69150
-
a gond csak annyi hogy 3.-án elküldték, de még ma sem kaptam értesítőt... ha ezek visszaküldik szétlövetem a magyar Postát egy Leopard2-vel -
jön a motoros R33-mam végre. ez lesz a 4. skyline otthon ami még dobozba van... nem baj, ha lenyugdíjaznak, és addig nem halok meg, akkor lesz mit csinálni :) Tamiya TA 24090 ha valakit érdekel. -
Köszi! :)
És a repülőhöz milyen lakkot használjak? Ahhoz is mattot?
Néztem oldalakat, hogy honnan lenne jó rendelni.
Szerintetek a modell posta jó e-bolt?
(külföldiről nem igazán akarok rendelni mert ott bankkártyával kell fizetni)
És még lenne egy olyan kérdésem is, hogy a humbrol enamel festéket higítóval kell higítani?
( bocsi a sok kérdésért) :D -
CrazyCharlie #55732 Mindkettőhöz sok sikert 
A festék fényessége mindegy ha lakkozod, lehetőleg homogén legyen (ne úgy, hogy az egyik rejtőszín matt, a másik meg fényes - nem biztos, hogy elég lesz egy réteg lakk az "egyenfényhez") -
CrazyCharlie #55731 Bradleym képei. Jó, hogy kértél képet, így előkerült még pár csiszolásra váró rész
-
Ezen fogok most dolgozni: Junkers JU-87B/R Stuka
Utánna pedig ezen: panzerkampfwagen VI Tiger Ausf. E late
Lenne pár kérdésem :P
1. A stukához milyen festék vagy lakk kell?(úgy értem matt, fényes)
2. a panelvonalak kiemelését ugye úgy kell csinálni, hogy először lefestem a modellt, utánna lakkozom és utána megcsinálom a panelezést?
Petyus: le tudnád nekem valamelyest fordítani a szöveget amit belinkeltél? (mert még nem vagyok olyan jó angolból, hogy az ilyen szöveget megértsem) :D
És köszönöm a fugaporos tippet :) -

-
képet :P -
CrazyCharlie #55727 Luckymodellen jópár cuccot leáraztak, érdemes lehet körülnézelődni!
(Petyus, Dragon SA-9-es 16$-ért?) -
CrazyCharlie #55726 Az hát 
A görgőknek nincs normális peremük, már másodszor javítottam a megfolyásokat és még mindíg csúnya...lehet hagyom a csudába és jól összeporolom az egész futóművet
Csináltam rá csúszásgátlót, csak sötétzöld homokot kaptam; 3 réteg festék kellett rá, és itt-ott még úgy is átütött. Most hibajavítoztam, remélem többet nem kell hozzányúlnom
(ráadásul különösebben nem vagyok tőle elájulva, festetlenül kicsit jobban nézett ki szvsz)
[panasznap] -
ez érdekes lehet
Hogy tüntessük el a matrica nem kivánatos részeit. -
Bradley? :) -
CrazyCharlie #55723 én meg a festéstől 

-
ideget kapok a matricáktól 
-
Mig Productions F.A.Q. Vol.1 - The Pigments (DVD)
Akinek kell hogy hol találtam meg, írjon PM-et. -
ezek nagyon kemények, már régóta nagyon tetszenek. ha találok ilyet móváron, biztops veszek vagy kettőt.. :D:D -
CrazyCharlie #55719 Viszont neked és mindenkinek! 
(jól néz ki az USN F-14-es...kár hogy Hornet
)
-
boldog nyúlat' mindenkinek 
és még több az
ARC mai frissítésében -
-
CrazyCharlie #55716 Az még arrébb lesz picit...minden szépsége ellenére sajnos nem Lego
-
CrazyCharlie #55715 Dobozból építve
Már ha nem hazudik a kis kubai...de ha igazat mondd, akkor nem kell nagyon hozzányúlni
-
fasza 
állj neki MOST
köszi a képeket :) -
alapnak tökéletes. :D +50% saját építés és akkor meg kurva jó lesz :D:D -
CrazyCharlie #55712 Petyus & Mindenki, akit érdekel!
Ímé a képek a BRDM-1 -ről!
Mindent fotóztam, amit érdemes volt; egy-két aprólékról nem is tudom, hova való...de remélem, a lényeg azért látszik
A méretét tekintve kb. 20%-all kisebb, mint a Bradley (nem olyan apró, mint hittem!); lesznek illeszkedési gondok, az összeállítási elég gáz és az egyik láncmeghajtás is öntéshibás (majd a fele hiányzik).
Ezt leszámítva, azt hiszem szép munkát végeztek az ukránok.
-
-
olyan 400 :) -
Most van az,hogy már nagyon unom az egész matricázást.
Már vagy 1.5 hete csak rakom,és rakom a kis sz.rokat,de szerintem még csak a 25%-a ha fentvan.
alig hiányzik a matricalapból :S -
tőled hány km? :)
-
én meg kb erre megyek csak idén is :D -
majd a jászberényire elmegyek,meg évvégén a stefániára,mer' az jó volt tavaly :) -
nincs ezen semmi szégyellni való. -
amúgy szerettünk volna menni,de be kell vallanom: anyagi okokból marad el... :S -

ha esetleg úgy döntesz,hogy mégse kell,ugye tudod kinek kell szólnod?

nem kell írni,elég egy pár fotó :D -
loál :D -
=/ -
CrazyCharlie #55700 Inkább csak herceg, de még örökölheti a koronát
-
CrazyCharlie #55699 Most nem dolgozom, szép szőke herceg 

Nekem annyira nem, de klgs.
4k, Makettinfó-Cserebere.
Second-hand cucc, majd holnap írok róla Neked, most sok dolgom van
-
CrazyCharlie #55698 Bizony-bizony...
-