69150
-
sosem tetszett a chieftain,mint hk,...de makettbe' tetszik,összeraknám :) -
"A hat készülő makett stimmel, de van még rajtuk kívül néhány ici-picit elkezdett is..." 
sajnálom a lánc dolgot :( -
utána néztem, azért azzal az eduard maratással egész jó lehet. :) -
CrazyCharlie #55932 Tamiya...de könnyen meg lehet feledkezni róla
Az összes él sorjás volt, és szokatlanul sokat kellet tömíteni is. Azért élveztem
-
Ez milyen gyártmány? 
kurva kemény.
-
CrazyCharlie #55930 Ez a Chieftain e' :-)
Mondjuk úgy finoman, hogy az építés több sikerélménnyel ajándékoz meg, mint a festés...épp ezért építkezni jobban szeretek. A hat készülő makett stimmel, de van még rajtuk kívül néhány ici-picit elkezdett is...
A Ti-67-est jódarabig nem fogod látni. Kaptam hozzá láncot, csak ahhoz túlméretes a meghajtó kerék és a fogazat kialakítása sem stimmel. Vagy szerzek izraeli harckocsiszállító trélert és akkor mk.-i hiba miatt nincsrajta lánc; vagy diorámát csinálok alá picit beásva magát és akkor ráragasztom a szakadt láncokat...jövő zenéje
-
Vaduljak meg,de mintha a Ti-67-est se láttuk volna még készen 
ez alsóhangon is 3 futó projekt,de jó az 6-nak is :D
amúgy komolyan gondolkodóba estem,hogy elkezdek mást,a miget meg jól megreptetem...
-
milyen chieftain? :DD
és a bradley,és a nemtudommi' ?
te tömeggyártó,teee :DD -
CrazyCharlie #55927
Pihenj te is picit, nekem jót tett.
Kész (lehetne) a Chieftain, jól esett dolgozni vele, pedig nem egyszerű makett! Csak nem jön az a ... alapozó, így nem tudom folytatni. -
-
b@ssza meg a kutya,bonthattam le a főfutókat,mert felrakva túl magasan volt a mig segge.
vágtam belőle pedig,de nem volt elég,talpra állítva inkorrekt volt :S
ennyit szenvedni ezzel a szarral,oszt' még nem is néz ki jól
-
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e Esztergom környékén egy makettező/modellező kollega, aki rendelkezik egy 0,8-1,2 bar teljesítményű kompresszorral?
Festeni szeretnék, Airbrush pisztolyom már van, csak kompresszort nem sikerült még szereznem, ezért érdeklődöm, nincs-e vki, aki felajánlaná, hogy használhassam egy kis ideig az övét. Esetleg egy kevés tanácsot, segítséget is elfogadok a festés témájával kapcsolatban.:)
Előre is köszönöm. -
:) -
Pontosan. :D -
dara #55921 Nyilván azt mondanák erre, hogy megbontja a gép szép formáját. Viszont egy harci eszköz a fegyverei nélkül... Mintha megborotválnál egy sündisznót... -
mi ez a rakéta ellenesség? :D -
Kipróbáltam a Revell cuccost. Lehet azzal dolgozni, csiszolni viszont kicsit nehezebb. -
sztem póttartály only -
nélkülük -
rakétákkal + póttartállyal,vagy anélkűl szerintetek?
-
na de utálom azt :)
tömít-csiszol... volt olyan hogy azt álmodtam, xDD vettem egy nemtommilyen Hiangxungien márkájú AVAX tányéros izét (talán HawkEye) na ott volt mit javítani xD -
sztem jobb is
-
azért nem egy műgyanta... :D -
CrazyCharlie #55912 Na, azt még nem próbáltam
-
CrazyCharlie #55911 Mer egy fényes lakkra azé futotta! (azt elfelejtettem rendelni
)
Nameg holnap Badacsony és nincs már diák...
-
akkor ez olyan mint a Neoflex :)
én azt használok,sose fogok mást,mert megszoktam
-
CrazyCharlie #55909 Na figyi. Én sokmindent tömítettem vele, de komolyan mondom, berepedni még egyszer sem láttam! Valamelyik tankomnál rosszul ragasztottam a teknőt és az egyik oldalfal letört róla, persze már tömítés után. Simán pillanatragasztóval vissza tudtam operálni és a paszta állt mint a cövek...szal, mintha le sem törött volna, ugyanolyan szépen résmentesen maradt.
Viszont dolgozni vele nem a legkönnyebb, túl hamar szárad és nagyobb hézagoknál 2-3X is el kell játszani a "tömít-csiszol" című társast
(ezért gondoltam, hogy szarabb a Tamiyánál)
-
xDDD nyálcsorgatni :) -
sztem ha Flex-szel mennék rá még szikrázna is xDDD -
oooh f*ck!
akkor hamarabb kopik el a műanyag mint a putty... ilyen alapon használhattam volna akkor a Henkel 2 komponensű-ét is... -
há' pénz nélkül eleve minek mész be?
-
Nekem Humbrol Model Fillerem volt, gyakorlatilag olyan, mint a revell cucca. A Tamiyahoz képest ég és föld... a humbroll cucca sokkal keményebb, és rohadt nehezen szárad. esélyes, hogy a revellé is ilyen/hasonló. -
CrazyCharlie #55903 Ja, igen, ma nagyon jó volt a pesti közlekedés, be tudtam menni a Kék Kobrába, persze hogy tudtam volna venni...igaz, kissé drágábban. Ezek is a faszért nem képesek a neten frissíteni a kínálatot!!! (pénz meg persze nem volt nálam)
-
ha egy fél milis rést repedás nélkül betölt akkor valahogy kibírom vele... nagyobb projektehez így akkor nem használnám akkor :) -
CrazyCharlie #55901 Rendeltem Tamiya Surfacert+Gunze lakkot kéne mind2, hát csak nem jön...
-
CrazyCharlie #55900 Látatlanba azt mondom, sokkal (Revellt használok, Tamiyához nem volt szerencsém még)
-
oké, de ha napi 3 órán át azt csináltad akkor szivásos meló.
egy repcsin kicsit több van mint az autókon. Én felhigított vízbázisu figurafestéket használok sztem az fasza lesz ide is -
A Revell puttyval van tapasztalat?
Mert a Tamiya elfogyott. (Megint nem néztem meg mim van és úgy fogtam bele a díszcsík legyalulásához.)
szóval vettem egy Revell-t. Mire készüljek? Mennyire szarabb mint a Tamiya? -

megy még :D -
1 hét,de nyilván nem 0-24ig minden nap :D