69150
-
CrazyCharlie #54695 Nem rossz...
-
CrazyCharlie #54694 Nekem kicsit túl sok az alkatrész...
Igazából simán meglennék (megleszek
) nélküle, csak nagyon tetszik a 211 toronyszámú festése+persze, hogy full acélgörgős. (érdekes, hogy ahhoz képest, milyen kevés példány készülhetett belőle mégis megkínálnak négy! festési variációval...míg a Te gédhez össz-vissz hármat adnak
)
-
vass17 #54693
Hát ezt meg hol találtad?
Tökéletes, mintha fából lenne, ráadásul a koszolás sem eltúlzott rajta, pont jó:) -
CrazyCharlie #54692 Tegnap este festettem futógörgőt, Revell festékkel. Minden a szokott módon történ (higítás-ecsetelés; félig még tele a tégely), most ragasztottam őket és érzem, hogy ragad a festék! Lejönni nem akar, foltmentesre száradt, csak tapad a kezemhez. Ötlet? És egy jobb kérdés: rámerjek menni a 2. réteggel, vagy inkább mossam le? -
'szomba :|
akkor linkbe :|
[link] -
-
vass17 #54689 Olyan rég néztem már hazai üzletet, nem is láttam, hogy a Modellbolt ennyire kibővült, ráadásul az áraik is földközeliek. -
Hasonló a bontása, mint az enyémnek, de kicsit bővebben adagolják hozzá a jóságokat (martás, lövegcső), mint a Panther G-hez, ahogy látom. :-( -
vass17 #54687
Ez tetszik, jó választás:)
-
nem :D -
CrazyCharlie #54685 nekem most ezen pörög az agyam e
-
moor09 #54684 igazából nem zavar, de ha nem tűnik fel és nézek alaposabban utána rendeltem volna egyet abban a hiszembe hogy II. vh-s :)....bár butaság lett volna mindenféle tájékozódás nélkül megrendelni... -
ja,csak épp 2007-ben :D -
-
Jól tudod. Ha nagyon zavar írj nekik egy mailt, hogy rossz helyen van. -
moor09 #54680 vki felhomályosítana a modellbolt.hu-n keresgéltem a '45-ig készült harcjárművek között és ezt találtam ( amit szívesen megrendelnék mert gondolkozom egy II. vh-s diorámán ), de amennyire én tudom és infót találtam róla ezt a típust csak 45 után gyártották....
-
a broncot nyáron kezdtem el :D -
mióta csinálod azt a gépet,3-4 éve ? D: -
én se vagy másfél hónapja...
-
maketteznem már 3 hete :I
-
mi nem sikerült? -
-
Ezt én sem értem. Helikopterek meg harcijárművek rendszerint 1/35 repülőgépek meg 1/32. Ráadásul a figurák is rendre 1/35-ös méretarányúak így marhára nem illenek bele egy repülős diorámába. -
:D nem kell. azért köszi! -
vass17 #54671 Na ez szép nagy darab, ráadásul elég jól ki is van dolgozva.
Már csak azt nem értem, ki találta ki ezt a sokféle méretarányt, igazán áttérhettek volna 1/35-re.... -
sokallod? itt megveheted 6500-ért. :D Fabulisnál nincs, HO-KI-nál sincs már, levették az oldalról. :| esetleg van még ez, ami kb ugyanaz, csak másik matricával. de valaki vaterán meg 9000-ért akarja eladni. lehet választani.
-
CrazyCharlie #54669 Jónak tűnik...és nem is drága! -
CrazyCharlie #54668 Az is igaz
-
vass17 #54667 Nem tudtam, hogy polírozhatót jelent, de most történetesen hagyományos alumíniumra van szükségem, mert kell rá majd egy matt-lakk réteg, és a polírozható tönkremenne a lakktól..:) -
-
5000 -
lehet kapni művizet.
link -
és a lakkozás el is veszi a fényét :) -
Sziasztok!
Kezdő makettes vagyok, illetve igazából inkább diorámákat szeretek csinálni saját anyagokból, egy dolgot azonban még nem tudtam szépen reprodukálni, ez pedig a víz.
Kérdezném tőletek, mi a legegyszerűbb megoldás, hogy az eredetihez hasonlatos, áttetsző, keményre száradó, esetleg kék árnyalattal kicsit színezhető vizet állítsak elő?
(Próbálkoztam technokol-rapiddal, de az száradás után bizonytalan állagú, nem mindig áttetsző és nem fényes felületű. Van jobb házi módszer?)
Előre is köszi. -
CrazyCharlie #54661 De, csak ezek a fajta festékek polírozhatóak. Felfested, megvárod az előírt száradási időt (Humbrolnál 20-25 perc) majd egy adag puha vattával felfényesíted. Nagyon szép a végeredmény, csak kényes, mindenképp illik lakkozni. -
vass17 #54660 A Testors metalizer festékeivel dolgoztatok már? Nem tudom, hogy mi a különbség a hagyományos fémszínekhez képest, mert pl a alumíniumot néztem, ami a rendes palettán és a metalizerek között is megtalálható.
Akkor miben térnek el egymástól? (vagy a metalizer nem is festék?
)
-
Mennyibe kerül az a Tomcat? -
*az egyik -
Ezt mennyibe adnád?
(tudom egy egyik wrc subaruodat is meg akarom venni, ha jól emlékszem 2.5-be :D) -
CrazyCharlie #54656 Csak rakosgasd fel a csereberébe. Végülis ingyen van és nem nagy fáradság. Én is el tudtam sütni olyan készleteket, amikről azt hittem, örökre a nyakamon maradnak...kéthetente egy-egy hirdetés és el is keltek.