69150
-
nem fogod elhinni : a csomagolásán :)
de nem minden gyártó tünteti fel. -
Na mi a rák van,nem jár ide senki már?
Na mindegy,a párducot meg lehet tekinteni,...már ha meg lehet,amíg nem kerül ki az oldalra (az néha beletelik jópár napba)
link -
Cowboy03 #56093 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a makettek összerakásának nehézségi fokozatát hol tüntetik fel?

-

Vettem egy pro modell újságot,vagy 6 év után elöször
-
mingyá' kész a Panther 
-
Na a SZI-TI fürdőnek vége. A 2 ajtósról 100% a 3 ajtós Toyotáról meg 95%-osan el lett távolítva a festék. Hétvégén kéne valamit kezdeni velük. -
próbáljátok ki az ebelin körömlakk lemosót haver arra esküszik (nem áztatnám csak lemosnám vele) -
dara #56088 Egyéb brutális háztartási mosószerek is jók lehetnek, pl trisó. -
a fékolaj nemtom, nekem nem tetszik + "koszosabb", mint a SZI-TI -
:D:D -
már tudom mit akartam lemaratni szitivel:
van 8 db dragon németem,ami jó lenne egy -még csak tervben lévő- dio-hoz.
Az a baj,hogy figurák lemaratásával kapcsolatban nincsenek jó tapasztalataim.
Lehet kipróbálom a másik módszert : a fékolajat.
elöször majd egy sisakon,vagy valamin.. -
:DD

-
Jaah, de amúgy meg holnap megírom mit csinált vele. Ma beleraktam, had' ázzon vagy 2 napot oszt utána meglássuk -
először nem azzal próbáltam mert nem volt nyitva a bót.
Hanem a sparból vettem valami hasonló összetételűt. -
Háztartási bolt rlz. Ott kell lennie.
kb 400 ft már, de én is gondoltam rá, hogy veszek vagy 2 kartonnal ha van rá pénzem, csak annyi hogy szavatossága van neki. -
vass17 #56080 Jó ez, kár, hogy magas lesz a gépigénye, kellene hozzá egy normálisabb PC:S A videók alapján egyébként baromi élethű, ráadásul a környezet (felhők, táj) se rossz
-
Nem tom már ki épít itt ilyet, de ... I. VH-s repszim.
Rise of Flight béta teszt. -
majd nézelődök vmi hasonló üzletben,thx.
Bár nem is tudom,hogy mit is akartam lemaratni a múltkor...
-
CrazyCharlie #56077 Itt:
-
-
CrazyCharlie #56075 A festék is lehet ludas, a Revell festékeivel a Szi-Ti is nehezen birkózik meg...ha egyáltalán sikerül neki
-
CrazyCharlie #56074 Én pl. festékboltban szoktam venni
Máshol nemigazán találkoztam vele
-
:DD
Amúgy én már jóideje nem látok "sehol" Szi-ti-t,bár az is igaz,hogy ahol esély van,hogy lenne ott meg nem jut eszembe :) -
Köszi :)
Én is remélem,szenvedett már épp eleget
-
más:
Berserker mod on:
A Toyoták fehér-fekete(köznyelven: panda)festése kiborított.
Takarom fújom a fehéret, csiszolom, takarom, fújom a feketét megint takarom, fújom csiszolom... ANYÁÁÁD!
Ma átmentem anyámékhoz SZ-TI-ért. De nem volt... na Sparba le... nincs.
De van hasonló írással a hátulján másik granulátum. Bepróba, szedte de csak foltokban. Most vagy a festék lett annyira táp már hogy nem bírja vagy nemtom. De holnap reggel megyek veszek tutijó kék-fehér témás lefolyótisztítót oszt beledobom mind a kettőt. Utána meg irány megint "flakonosájer"-ért és kezdem elölől. De mostmár szupertitkos technikával vazze! -
sztem is szép. Van rajta egy-két öntési + illesztési hiba, de sajnos az én öreg szememmel már nemigen láttam meg, hiába kerestem :)
Tényleg szép, grat hozzá, remélem nem szenved balesetet -
CrazyCharlie #56069 Oks, köszi!
-
-
Pillanat ragasztó.
Úgy "oldom" meg,hogy keveset rakok rá.A pill. rag. nem türemkedik ki,mert híg.
Én szinte soha nem használok makett ragasztót. -
CrazyCharlie #56066 Lámakérdés jön: a MiG-nél gondolom festés után ragasztottad fel az aknajtókat+az egyéb aprólékot. Milyen ragasztót használtál hozzá?
És azt hogy oldod meg, hogy ne "türmkedjen" ki a ragasztó?
Most precízkedtem picit a Revell tűssel, és amikor odanyomtam az alkatrész akkor oldalt kijött a ragasztó, mint tortalapok közül a krém pedig nem vittem fel sokat...most nem vészes, mert még festetlen a felület, de neki akarok állni repülőzni kicsit és ott már gázos lehet. -
CrazyCharlie #56065 Don't worry
-
-
CrazyCharlie #56063
-
-
CrazyCharlie #56061 Fényezd csak...jó előre
-
húha,asszem' a Panther igen "keményre" fog sikerülni,legalábbis nekem már most NAGYON tetszik,bár a vége még odébb van :) -
thx -
jóa 
-
Bala10 #56057 hátha jól jön valakinek. -
makettinfo...
:)