69150
-
mondjuk van pár, itt is meg lett hírdetve, de egyelőre senkinek nem kellett. :) van egy...nem írom le mert 9 soros neve van
, szóval ez. makettinfon nem nagyon tudják eladni, valószínű vatera lesz ebből. annyi a szépséghibája, hogy az ember akitől vettem kivette a motorháztetőn lévő merci emblémát, lehet pont emiatt nem fogom tudni eladni
meg van nekem egy 1/16-os RC Tigris tankom (régebbiek látták már a topikban), azon gondolkoztam hogy eladom azt is, 2x használtam kb.
-
vass17 #54654 (a sírós smiley a véletlen műve:)) -
vass17 #54653 Nem foglal az olyan sok helyet... be lehet fogni "kisasztalként" 

Miért nem adsz el olyan maketteket, amik csak porosodnak a dobozban? Makettinfo csereberén előbb-utóbb szerintem meg lehetne tőlük szabadulni. -
CrazyCharlie #54652 Ne is fagyizz, mert nem lesz két fillér... 
Bár nem hiszem, hogy ősz előtt piacra kerülne
-
naná, a leírás szerint "No need to cough up more money to come up with a super-detailed, attention-grabbing Tomcat; the new Trumpeter kit thoughtfully provided nose, access bay and cockpit/canopy details right inside the box." szóval ha már Tomcat, akkor legyen olyan, hogyha bejön valaki a szobába, akkor iszonyatos hang, fényeffektek mellett ledöbbenve, elismerően nézi a gépet. :D biztos k×rva drága lesz, de amúgy sem lenne a közeljövőben 1/48-as Hasegawa Tomcatem, végülis mind a kettőnek lenne helye, csak ha az 1/32-re esik a választás, akkor elbúcsúzhatok az íróasztalom felétől. :D bár most sem emésztek fel én sok helyet rajta, mert jelen pillanatban egy TV van az asztalom túlsó felén. régen volt egy kölcsön Xbox egy hétre, aztán átmenetileg ide raktam a TV-t ami nem volt használva, csak itt felejtődött. mert ugye milyen jól jön ez, ha a másikon épp néz valaki egy műsort, nagy örömömre persze. :| imádom mikor ordít a fülembe a híradó vagy a hal a tortán.
-
1:32-es?
-
én most a Trumpi Tomcatet várom. :D bár egy gombóc fagyira sincs pénzem, de jöjjön már
ARC-ra is felkerült a napokban az a leírás amit anno linkeltél
-
CrazyCharlie #54648 Nem sokat tökölnék vele, megvenném a szükséges Tamiya spray-t és kész. Ecsettel biztos nem állnék neki
-
vass17 #54647 Külföldön nem olyan drágák a Tamiya F1-esek, kivéve ilyen sz-r árfolyam mellett..:(
Egyébként mennyire vagy otthon a fényes festésben? Megy, nem megy?:D -
CrazyCharlie #54646 Ez is igaz
-
CrazyCharlie #54645 Na jó, ha egyszer meglátom jóárasítva és/vagy utánamvágják az utcán...akkor ennek nekiállnék 
-
vass17 #54644 Azért ez kicsit más. Gondolj bele, milyen munkát végeznél egy 1:24-es Trumpeter géppel. Persze, 72-ben is ki lehet szépen dolgozni, csak az ablakok mérete igencsak lekorlátozza a láthatóságot. -
CrazyCharlie #54643 Autót még sosem raktam össze (nem is tervezem
), ezért nem tudtam, hogy mennyire látszik
-
autóban máshogy van egy kicsit. azért az ablakok viszonlyag nagy sík átlátszó felületek. nem torzít annyit. érdemes szépen kidolgozni a belsőt, látszik rendesen. -
CrazyCharlie #54641 Mégis mennyire fog látszani a kozépkonzol a kész autóban? (az üvegezésen keresztül) 
Nem értek hozzá, de van egy repülős példám: építettem egy EB-66 Destroyer-t. Vagy két hétig tököltem a fülkével; festettem/kiemeltem/koptattam - majd' megszólalt! Beépítettem, egyből láttam, hogy az elektronikai harcért felelős tisztek munkahelyének lőttek...nem baj a pilótafülke még mindíg nagyon ütős. Egész addig, amíg fel nem raktam a végén a kabintetőt...nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, lófasz nem látszott belőle
Ha nem "tompít" az üveg (vagy annak íveltsége) annyit, vagy nyitott ajtókkal szeretnéd készíteni, akkor nem szóltam
-
Oké,gyere el érte 

