69150
-
vass17 #54535 Öhömmmm....De csak most pl gép előtt kell, és ez szívás, le kellene kapcsoljam a netet:D
2-kor fekszek 8-kor kelek, azért mondhatni, hogy ragad is rám valami ennyi idő alatt
Hány vizsgád van még? -
Te vizsgaidőszakban sem tanulsz?
-
vass17 #54533
-
Majd. :) Most tanulok. :| -
vass17 #54531 Folytasd már!!!!!4444
-
vass17 #54530 Megoldod, jó lesz az:) -
Te tudod. :) -
Rest kétszer fárad:P
A végeredmény legyen jó,a többit lesz*om:) -
Hát nem tom. Marófejjel is lehet szépen dolgozni. Sztem mutattam itt is de nem találom, szal itt van pár kép, hogy milyen keskeny peremet is lehet hagyni egy maróval. OK hogy ezt egyszerű volt mert belülről kellett kiszedni az anyagot, nem pedig körbevágni vmit, de sztem akkor is csúnyán dolgoztál, és a saját munkádat nehezíted meg. :) Tudsz te ennél jobbat is. -
Fúróval
Tudom,de itt az nem segített volna,nehezen hozzáférhető hely..jó megoldás lett volna a fúrószáras megoldás (lásd kapcsolópanel,az teljesen jól sikerült),csak elcsesztem -
Kézzel vagy fórúval? Ha fúróval, akkor vehetnél bele egy marófejet az ilyen átépítésekhez. Nagyon hasznos tud lenni. -
Vékony fúrószárral:)
Eredetileg csak a kis kijelzőt akartam kivágni,mert úgy csak meg kellett volna nagyobbítanom azt a kis kúpot,aztán berakni a helyére a kijelzőt:) De elb*tam a kivágást,úgyhogy végül kivágtam az egészet,és így kb 3x annyi munkám lesz vele:P De megoldom... -
Mivel vágtad ki? -
ja hát igen,így sikerült:D De tökmindegy mert nem marad úgy -
Hát jó csúnya lett... -
osztó? az mi?:D -
A kijelző "kivágása" nagyon osztó lett! XD -
Pug frissítés -
füdött = fürdött -
van egy ponyva,amit már több mint 10 éve csináltam,és semmi baja,pedig füdött is már párszor :) -
CrazyCharlie #54515 Egyébként a dolgok befejezése valóban nem erősségem, jó példa a diplomamunkám. A leadás előtt kb. 2 hónappal "kész" volt (a lényege), már csak át kellett nézni, egy-két helyen javítani, címsorolni, stb. Eredmény? Majdnem lecsúsztam a hat.időről
-
CrazyCharlie #54514 És az csak a galéria... 
Erre nem tudok mit mondani, majd kiderül
De nem hiszem, a festék tartósítja
-
vass17 #54513
Sok a befejezetlen dolog a galériádban:O
Egyébként tényleg jó lett a ponyva, de nem megy idővel tönkre a pzs? -
-
CrazyCharlie #54511 Igen, a jó öreg pzs
-
vass17 #54510
-
jó a ponyva,miből van? pzs? -
CrazyCharlie #54508 A tornyon látható fehérség festék, a ponyvát akartam vele szilárdítani, kicsit túlszóródott...
-
CrazyCharlie #54507 A Tiranom elment felfedezni orosz gyökereit
(voltaképp belőlem szállt el az "ihlet" teljesen
); de addig is foglalkoztam egyik bajtársával: az M60A1 Blazerrel.(az utolsó kép remekül példázza a túlfolyékony Revell ecsetes hátrányát!)
Jelenleg így állunk, sajnos kell még tömítenem és csiszolnom is...meg a ködgránátvetőkre kéne szabni ponyvát. -
azt nem figyeltem ,hogy milyen témában kell írni:) -
CrazyCharlie #54505 Jó kis bolt, a régiben elég kis helyen voltak összezsúfolva, egy óra simán elment, mire "áttekintettem" a kínálatot (és persze sok idő elment a dominóként dőlő dobozok visszapakolására
). Az áraik viszont sajnos egy-két esetben elmebetegek!
-
vass17 #54504 Jó áraik vannak, de főleg az autók és motorok témakörben mozognak.
Jah igen, még egy bolt, a különlegességek keresőinek, gondolom ismeritek itt páran, persze lehet, hogy tévedek.
Most költöznek át máshova a honlapon írják is a pontos címet. Olyan készleteket lehet találni, amit máshol nem igazán, mert vagy régiek, vagy valami kevésbé ismert márka.
Megéri néha meglátogatni őket. Most is hihetetlenül hosszú a listájuk, 1000-nél is több készletük van.
Szóval a bolt:
Játékudvar-Makettantikvár
És a lista:OO -
itthon én a megamakett.hu-t szeretem,tűrhető árakkal -
Értem. s még egy utolsó kérdés, hogy ez jó higító? : http://makettek.hu/index.php?mid=1023&b=,,7,,,1, -
Egész tűrhető, de vannak jobbak nála. -
Persze hogy nem engedi, mert nem képet akarsz betenni. -
Na nem engedi berakni, :( : http://makettek.hu/index.php?mid=793&b=,,4,,,8, -
-
Ez a fajta jó minőségű festék? -
#54496 Mégiscsak találtam talán ez hasonlít rá legjobban. :))