69150
-
Vagy a higító lenne a ludas?
-
Mért van az,hogy kifehéredik a lakk szarádás után pisztolyból fújva?
A kurva életbe,még jó,hogy elöbb egy roncson próbálom ki mindig a festéket.
MM. matt+fényes keveréke,eddig semmi baj nem volt vele,de az utolsó 2 fújásnál ilyen szar lett.Megöregedett a lakk?
Ilyet még nem b*sztam.
-
sose használtam még surfacer-t :O -
Nagyjából nem. Ez festék, az meg nagyon híg putty. -
vass17 #55651 Én pl azt utálom, amikor az eladók nem írnak árat. Mégis miből gondolják, hogy bárkinek is érdekében áll velük alkudozni, kivéve ha egy ritkaságról van szó. Én személy szerint átugrom ezeket (mivel ez nem aukciós oldal), ha odaírják az árat, akkor ok, nem szoktam belőle alkudni.
Sajnos nem változott ez a dolog, hiába hozták már fel a témát többször is. -
CrazyCharlie #55650 Vélemények erről a termékről? Nagyjábol ugyanarra való, mint a Gunze Surfacer 1000-ese? -
CrazyCharlie #55649 Így is van...némelyek tényleg pofátlanok tudnak lenni
. Én is szoktam alkudozni, de az ésszerűség határain belül
-
CrazyCharlie #55648 Jó lesz, csak így tovább!
-
igazad is van :) -
akrilt denaturált szeszel más néven denszesszel, olaj festéket pedig ebelinnel
én ezt a kettőt próbáltam eddig és mindkettő bevált
mindkettőt érdemes jól szellőző helyen csinálni, mert jó kis fejvájással jár ha zárt térben csinálod 1-2 órán keresztül :) -
nincs mit :) -
Szervuszkérlek 
Én megfogadtam, hogy semmit senkinek, később meg hiányozna... amit megvettem azt megvettem :) hadporosodjon az konzerválja -
az az igazság,hogy már feldobtam nem olyan rég eladásra,de csak egy pofátlan fazon jelentkezett rá,aki mindenáron féláron akarta megvenni...
most meg úgy vagyok vele,hogy minek adjam el,enni nem kér. -
nézzenek oda.
heló :) -
"te pista nem fordítva álltunk fel?"
amúgy grat meg sziasztok.
Nem tüntem el csak read only...
Az összes projektem áll sajna. Durva a 3 műszakos munkarend :( -
vass17 #55640 A részletek...megérdemelne egy jó helyezést
-
Mármint micsoda?:) -
vass17 #55638
Biztos nagy hatást gyakorol majd a pontozókra is:D
-
Playboy 
Köszi
-
A Navigátor a rajt emelvényen mit olvas?:DDD 
Király nagyon szép lesz!! Gratula. -
Sziasztok! Pug ápdét:) -
CrazyCharlie #55634 Kipróbáltam és jó! Nem virgonckodik, csak teszi a dolgát. Köszi a tippet!
-
CrazyCharlie #55633 Próbáld ki a Caola körömlakklemosót! Én csak ajánlani tudom! 
Viccen kívül: ha az egész makettről le akarod szedni, akkor Szi-Ti márkájú vizkőoldót ajánlom. Ha csak egy-két ponton kell eltávolítani a festéket, akkor viszont - csak és kizárólag - "ebelin" márkájú acetonmentes körömlakklemosót használd. Lehetőleg olyat, amire rá van írva, hogy: "Műkörömre is alkalmas!" Én a DM-ben vettem, lehet, hogy a cég saját márkája és máshol nem kapható...
-
sziasztok segítségre lenne szükségem akril festéket milyen hígítóval tudom leszedni? mert sajnos már rászáradt előre is köszönöm -
CrazyCharlie #55631 Sajnos Tamiya, ezért bosszant a dolog. Ha ez a kis baki nem üt be, vasárnapra már le is lett olna festve...annyira könnyű készlet. Az Academy Bradley is szegről-végről Tamiya, szerintem nem lesz gondod vele
-
CrazyCharlie #55630 Köszi a tippet! -
na,akkor jól beválasztottál :)
ez milyen bradley,academy M2-ese?
mi a vélemény róla?
nekem is megvan,de még bontatlan. -
szerintem próbáld ki az ebelin nevű körömlakk lemosót is, nagyon jól le lehet vele szedni az olajfestéket és nem bántja a műanyagot, legalábbis amin én próbáltam azt nem marta meg, de mielőtt a maketten próbálod ki nézd meg a makett öntőkeretén hogy mit csinál a műanyaggal!! -
CrazyCharlie #55627 Makettinfós konzultáció szerint a Caola agresszívabb, mint a többi termék. Valóban az etil-acetát okolható, főleg azért, mert 83%-át teszi ki az oldatnak! Szóval b*ssza meg a vásároljunk-magyar-termékeket-mozgalom!
A "Mi készül éppen?" c. topik 14051.hsz.-be raktam egy képet a "végeredményről". -
CrazyCharlie #55626 Majd hazafele beugrok a Rossmannba és keresek direkt műkörömre valót
-
CrazyCharlie #55625 Nem a te hibád! 
Mondom, a Shermant nem bántotta. Talán ez a Caola agresszívabb, mint amit te használsz, és talán túl sokat adagoltam belőle. Kicsit csúnya a felület+egy szegecstől búcsút veszek, de majd kicsiszolom. -
Én is ezt mondtam volna neki, ha te nem írod be, szal... -
amit én vettem:
MEK (?),Aqua,PEG-7,Glyceryl Cocoate,parfüm.
az elejéről lejött már a matrica,nem tudom milyen gyártmány,de vékony müanyag flakon,kék kupakkal
-
bassza meg,tudtam,hogy nem szabad javasolnom ilyesmit 
az enyém isten bizony nem bántotta,pedig puhább és keményebb műanyagon is próbáltam :S -
Passz. :D -
CrazyCharlie #55620 kertre helyett keretre :-) -
CrazyCharlie #55619 Caola acetonmentes körömlakk lemosó; Made in Hungary
Összetevők: Ethyl acetate, Isopropyl alcohol, Aqua, Isopropil palmitale.
Az etil-acetát lenne a bűnös? Vagy az csak az acetont váltja ki? -
CrazyCharlie #55618 Gyártani lehet húzott szálból. Jelen estben szerencsém van, mert a gyártó gondolt rám (a Balf*sz Hobbistára) és az egyik kertre fröccsöntöttek tartalékot. -
hm. lehet vmi extrás fajta :| -
DopeBob #55616 Köszönöm szépen a segítséget :) Elkezdtem csinálni egy kis makettet 1:76os Revell, majd töltök fel képeket véleményezésre! Mindenkinek kellemes építgetést!