő:D -
Hát akkor nem egy nagy szám ez a makett. =/
Sztem nincs azon a képen letakarva a szellőző semmivel... -
CrazyCharlie #54333 Elkészültem a Pzh 2000 dobozbontásával, itt megtekinthető!
Akinek van ideje, legyen szives, fussa át. Ha találtok benne hibát, akkor jelezzétek lécci! Köszönöm! -
stuka85 #54332 hali mindenkinek lenne egy kérdésem tiszerintetek milyen eza könyv. és érdemes vele foglalkozni vagy nagyon újat nem tud mondani, ja és szerintetek ez belehet még szerezni, bár külföldről rendelésben nagyon nem bízok....hátha mire elbízom magam hogy megvegyem, addigra vagy megint sztrájkolnak Ferihegyen vagy a font lesz csillagászati árfolyamon -
Szotyiszán #54331 az nagyon klassz lenne...
-
vass17 #54330 Ehh, mindig lementettem az ilyeneket Makettinforól meg innen is, de most, hogy elő kellene keresni, nem találom... 
Hátha a többieknek van valami részletes leírásuk róla:) -
Szotyiszán #54329 :O
és ilyet hol tudok beszerezni? -
áttetsző műgyantából, vagy művízből. a művíz ilyen kis granulátumos izé. meg kell melegíteni, összefolyik, utána lehet alakítani, ha elcseszted, akkor megint megmelegíted, és kezded elölről. -
Szotyiszán #54327 sziasztok 
vizet hogyan lehet készíteni?:D nagyon jókat láttam, de elképzelni sem tudom, mivel lehetne megcsinálni. :9 -
nono55 #54326 Valamint jó lenne, ha valaki írna egy személyes véleményt a Chromax-ról...Melyiket érdemes megvenni... -
nono55 #54325 Szeretnék egy festékszóró pisztolyt vásárolni. Netet böngészve kicsit összezavarodtam. Olvastam leírást is, mit is érdemes venni, de még mindig nem tudom. Milyen festékkel érdemes dolgozni: akril, vízbázisú vagy olaj. Csak azért kérdezem, mert amelyik akril ill. vízbázisú, azzal nem lehet olaj alapú festékkel dolgozni...Illetve egy palack hajtógáz az meddig elegendő? Ha váásrolok egy (csak) pisztolyt, akkor ahhoz mit adnak? Kell hozzá vennem tömlőt, hajtógázat stb?...
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Ó de mérges vagyok most >:(
Nekem van egy Hasegawa Modern Aircraft Weapons C szettem amiben vannak AGM65-ös rakéták és gondoltam jó lesz majd az A10-re de elkallódott az a kis panel amin a rakéta orrán lévő kis üvegbúrák voltak. -
vass17 #54323 Igaz, csak elég nehéz kideríteni, hogy az igazi festéknek mi a megfelelője. Egyébként ezek a "mausgrau"-k mind ugyanúgy néznek ki:D
-
vass17 #54322
-
Tudom, hogy a Revell néha csalóka de azért jó lenne valami kiindulási pont. -
CrazyCharlie #54320 Népszerű makett lesz...mindenesetre elég érdekes a téma/méretarányválasztás
-
dara #54319 Ne azzal foglalkozz, hogy a Revell mit ajánl! Nem kitfüggő, hogy milyenre kell festeni egy gépet, hanem hogy a valóságban milyenre festik. -
talán ez vagy ez segít -
Tudom csak az én A10esem nem Revell és szenvedek itt az átváltó táblákkal a Revell hivatalos honlapján meg persze luxus lenne kiírni az ilyet. -
Azt általában az adott makett összerakásijában írják,hogy milyen színeket kell hozzá használnod -
Nem tudtok olyan oldalt ahol meg tudom nézni Revell kitekhez milyen színeket javasolnak? -
És nem koszos 

-
Dehát aszfalt gumi van rajta
-
-
-
Köszi:)
A biztonság kedvéért akkor berakom így is
-
ez meg ték volt -.- -
és nem szpemmelem tele a topikot se :D -
ja, mostmár biztos vagyok benne... :D:D -
besza', behu'
nagyon jó lett! (Y) iszonyatosan feldobja az a kis kerítés
-
Sztem nincs hotlinkelés blogspotról. -
Na még egy kis apróság felkerült rá 
-
Örülök
-
stuka85 #54302 de azért már lassan kezdjük megérteni
-
Köszi!
Asszem tizenötödször mondom el,hogy nem ez az autó lesz a diorámán,ez csak a képek kedvéért van rajta
-
chromax -
nem ez lesz rajta. -
Mi,mer' ? -
nono55 #54297 Milyen festékszórót érdemes venni? -
nono55 #54296 Szép munka! Ezen a Peugeot-on nem aszfalt gumik vannak? :D