69150
-
CrazyCharlie #54615 
1945 márcusától már semmilyen jelzést nem festettek a német járművekre (se felségjel, se számozás, se alakulatjelzés), legalábbis tudtommal. Valószínűleg mentek egyből a "keleti" frontra...
-
vass17 #54614
-
vass17 #54613 Infom sajnos nincs, de érdekelne, hogy milyen festékkel (márkára lennék kiváncsi) festettél, mert nagyon jól sikerült, legalábbis a képről úgy tűnik. Egyébként, ha már ilyen szinten állsz, lassan kipróbálhatnád valami elrontott gépen a bonyolultabb festésmintákat, mert szerintem sikerülne (a technikákról bővebben a Hobbim a makettezés c. könyvben írnak, érdemes megnézni). -
CrazyCharlie #54612
[Dragon + Magic Track] -
Amúgy még messze a vége az építésnek. Nem tudom, tudnátok-e infót arról, hogy a MAN gyárból az utolsónak elkészült Pantherek milyen jelzéseket viseltek, hol kerültek bevetésre?
Egy másik fórumon (Makettinfó) kaptam ezt az infót, hogy ilyen egyszínű páncélsárga Párducok abban az uccsó 20db-os szériában voltak. (Ugyanis ecsettel nem vállakoztam semmi extrább csíkos-pöttyös kamuflázsra) Téli meszelést meg nem akartam... -
vass17 #54610 Hát igen, ezen meglátszik a minőség, gratula hozzá:) -
-
Ha már Dragon. :-) Épp folyamatban egy Panther: -
gyártja a dragon is. -
CrazyCharlie #54606 Akkor végleg kiverem a fejemből...
-
én összeraktam még nagyon régen egyet.
tényleg szokásos italeri,a lánctalp nagyon gyenge,belső nincs. -
CrazyCharlie #54604 Köszi, lemondok róla
-
nem kell? :) -
-
Hát mert attól féltem nem fogom tudni újracsinálni a gombokat:/
És most is erősen töröm a fejem,hogy lemerjem-e csiszolni a gombokat és nekifogni így megcsinálni ahogy a japó csávó..mert azért nem könnyű dolog! (főleg,hogy nincs ilyen műanyag rudacskám,szal marad a húzott szál) -
CrazyCharlie #54600 Az igen!!! Jól nyomja a kis szamuráj
-
háde mér? :D tudom hogy így csináltad, de miért? :D -
jaj,rossz videót linkeltem.. itt mutatja -
Te vagy az én védőszentem 
De viccet félretéve jogos amit MM írt,csak annyi,hogy igazából nem látszik ennyire a felületi egyenetlenség.. De szenvedtem vele így is eleget,kizárólag a kis gombok miatt nem erőltettem a csiszolást,mert azt bizony a gombok szenvedik meg..
De ha lesz annyi lelkierőm lehet,hogy dolgozok még ezen a részén kicsit,mert én sem vagyok tökéletesen elégedett
az itt bemutatott módszerrel akár újra is tudom csinálni a gombokat,és akkor jó lesz minden:) -
A fényképezőgép meg ilyen közelinél minden kis szar hibát kiemel amit szabadszemmel alig lehet észrevenni. -
De a kapcsolók nem külön voltak ha jól látom. -
Te miről beszélsz?:D A gombok a gyáriak..kivágtam azt a részt,melegítés segítségével homorúról domborúra hajlítottam,visszagasztottam,tömítettem,csiszoltam,festettem
A gombokhoz nem nyúltam:P -
CrazyCharlie #54593 Aha, hát nem örülök...már a '94-es Italeri katalógusban megjelöltem beszerzésre 
Azért köszi az infót! -
Hát előbb kellett volna rendesen ívre csiszolni, aztán rátenni a gombokat. :) Nem baj, majd legközelebb így csinálod. :) -
Nem akartam már jobban csiszolgatni,mert így is van olyan gomb,amit sikerült lecsiszolni kicsit..de amúgy élőben nemis látszik ennyire,mekpaszhattya a digitfényképző
-
*rá kellett volna -

A legalsó kapcsoló környéke jó csúnya... meg van még pár kapcsoló aminél elfért volna még egy kis csiszolás....
Azt az oldalsó matricát le kellett volna tenni egy vékony műanyag darabra, hogy legyen vastagsága, mert ugye az egy lemez.
Amúgy jó. :D -
Köszi mindenkinek 
Adam: Tejfölösdobozból egy darab az az ív:) -
Miből csináltad meg azt az kijelzőt árnyékoló peremet vagy micsodát amit kivágtál? -
vass17 #54586 Jól sikerült az átalakítás:) -
megvan, de kedvem nem volt összerakni, elment a kedvem tőle. :D sajnos ennél többet nem tudok róla mondani, mert nagymuterék lakásán van a polcon a makett. de különben a szokásos Italeri, gumi lánctalp és a többi -
CrazyCharlie #54584 Tud valaki infóval szolgálni erről a makettről? Semmi dobozbontást nem találtam róla 
-
CrazyCharlie #54583 Végülis szép lett!
-
műszerfal:) -
:) -
durva. -
vass17 #54579 A sós módszer, ami múltkor szóba került, itt le van írva, kár, hogy németül, de azért megéri megnézni:)
Link -
gondoltam felvidít :D -
-
Sziasztok!
Keresem a képen látható típusú murvás kereket,gumival/gumi nélkül is érdekel,tökmindegy,hogy 1 db vagy 8,mindenképpen érdekel ilyen kerék!
Természetesen hajlandó vagyok fizetni érte,vagy esetleg csereberélhetünk is,van nekem is pár cuccom...
Aki tud segíteni ide írjon: [email protected]
Köszi