69150
-
hát a héten nem haladtam semmit :/ -
így hirtelen...
pdf-be lehet letölteni. -
CrazyCharlie #55773 És talán ez is segít kicsit. -
CrazyCharlie #55772 Egyik - másik és még egy.
-
CrazyCharlie #55771 Végtelen Történet?
-
ezek kellenének főképp több márkára vetítve. (Humbrol, ModelMaster, Agama, Testors) Ecsetre és pisztolyra is legyen jó... Esteleg a standard barna-zöld fesésminta is érdekel.
-
F.S. színkódú festékek átváltó táblázatát tudnátok linkelni? Nem lelem sehol... Többféle gyártóra is rá szeretnék keresni, hogy holnap tudjam, mit keresek Óváron... -
én is így vagyok a miggel
-
CrazyCharlie #55767 Nálam a tervek havonta változnak általában...kevés köztük a fix pont
-
CrazyCharlie #55766 Köszi! Csak már lennék kész vele...
-
CrazyCharlie #55765 Ja, ilyeneket én is szoktam mondogatni... 
-
-
de ez csak terv,addig nem veszek új makettet,amíg a mostaniak legalább felét nem rakom össze.
(vagy ekkorát azért ne hazudjak ?
)
-
mondjuk a gripen elött össze szeretnék majd rakni egy 21-est is,esetleg egy 23-ast.
Meg nagyon tetszik a trumpeter 1:35-ös Mi-24-ese is
-
CrazyCharlie #55761 Lehelletnyi haladás
-
CrazyCharlie #55760 Sajnos mindenképp kell a plusz matrica. Meg farigcsálni az Italeri maketten egy-két dolgot, hogy C legyen belőle...a fülkéről inkább nem is szólnék (nem vagyok maximalista, de még szerintem is iszonyú). Nézegettem az Eduard ZOOM maratását hozzá, sokat dob rajta és nem is vészes az ára.
A kétüléses meg nekem sem teccik
-
jaja,nálam is tervben van :)
együléseshez nem adnak magyar matricát persze,de a ketteshez igen...
az meg nekem nem tetszik,úgyhogy lehet matricát is venni mellé.
nem rossz makett az italeri,de a pilótafülke az nagyon gáz. (matrica) -
CrazyCharlie #55758 Lassan kéne egy ilyen is...
-
szar dolog a linkelés ha van IT a munkahelyen :) -
hánnem, szépen lassan meglesz a 2000gt-től mind egy szálig...xDD
amúgy elírtam R32, e ni:
+ rámentem a AE86-ra megvan a LEVIN és a 2 ajtós SPRINTER egyedül a TRUENO hiányzik még. Csak azt nem tudom, hogy:
elvileg mind a 3 "panda" festést kap (fehér-fekete) de csináljam meg pirosba is mind a 3-mat? Nagy gondok ezek válság idején xD -
ennyire nem egyszerű, am lehet kell mind a kettő, küldök majd ebook linket pmen -
És melyiket érdemesebb megvenni, az enamelt vagy az akrilt? -
kösi a választ :) -
okés :) -
aztán majd számolj be -pár képpel is akár- a versenyről :)
had fájjon a szívem :D -

elég lesz a sötétbarna,aztán porold vmi homokszinnel.
esetleg "zöldig" is le lehet koptatni. -
hát ne feketével csináld az átmosást, hanem sötétbarnával. -
én szétnéztem az itthoni shopokban de az rablás amit csinálnak, én itthon nem vennék semmit, az enamelt saját hígitójával ill Supralux H-100 Szintetikus Hígító szokták, talán lakbenzinnel is jó, de kicsiben próbáld ki a hígitási arányt és kend fel öntőkeretre. -
Hoppácska,még beugrott a Tamiya is egy kis finomsággal..
Fairlady Z34 -
Én mindenképpen be akarok ruházni egy X-re,bár anno az R35-re ugyanezt mondtam:)
A revell trabi ugyanakkor került "képbe",mint a ferrari california,viszont a california már ki van rakva néhány online shop-ba,a trabiról viszont semmi...remélem nem gondolták meg magukat -
vass17 #55745 Nekem spec. az EVO X nem tartozik a kedvenceim közé (főleg a IX után:D), amugy ígéretesek. A fiat 500-ból mondjuk illene egy Abarth verziót is kiadni:)
A revell Trabi nem tudod, hogy mikor jelenik meg? -
vass17 #55744
vigyázz, a végén még megromlanak:D Egyébként komoly gép, van hozzá külön motor is?
-
Ahogy az rögtön láthatóvá vált,Tamiya persze nem vitte túlzásba az aktivitást most sem
Bár az elmúlt hónapokban kiadtak jópárat ők is,az tény
-
Sziasztok!
Asszem nyáron dömping lesz makett-relase téren
Fujimi Fiat 500
Aoshima Lancer Evo X(!!
)
Aoshima Crown Athlete 2008
Revell Ferrari California -
vass17 #55741 Pedig mennyi kellemetlenségtől megkímélne
-
CrazyCharlie #55740 A fekete átmosástól félek. Zöldön nem/alig látszik, de ezen a világos színen nem fog nagyon virítani? -
ezt így én nem értem :D -
CrazyCharlie #55738 Itthonról rendelted? -
CrazyCharlie #55737 Akkor te sem vagy "divatSkyline fanatikus" 

Én az M113-al vagyok így sosem elég belőle
-
CrazyCharlie #55736 
Úgy terveztem, hogy egy sötétebb homokszínnel (Revell 16) átmosom, matricázok, aztán középbarnával befolyatom, majd a végén feketével újra átmosom...jól tervezem?
Rohadt bizonytalan vagyok, nem akarom most elbaszni az egészet. 
...kár hogy a makettezésben nincs visszavonás (Ctrl+Z)
ezek kellenének főképp több márkára vetítve. (Humbrol, ModelMaster, Agama, Testors) Ecsetre és pisztolyra is legyen jó... Esteleg a standard barna-zöld fesésminta is érdekel.