69150
-
CrazyCharlie #56015 "Tipikus windows --> sötét amerikaiaknak készítették :D"
YEAH!!
Megvan az idei legszebb mondat!!!
Már kértem szívességet, viszem ismerőshöz, aztán ő megmókulja. Én meg lelesem a trükköket...
-
vass17 #56014 Miért nem próbálsz meg egy windows7-et?:D -
italeri -
ha a makettezéshez van akkor lesz a winhez, is jóféle iatleri minőség XD -
Kb 30 perc alatt meg vagy, szöszmötöléssel együtt, semmivel sem bonyoultabb, mint egy 98at volt anno. Tipikus windows --> sötét amerikaiaknak készítették :D
Szóval szerintem megérné belevágni, annyit bőven ér a gép "egészsége". Egy szar rendszer nagyobb átok, mint akármilyen driver hiba. -
CrazyCharlie #56010 Az a baj, hogy semmi tapasztalatom sincs az XP-vel...újratelepítenem sem kellett még (bezzeg a '98-at kentem-vágtam, 3 havonta raktam ujjá). De nagyon halódni akar, lehet bele kell vágnom
-
CrazyCharlie #56009 Ha így folytatja, akkor 1:200.000-es méretarányú smart-kitként végzi...
-
részvétem 
én 2 és fél éve nem raktam újra a windózt,mert nincs hozzá türelmem
-
dara #56007 És milyen méretarányú az a PC? :) -
CrazyCharlie #56006 Nálam is pihengetés van...képet most nem rakok fel, mert ezzel a szar PC-vel kell foglalatoskodnom, de már nagyon tele van a tököm!!! 

[legalább értenék hozzá
]
-
najóvanmá azé nem kell túlozni -.-
-
Ehhhehehehe, lesz melú vele :)
Már mindegy lenne ha az egászet tömítőtapaszból csinálnád :) -
képet :)
azzal semmi,pihenget...majd folytatom
-
CrazyCharlie #56002 Tán nem, lehet, csak álmodtam... 
Azért kezd jól kinézni, szanaszét filterezem (tegnap+ma csak azzal foglalkoztam) és még nincs vége!
MiG-gel mizu? -
Nem hangzik annak, valahol már olvastam ilyesmit, lehet ez lesz, mert egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele.. Kösz a tippet:) -
56 EZREDIK hsz :) -
tán nem alapoztad le? :D -
dara #55998 Elsőre hülyeségnek fog hatni, de komolyan mondom: varrd össze! -
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni. Eddig soha nem volt dolgom gumilánctalppal, és most itt egy 76os tigris, amire egyzerűen képtelen vagyok felszuszakolni, mert olyan rohadt merev :/
Egyetlen egyszer volt gumilánctalpas harckocsim, egy apró somua, de az nagyon régi, akkor még nem is érdekelt hogy néz ki, ez látszik is.. :D
Hővel fogom össze, akkor nem marad meg, ragasztó nem fogja.. -.-" -
CrazyCharlie #55996 Na, végre megvagyok az alapfestéssel. 3 réteget nyelt be, alig maradt a frissen bontott festékből
-
:)
Ha van műanyag, van min megtapadnia, én volt, ahol műanyag nélkül csináltam...:o) -
óó,kentem ettől már különb réseket is 
de belülről minden lukra,résre müanyaglapot ragasztottam,így a gitt nem vastag,mindössze 1-2 mm,mint a müanyag maga.
-
Neoflexből ennyit lehet kenni egyhelyre? Nekem mondtak olyasmit, hogy 1 centi körüli rést már necces vele betömni...:)
Mondjuk használom én is, nagyobb résekre is, de ekkorára azért nem..:) -
van is súlya
-
CrazyCharlie #55991 Szerintem a páncélozatlan látványosabb! -
CrazyCharlie #55990 Húúúúúúúúú, ez nem semmi! 
Ennyi tömítőt még nem is láttam maketten...
-
ja meg minden periszkópba tettem "üveget" ,mert ott is volt némi anyaghiány.... -
hi
apró haladás,müanyag darabokból megcsináltam a lánctalp feletti részt (persze még a finom munka hátravan),és a test aljáról levágtam a 2 átmenő "csövet" (abban fut 1-1 rúd,ami még az elemes korszak maradványa...jól látszik a pár nappal ezelötti képeken).
Csiszolás után majd pótolom rá a "fedeleket" is.
Egyébként mindezt tegnap este tíz és éjfél közt követtem el :)
-
fasza munkahely lehet,ha makettezni is hagynak
-
xDDDD
szép amúgy :)
én meg faragom rá a 15-os felnire a 17"-es palástot :)
Persze dolgozóból írok
a maszek meló mindenek felett, a munkatársak meg csak nlznek hogy a sok műanyagdarabból mit akar ez a gyerek kihozni -
a faszomat -.-
-
nem szóltam. -
oké, most hotlink nélkül. -
aha... xDDD
más:
megkaptam Szűcs sensei-től a felnit. Nagyon jó, csak nem 17"-es úgyhogy modding :) van felni bőven, "alapanyagbúl" nincs hiány :D -
Dragon egyik újdonsága.Nagyon kedvemre való
-
Hát amíg nem vágtam ki a jelzett részt, addig nem látszott, hogy ekkora lesz az eltérés... Ha láttam volna, nyilván kevesebbet faragok belőle... -
Akkor várjon addig, míg már nem fog, de még nem is csont száraz.
-
hát egy... de nem mindíg törvényszerű a FineLine-nál, de inkább leszedem frissében, minthogy később megint szopjak vele :) -
dara #55977 Akkor meg berepedezhet a festék széle. -
FAIL :D:D
De basszus, ha láttad, hogy akkor rés lesz itt akkor minek vágtad ki??