-
ne is folytasd a makettezést inkább.amid van azt gyorsan küld el nekem
-
menjé aludni
-
Gordon: Tudom,hogy van,de ennek fekete,és ugye SAJNOS az élethűségre törekszünk,az igazit akarLYuk másolni
marad a COP...
MM: Igen,tudom.. csak féltem hogy túlhigítom..meg..áá nemérdekel elegem van az egészből:D -
örülj, hogy nem a kaszni festésénél köpködött. :D
Amúgy ha köpköd az a rossz hígítási arányra is utalhat. Illetve adott hígítottságú festékhez nem jó a beállított nyomás.
/*taps*/
köszönöm! [köszöni] -
Na:D Ez a hozzá állás.. Egyébként én láttam már olyan wrc-t aminek feket volt az egész müszerfala..
Különben is a peugeotnak az a gagyi szürke szine:D Pont olyan mint egy játék autó.. Partnerbe is ilyen van, gáz!:D
-
ha holnap sem sikerül akkor lefosom,fekete lesz a középkonzol meg a gombok meg minden,és mindenki bekaphattya 
-
Hát igen tud bosszantó lenni az biztos:D -
Lehet van benne valami
-
szerintem egyszerűbb ha veszel egy rendes rally pözsót, kimész a hortobágyra, majd készítesz pár fotót mind dioráma.
-
Valahogy úgy
Semmit nem utálok jobban annál,mint amikor egy rész szopat de úgy mint a torkosborz..főleg ilyen alap dolog,hogy az a rohadt festés cseszik ki velem mindig..
-
A Makettezés örömei cimű hozzászolásokat olvashatták:DDD -
jah és azt ki is hagytam,hogy egyszer a festés sikerült balfaszul,ilyen köpködéses volt,úgyhogy valójában negyedszer fogok neki holnap 

-
Megb*hatná a tudjátokkijét aki kitalálta,hogy ennek a f*om pözsónak a középkonzolja szürke kell legyen..
Miután ugye megállapítottuk,hogy nem lett vmi szép a középkonzol ,fogtam lecsiszoltam a gombokat,simára csiszoltam a felületet,és kifúrtam az új gombok helyét,beragasztottam az új húzott szálból készült gombokat,idáig nem volt probléma.. aztán lefestettem újra a köcsög konzolt,még itt sem volt probléma,bár a szellőző feletti kerek rész nem lett teljesen jó.. száradás után kifestettem a gombokat,de persze nem sikerült hiba nélkül,így bele kellett javítani szürkével ahol mellément... aztán a sok kis javítgatásból megint az lett,hogy olyan gány az a +"%!(/!"% festés,mintha ráhányták volna

úgyhogy holnap akkor HARMADSZOR
is újracsinálom azt a ki**tt középkonzolt,de már kezd elfogyni a türelmem..egy hete csak csiszolok,fúrok,húzottszálazok,festek,újracsiszolok,újrahúzottszál,újrafestés,tökömkivanmárvele
-
Így van...tényleg ez az. De azért a lánctalppal szívtam pár órát. :-( -
hm -
persze a fényképező gép mi? 
-
Bala10 #54623
kíváncsian várom milyen lett a végeredmény
-
Nah engedtem az erőszaknak (najó nekem sem tetszett:D) és újracsináltam a műszerfalon a kapcsolópanel részt..levagdostam a gombokat,a helyükre likat fúrtam,majd szép simára csiszoltam az egész konzolt,utána pedig húzott szálból új kapcsolókat ragasztottam a likakba:) Egyenlőre még ennyi,képek majd holnap,festés stb után -
CrazyCharlie #54621 ez az -
CrazyCharlie #54620 Nagyonaranyos
-
szép :)
ez melyik készlet a dragontól? -
ugyanmá' -
Nah jó, még egyet aztán ígérem befejeztem... :-) ígérem.
Amúgy az összeállítási útmutató 3 fajta festésmintát ajánl.
1. sötétsárga-zöld nagyfoltmintást fehér 421. toronyszám a 11.Pz.Div. tól
2. sötétsárga alapon, zöld foltos, vörösbarna csíkokkal (ismeretlen egység, Balaton térsége, fekete 435. toronyszám)
3. zöld alapon halvány vörösbarna foltokkal (ismeretlen egység, keleti front, fekete 121. toronyszám)
Mindháromra annyit ír, hogy 1945... -
Modell Master-Sandgelb(RLM79) a márka és a típus. Kicsit higítottam rajta, így szépen terült, fedett elsőre és olyan selyemfényűre száradt meg. Egy két helyen aztán a későbbiekben én bénáztam és a javításhoz kellett egy második réteg, ami annyira már nem lett tökéletes.