69150
-
CrazyCharlie #54375 Ez igen! Nagyon szép, grat!!! 

...kivéve a felni, az nem tetszik feketén [csak halkan mongya]
-
Ebben én nem tudok segíteni! Én inkább a pálya autokkal, kamionokkal stb-vel foglalkozom! De itt a topikban jópáran, foglalakoznak "harci" tevékenységgel:D
Szóval fognak segíteni biztos! -

Ezekre én is rájöttem. Nincs nagy türelmem, de amit elhatároztam, meg is csinálom.
Ezeket összeraktam, gyereknek játszani jó. Amit később akarok készíteni, az már nem játéknak szánom. Mivel elég militáris a gondolkodásom, ezért csak valamilyen harci valami jöhet szóba. Ebben kérnék segítséget. Méret, jármű, mit ajánlatok, minek álljak neki? Páncélos földi jármű? Esetleg jet? -
Hy!
Hát igazából mindegyiknek megvan a nehézsége! A lényge az, hogy türelem nélkül nem fog menni!
Néztem a tankokat is, nem festeted őket nincsenek lesorjázva stb..
Amikor neki állsz minden darabot festeni kell! Ha nem akarsz fujó pisztollyal legalább kicsi ecsettel, de nagy felületeket festékszoróval kell.
Amikor egy darabot leveszel a keretről, akkor szikével le kell a sorját vágni róla (persze a kezedre figyelni!:D És a darabra is!)
A festéshez, minden makett összeállitási utmutatóján, van egy lista. Ezek tartalmazzák a szineket, és meg vannak jelölve egy számmal és egy betűvel.
Késöbbiekben ezt irja minden darab mellé aminek a szine az.
És ami nagyon fontos! Nem kell egy hét alatt összerakni! Az egyszínű darabokat öszerakasztod, fested. 1 nap száradás minimum. Aztán a következő stb stb..
-
ugye mennyivel jobb lett.
-
Jééé, a sögön van ilyen topik is?! Hát ez besza****
Üdv mindenkinek!
Makettezés szóra gugliztam rá, és szinte ez volt az első oldal amit kidobott. Nem vagyok makettező, csak a kisfiam kapott karácsonyra rokonoktól két páncélost, amit persze nekem kell össze rakni, az én kicsit sincs türelmemmel. Viszont annyira megtetszhet, hogy elhatároztam, készítek egy terepasztal részletet. Páncélos, figurák, szétlőtt épületrészlet stb. Egy kezdőnek mit ajánlatok gyakorlásra? Méret, jármű, bonyolultság.
Adatlapomon itt, a megnyitott témáknál tettem be pár képet. De nem röhögni, mert az egész bf különítményt hozom ide! :DDD -
le van cserélve,örüjjé buzie 
-
Köszi a kedves megnyilvánulásért 
Sky: Hát..tetszik:D Amúgy a második.. meg van egy 205T16 -
ennyire tetszik a pözsó kéccáhat, hogy már nem is tudom hanyadikat építed?
-
az az elcseszett narancssárga címet cseréld már le. -.- nem lehet elolvasni -
-
ÉS télleg! Sorry!:DS -
ok!
-
Minden le van írva a blogban a képek előtt,ne legyél lusta olvasni 
-
Köszi srácok!!
Pögi is jó lesz!
a Rugot hogy tudod igy külön festeni??
Ez gyári cucc vagy egy külön egység.
Pl a hondának ez ugy egybe van, hogy azt sose fested le igy külön.. -
vass17 #54360 A posta most jeleskedett: 12.22-én rakták fel a csomagomat Hong Kongban és 12.31-én reggel megérkezett sima airmailként.
És még ünnepek is voltak...:D -
vass17 #54359
-
Timon1973 #54358 Nagyon jól sikerült! Nem kis türelem kellett hozzá! -
Nagyon fasza lett,csak összehoztad:)
pug frissítés -
Thx!! -
Hát igazáből de:D
Kell hozzá egy liter matrica lágyitó, 3-4 doboz nyugtató és sima ügy:DD
Egyébként szépen meg lehet csinálni. Én elöször kételkedtem ebben, de sikerült..
Nagyon köszi különben! És viszont BUÉK! -
vass17 #54354 Utólag is mindenkinek Boldog Újévet kívánok!
Gordon, a Honda nagyon király lett, nem volt problémás feltenni ennyi matricát:D?
-
fasza lett! -
gyurmakoma #54352 Üdv.
Lenne két eladó autóm,hátha valakit érdekel:
tamiya joest porsche 962 5500 ft
tamiya minolta toyota 88cv 6000 ft
cserébe érdekel esetleg tamiya 1/12 es motor.
képeket emilben tudok küldeni.
köszi hogy elolvassátok.
üdv
[email protected]
-
sza.sa #54351 Szia!
Sztem itthon is lehet kapni művizet: Vallejo művíz
-
boldogat :| -
Panther G 1:35 Na végre asszem ráakadtam az igazira... :-) Ugyanaz a kit mint a sajátom, így a matrica is stimmel (mondjukazt nem tette fel a készítője.. :-) meg ecsettel se túl bonyolult. :-) Happy New Year! -
Thx!
De ez nagyon öreg ám! 1994 ben ment a japán Tura autó bajnokságon! -
Én spec rühellem az ilyen modern szarokat, de baromi szép meló lett grat hozzá:)
És persze buék! -
BUÉK!!
2008 utolsó napján elkészültem a Hondával!
Ime::
-
Buék :) -
Szotyiszán #54344 köszi, még erőt gyűjtök, aztán... :D
-
vass17 #54343 Úgy látom, soha nem ér már ide a felmentősereg:D
Nem baj, Makettinfo-n szerintem elmagyarázzák, hogy kell használni megfelelően a művizet.
Magyarországon nem tudom, hogy hol lehet kapni.
Külföldről biztos, hogy lehet szerezni, pl a Luckymodeltől: link
-
CrazyCharlie #54342 Holnap én már 

,
úgyhogy most Kívánok Mindenkinek Boldog és Békés Újévet!!
-
CrazyCharlie #54341 Jól néz ki! 

Ez egy viszonylag egyszerű festés, és nem is néz ki rosszul: KLIKK
Vagy itt van ez, kicsit bonyolultabb, de ez is jól néz ki:
-
Ja a festés előtt így nézett ki... :-) -
Üdv Urak! Nekiálltam festeni a Dragon Panther G-met, eddig páncélsárga az egész, de szeretném, ha valami kamó lenne rajta. Sok festésmintát átnéztem, de valahogy mindig az egyszínű sárga mellett maradtam.
Egyáltalán a G-k között lehetséges az egyszínű festés? Én ecsettel dolgozom, úgyhogy extrém festésvariációra nem is gondolok. Valami egyszerűbb foltos vagy csíkos mintát tudnátok ajánlani? -
vass17 #54338 
-
CrazyCharlie #54337 Annyira végülis nem gáz, csak tényleg többet vártam volna a Revelltől. Mégiscsak hazai gép... Na mindegy, feljavítgatom kicsit és szép lesz. Annak azért örülök, hogy ajándékként kaptam és nem fizettem érte 
Lehet megvárom az ausztrál festést és olyanra építem meg. Vagy marad a német egy kis hóval:
-
Túl jó a cikk a maketthez képest...
Sajnálom,nekem nagyon tetszik ez a jármű,de ezen tényleg csak 1 pakk maratás segítene.
De a majd 25 centis cső nagy pozitívum.Biztos maradandó élmény lenne a 2 db fröccsöntött felet összerakni :D
Köszi a cikket.