69150
-
jah aham, valszeg. akkor nincs több tippem :D -
pontosabban a kerékjárat mögött,mert a kerék le van véve:P -
Szerintem igen,mert ott vannak a sárhányók a kerekek mögött:) -
Volt már rá nem egy példa, hogy elbaszták a tervezők. :D
#55047: hát nem tom. amiről a kép van, az murvás futam volt? -
Köszi:) -
CrazyCharlie #55050 Fura...de csak tudják a tervezők, hogy mi a jó...jól néz ki, ez a lényeg!
-
-
-
Nem hinném,itt is tök egyformák a fékek,ha megnézed (a 206-osnál még a méretük is azonos)
Egyébként még külön vicc az egészben,hogy menet közben vettem észre ezt a furcsaságot,és pont úgy jött ki,hogy nem az első-hátsó fékek térnek el,hanem az egyik oldalon az egyik fajta lesz,a másikon a másik:D
Mondjuk mindegy,mert a felnik mögül egyáltalán nem fog látszódni,de azért zavar:/ -
lehet, hogy elölre nem csak nagyobb átmérőjű, hanem más mintájú féket tesznek. Amúgy passz. Majd oszd meg velünk is ha kiderül. :D -
Üdv!
Haladtam ma is egy kicsit,összeálltak a fékek:)
Viszont van egy kis furcsaság,gondolom rögtön fogjátok a képen látni..valamiért a maratások között ebben a kisebb méretben összesen 4db tárcsa maratás volt,de ebből 2 a sűrűbben bevágott fajta,2 pedig a ritkábban bevágott tárcsa.. úgyhogy csak ilyen felemás módon lehet a maratást használni,nem tudok rájönni miért így csinálták
Mert ugyebár igazából ilyen nincsen,hogy két féle fék van az autón
-
Sziasztok! Eladó egy 1/24 Revell Porsche 962C! Cserélném is! Az ár megegyezés szerint! Érdeklődni lehet:
MSN: [email protected]
E-mail. [email protected] -
CrazyCharlie #55043 Nemigazán. A függőleges vezérsík alá a hollandok és a norvégok nagyobb fékernyőgondolát szereltek, ez az amcsi gépeken hiányzik (bár láttam már amerikai gépet is ilyennel).
Ezen a linken elég sok hasznos infót találhatsz: KATT (bár leginkább a festést részletezi szerző) A lap alján rengeteg jobbnál-jobb linket felsorol, érdemes megnézegetni őket.
Ha mégsem sikerül elég használható képet szerezned, akkor ajánlom ezt:KATT Csak a megfelelő szűréseket kell megadnod, és nézelődhetsz. -
Akkor F-16A marad asszem. Van különbség az euórpai és jenki gépek között külsőre? -
CrazyCharlie #55041 Ahha! Lehet, nekem is ki kéne próbálnom. -
CrazyCharlie #55040 MLU-t könnyen/gyorsan/egyszerűen nem tudsz faragni belőle, de ADF-t igen. Nekem megvan a Kinetic MLU-s Falconja és jónéhány különbség van, közte sok olyan (szélesebb HUD, képernyős műszerfal, új keréktárcsák, másfajta madárszeletelő, érzékelődudorok, stb.) amit elég macerás/lehetetlen házilag megváltoztatni. -
Hát én lefújtam lakkal...
de amúgy csak nedvesség hatására jön le.
-
vass17 #55038 Ebben nem tudlak kisegíteni, de ha érdekel, nézd meg ezt, sokáig töltődik az oldal, de nagyon sok ebook van fent, ha jól látom van 3 F-16-osról szóló könyv is. -
Jól látom, hogy az F-16A megnevezés ellenére lehet belőle MLU-t is csinálni kis melóval? Mert van hozzá adva AMRAAM is...
A gond az, hogy nem vagyok tisztában azzal, hogy a madárszelető IFF antennán kívül milyen más külső eltérés van a sima F-16A és MLU között. -
CrazyCharlie #55036 Nem rossz makett, nincsenek nagy hibái. Egy-két helyen az illeszekedéssel gondjaid lesznek (különösen a szívócsatornánál és annak illesztésével a törzshöz), de ezt leszámítva nem gyűlhet meg vele a bajod. -
CrazyCharlie #55035 Jó, köszi, majd belemélyedek
-
vass17 #55034 Nemrég mentettem le Makettinfóról ezt.
Olvasd el, szerintem jó! -
Kaptam ma ajándékba egy Italeri F-16A mekettet 1:48-ban (No 72841). Ismeri valaki? Vélemény? Egy kezdőnek mit javasoltok ezzel? Csak azért raknám össze, mert F-16. -
CrazyCharlie #55032 Petyus, csak felviszed, vagy fixálni is kell? -
sose
-
CrazyCharlie #55030 Upsz, ez lemaradt a végéről:
-
CrazyCharlie #55029 Huhuhúúú! Hajrá!
Remélem nem megy el a kedved a makettezéstől... -
CrazyCharlie #55028 Még így se vészes
-
vass17 #55027 Ez nagyon jó ár.... a Mig pigmentet aranyárban mérik (6,3$), gondolom minőségben pedig nincs nagy olyan nagy különbség köztük. -
tudom
-
vass17 #55025 Ejha, ezzel szépen fel tudod turbózni a pug-ot:D -
Hát csináltam,bár ilyen részletes maratással még nem volt dolgom:)
Övcsatot,féket,meg pár apróságot már csináltam maratásból,de azthiszem itt jópár újfajta kihívással állok szemben:) Dehát ez a makettezés lényege -
Huhh!
Csináltál ilyet már?? Basszus én az acordhoz csak egy övet raktam össsze és a maradék hajam is kitéptem:DDD
Hát ez atyámmm:D Öszinte részvétem:D
Mondjuk szép::D -
#55022 Kösz :(
Ha valaki találkozik akkor legyen szíves szólni. Köszi -
nálam is járt a postás:) -
upsz
nem egészen annyi már,de így sem vészes sztem.
én csak 3 szint vettem az mindenre elég.
-
wargamers-ben -
CrazyCharlie #55018 Lehet, hogy nekem van szerencsém vele..."Conté A PARIS" márkájú és lehet szépen reszelni, ha meg egyszer felvitted, elég nehéz eltávolítani...jobbára csak alkohollal
-
CrazyCharlie #55017 Oszt hol is vetted azt a drága pigmentport?
-
én vettem olajosat,de nem tudtam használni,mert reszelni nem lehet,mert szétkenődik,és ilyen trutyit kapok...
azután vettem inkább pigment port kemény 200 ft/tégelyért..