69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ Skyline
    dioráma ötletek
    egyik
    másik
    harmadik
  • czapi
    Lenne egy nagy kérdésem. Valamelyik cég nem csinál 1:24-nél nagyobb méretarányban Lamborghini-t? Elsősorban Gallardo vagy Murcielago érdekelne.
  • repvez
    virtualis makettépités :)
  • vass17
    Másik megoldás
  • vass17
    Ha esetleg nem érted, belinkelem a Google fordításában is, enyhén "magyartalan", de több mint a semmi:)
    Ground
    Itt a lap alja az érdekesebb
  • vass17
    Érdemben nem tudok hozzászólni a dioráma témához, de ha értesz angolul, ez a két cikk hasznos lehet:
    Groundwork
    és a másik
  • norbi56
    Sziasztok
    Ti miből csináltok "terepet" a maketteknek?
  • vass17

• CrazyCharlie
    Igen, láttam, de az egy mezei UH-60-as volt...bár valóban jó áron
  • vass17
    Fő a változatosság:D Mivel a méretarány egyezik, biztos nem fog kilógni a csörömpösök közül.
    Egyébként makettinfon hirdetnek egy Black hawk-ot áron alul, gondolom láttad már, de szerintem elkelhetett ennyi idő alatt..
  • CrazyCharlie
    Van néhány "maradék" repülőm és helikopterem, szerencsére a javát már sikerült elsütnöm, régen csak ezeket építettem 1:72-ben. Aztán kezdtek túl picik lenni, főleg a fülkék... A harcjárműveknél "csak" a futógörgők festése macerás, könnyebb őket feljavítgatni ezért átálltam rájuk
    A Kiowát anno elkezdtem, Irakban szolgáló gépet akartam belőle építeni, de pont a háború kitörése előtt kaptak egy új porkiválasztót a hajtóműre és nem tudtam hogy álljak neki az átalakításnak...meg persze az összerakásija valami botrány (nem Academy, hanem MRC). Szerencsére kaptam, úgyhogy tudom folytatni, de már nem nyúlok hozzá különösebben.
    A Black Hawkot meg visszaalakítanám MH-ra, meg tudnék használni belőle dolgokat a Kiowához és a Huey-hoz...csak sajnos elég drága
  • vass17
    Hát nem is tudom, nekem pont ez a változat nem jön be annyira:D

Most láttam makettinfo-n, hogy Kiowához kerestél útmutatót. Nem tudtam, hogy harcjárműveken kívűl mást is építesz, vagy dioráma "kelléke" lesz?
  • CrazyCharlie
    Nem rossz, de nekem inkább ez kéne: AH-60L Black Hawk

(és biz'Isten meg is rendelném, ha a szlaösszegem nem lenne alatta a "biztonági sávnak"...)
  • vass17
    Ezt be kell szerezzem, igaz, hogy csak 72-es, de képek alapján nagyon ígéretes:)
    Coast Guard
  • vass17
    Dio ötlet

• vass17

• vass17

• m1garand
    szép lett, a lánctalp festésről írnál egy pár sort, köszi
  • greg benz
    Hát direkt a matrica helyett szeretném,mert ha festve van az sokkal szebb.. (meg a matrica pár év után csúnya lesz,kiszárad,stb..)
    Nézegettem már,de egyszerűen sehol sem kapható:((((
  • CrazyCharlie
    Csak fesd vissza és egy kis port rá.
  • SgtChris
    Igazából a rácsokat fémszínűre festettem, azért tűnik szürkének. Már többen mondták, hogy ez nem jó megoldás, így azt hiszem visszafestem sárgára a rácsokat, szűrőfedeleket és koszolom valamivel...modjuk korommal??? :-)
  • CrazyCharlie
    Gyári matrica nem jó? Szerintem nézz szét a külföldi e-shop-okban, hátha...bár biztos nem lesz 2 fillér...
  • greg benz
    Sziasztok!

Ilyen Michelin fújósablont keresek a pözsó gumijához,nem tudjátok honnan tudnék szerezni?fontos lenne:(

• greg benz
    Köszi:)
  • CrazyCharlie
    Kár a védőlemezekért...márhogy ennyit takarnak Izmos kis dög lesz!
  • CrazyCharlie
    Jó lett!
    Csak egy apróság: legközelebb, ha védőrácsot ragasztasz a hűtőkre, fesd le a belső részeket is, mert nagyon elüt a műanyag szürke színe.
  • greg benz
    pugpugpug:P
  • greg benz
    Köszi
    Imádok fényképezni,aztán innentől a többi magától jön:)
  • vass17
    Csodálom, hogy minden lépést dokumentálsz, van akinek nincs türelme hozzá, egyébként jól alakul:)
  • vass17
    jó lett, mi lesz a következő?:)
  • greg benz
  • SgtChris

Nah a végefelé jár a nagymacska építése, már csak pár vonás, meg kacat rá és kész is...
  • Bala10
  • greg benz
    pugganat
  • greg benz
    De igen:)Csak nem értem ő miért felemás módon használta a tárcsákat,mert nagy méretűből van 4-4 db a két fajtából,tehát tudna 1 fajtát rakni mind a 4 fékre,nem kéne úgy csinálnia mint nekem:D
  • vass17
    Ma végre megcsináltam a szegecseket, egész jó lett, csak egy forró tű kellett hozzá.
  • Glpetyus
  • CrazyCharlie
    Szép
  • vass17
    Kicsit rossz a memóriám, azt hittem a játék-makett este 8-ig van nyitva, 7:50-kor be is futottam, kár, hogy zárva volt...
  • vass17
    nagy Ferraris vagyok, de ez a Trabant ellenálhatatlan:D