69150
-
vass17 #55295 http://www.farposst.ru/2008/08/07/F_A_Q____The_pigments_.html
Ez egy másik. -
vass17 #55294 Itt a hozzászólások között megtalálod:) -
5 részes, de csak ezt találtam :| Ha találok még felrakom....
-
CrazyCharlie #55292 Körülvágod a jelzéseket (a hosszú csíkokat akár több darabba is vághatod, hogy könyebb legyen kezelni). Aztán egy tálkába engedsz meleg(kb. szobahőmérsékletű) vizet, belerakod a körülvágott matricát. Ne nyomd bele, elég ha csak a felszínére teszed. Vársz néhány másodpercet, amíg átnevdvesedik a hordozópapír, kiveszed és hagyod, hogy szépen lesimuljon az asztalra. Ecsettel v. a tiszta(!) ujjaddal néha megmozgatod, amikor már el tudod csúsztatni a matricát( érdemes oldalra, hogy a matrica vége a levegőben legyen), odarakod, ahova kell és kihúzod alóla a papírt. Érdemes a kisebb darabokon kezdeni (pl. toronyszámok) -
Hello van egy Ilyen makettem De adtak hozzá egy ilyen "matricát" vagy mit és nem tudom hogy kell felragasztani
(itt)
(itt)
(itt)
-
CrazyCharlie #55290 Don't be telhetetlen! 
(de azért jogos, jöhet az első része is
)
-
CrazyCharlie #55289
-
az első rész nincs meg? 
-
Valaki tegye fel darabokban plz. mediafire.com-ra 100MB/darab a feltölthető. thx! -
Koszolás festékszóróval, kézzel festés a végén meg egy igazi párduc tank iszonyat hanggal
-
-
vass17 #55284 Először is
a linket!
Azért megkérdezném, hogy hasznos? Csak festés van benne, vagy koszolás és egyéb dolgok is?
-
Egy kis izelítő festésről. Pár napig él a link Mig Productions F.A.Q. Vol.2 - Modulation style -
Köszönöm! Szép lett a végeredmény! -
Őőő... az #55266-os hozzászólásomban írtam erről. Szóva vettem egy vékony ecsetet sötétbarna festékkel kis vonalakat és pöttyöket tettem a panelek széléhez közel, illetve itt-ott, szabálytalan foltokban, csíkokban.
Amikor ez megszáradt nagyjából, akkor higított művészolajjal (vöröses-rozsdabarna)kicsi festékpöttyöt tettem a sötétbarnára, majd nedvesített fültisztító pálcával lefelé határozott mozdulattal lesimítottam, mintha rozsda megfolyás lenne. Nagyjából ennyi.
Néhol lehet látni fehéresebb foltokat a festésen, azok ugyanezzel a technikával készültek, csak természetesen világos festékkel... Nem olyan homogén a felület. -
Sziasztok!
Most vagyok ezen a fórumon először! Elnézést, ha kicsit béna vagyok/leszek, de én is modellezek, és szeretnék majd ellesni tőletek trükköket, módszereket!
Nagyon szép a maketted! Tetszik a rozsdásítás! Esetleg el tudod nekem mondani, hogy hogyan készítetted? -
CrazyCharlie #55279 Előbb a válasz, aztán a kérdés...
-
:)
-
CrazyCharlie #55277 Oszt a Merkava? -
áll a merkava projekt,mint a fagyott kutya lába..
pedig már a finisben vagyok,de valahogy ha kedv lenne,idő nincs,és fordítva :C -
CrazyCharlie #55275 Gyönyörű lett, grat!
-
#17389 -
kommentszámot! :D -
vass17 #55272
Ismétlés a tudás anyja:D
-
vóótmáá :) -
vass17 #55270 Ez nagyon durva 
-
vass17 #55269
-
vass17 #55268 Ez se volt hosszúéletű:S Máskor nem szokott ilyen történni, ez most miért lett letiltva?
-
vass17 #55267 Értem, szép munka:)
Egyébként mióta makettezel? -
Van egy tégely sötétbarna (Umbra) akril festékem, azokkal apró vonalakat, pöttyöket húzkodtam ide-oda, a panalek szélére rendszertelenül, vékony ecsettel. Aztán mikor végeztem, akkor rozsdaszínű művészolajjal, amit higítottam, imitáltam a rozsda megfolyását finoman. Na kb. ennyi, meg 2 óra meló. :-D -
vass17 #55265
És mindezt ecsettel?:) A rozsdát hogy csináltad
-
Amúgy nemrég vettem egy ős tamiya panthert én is.
1970 valahanyas kiadás,klasszikus darab :)
A lánctalp helyett már szereztem másikat (dragon ds),mert azt feltétlen cserélni kell. -
-
nagyon jó lett! (Y) -
Evés közben jön meg az étvágy...ahogy mondtad visszafestettem az eredeti színre a rácsokat, meg egy másik fórumon javasolták, hogy kicsit "viharvertebbre" is vehetném az egész festést. Gondoltam miért is ne...! Nah ez lett belőle... :-) Szerintetek?
-
CrazyCharlie #55260 Ez kemény!
-
vass17 #55259 valahogy így:D
-
CrazyCharlie #55258 Piszok amcsik!! 
Bezzeg a magyarok nem graffitiztek volna össze egy hajdan gyönyörű gépmadarat...max 10 perc és már a fémhulladékgyűjtőben lenne szárnyastul-mindenestül!
-
Köszi a segítséget,még kezdő vagyok most csinálom a Panzer VI-t igaz csak 1:72-ben:P -
gyász