69150
-
szar ipari hulladék 
-
Új szerzemény 
-
vass17 #56213 :DDD -
nem csak nálatok.. -
ha hiszed,ha nem: a löveg egyetlen óra alatt megvolt a-tól z-ig :) -
a k*rva életbe,és még azt hittem én vagyok a beteg,a ~20 dobozban lévő makettel 
HA egy évben 4-5 elkészül (tavaly 3 készült...),akkor is 5 évig elég a mostani mennyiség.
Ez meddig akar élni,300 évig?
Persze gyanítom,hogy valami "viszonteladó" lehet,bár ezt nem említi a fórumon..
de akkor mi a ráknak 3-5 db ugyanabból a készletből?
Aki az oldalon legfelűl van,vmi Steve,az se normális,Dorája is van...Csak az vagy 5 év mire elkészül,ha mást nem csinál :D
Az ilyen hülyék miatt üresek a polcok a boltokban
-
CrazyCharlie #56209 Na jó, valszeg nem csak magának szerezte be ezeket mind...azért az acélgörgős Dragon Panther F-ből sok az 5db egy embernek...
-
nálunk a boltban nincs ennyi makett, meg ekkora választék :| -
CrazyCharlie #56207 Köszi
...picit megijedtem, hogy megbántottalak
Tudom, hogy könnyen építhető (hiszen Tamiya), de azért a löveg elkészítése melósnak tűnik (tűnt) az összeállítási alapján. -
CrazyCharlie #56206 EZ TÉNYLEG BETEG!
Lap közepe felé, Paul nevű kolléga fotókkal illusztrált hsz.-jét nézzétek
(Forrás: Makettinfo-Gyűjtögető életmód)
-
mostmé' ? 
-
miattam ne fáradj,van fent a neten pár helyen :)
inkább majd az építésről és a végeredményről rakj :) -
nem bántottál meg,ne hülyéskedj :)
tévedsz ám,ez egy nagyon könnyű makett -persze ez is relatív.
Idáig mindössze 12-14 órát igényelt az egész,még van hátra kb ugyanennyi munka.
Sorjázni szinte alig kellett,ahogy említettem is,és az alkatrészek száma is kevés.Ráadásúl SEMMI feljavítást nem kap.
A festés meg pofonegyszerü :páncélszürke.
múlt hó 31.-én kezdtem,1 héten belűl össze volt rakva az egész úgy, hogy egyszer csináltam este 10-től hajnali 2-ig,meg másnap ..izé aznap este 9-től éjfélig,aztán meg hétvégén kb 3 órát.
majó lehet erős volt,hogy meglesz a 7végére,mert én mindig a festéssel,meg az apróbb munkákkal szívok...
-
szép b*zmeg, ebből látszik, hogy ez a fogalom is relatív :D:D -
moor09 #56201 még nem érzem magam elég profinak a meszezéshez és a bonyolultabb fogásokhoz...valószínüleg a telezöld lesz és megpróbálkozom egy szolid koszolással, koptatással egy kis rozdával...talán egy kis sár imitációval :) de ha lesz kérdésem ez ügyben akkor biztosan az itteni profikhoz fordulok :) -
CrazyCharlie #56200 Régebben azt hittem, látványosabb a fekete alváz+zöld kasztni kombináció, de szerintem a telezöld a jobb...esetleg "meszelhetsz" rá egy téli álcát, az feldobja 
Persze ízlések & pofonok -
moor09 #56199 ha érdekel rakok fel képet a dobozbontásról -
CrazyCharlie #56198 Nem bántásból írtam, örülök, hogy makettezel
Mit mondjak, "néha"(!) én is szívesebben maketteznék, mint kézenfogva kirakatokat nézegessek...
Épp azért csodálkoztam, hogy milyen gyorsan készül, pedig nem egyszerű jármű. -
Ez nagyon szép jármű szerintem,régóta gondolkodom a beszerzésén magam is.
-
majd ha téged is kidob az asszony,te is rá fogsz érni makettezni 

(csak átmeneti a mosolyszünet,de meg kell,hogy mondjam,nem is olyan rossz...
,legalábbis szabadidő szempontjából)
azt bezzeg elfelejted,hogy pl. a Br52-est 13 hónapig,a Merkavát 4.5 hónapig csináltam ugye?
-
moor09 #56195 ma beszereztem egy...
ahogy néztem az öntőkeretet egy magamfaja amatőrnek ( ill. kezdőnek ) sem lehet gondja az összerakással, bár az illeszkedéseken sok múlik, de szerintem nem lesz vele gond, sorját nem nagyon láttam rajta, kivétel ez alól a két ajtón lévő ablakkeret, de az sem vészes, gond a festéssel lesz, mert már az is nehézséget okoz hogy melyiket válasszam a zvezda által kínált két festési típus közül :) , az egyik egy hagypmányos zöld festés ( '41 ) a másikerre hasonlít, sőt talán ugyan ilyen pár kisebb eltéréssel és a '38-as katonai parádén használták...a matricák jónak tünnek bár az is majd felhelyezéskor derül ki gondolom, mindenesetre az egyik az öreg Sztálin arcképe ami a szélvédőre megy az egyik festésváltozatnál.. -
CrazyCharlie #56194 Jaaaa, hogy tegnap fújtad le...azt nem olvastam
-
CrazyCharlie #56193 Múlt héten álltál neki, nem?
-
CrazyCharlie #56192 
...a makettezésen kívül nincs életed?
-
Asszem hétvégére kész a Wespe is 
-
CrazyCharlie #56190 Pl. itt: KATT -
Ez mennyire állat már. :D Csak kár hogy 10k körüli ára van. :(( -
mmkek #56188 Makettben ez megvan vhol????
Kamov -
igen,tőle vannak :)
láttad a hírdetését?
volt jópár finom darab még ott
...Lefújtam a Wespe-t az alapszinnel.
-
CrazyCharlie #56186 Én már jóideje nem vettem új makettet, önmegtartóztatok
...de ha néha-néha belefutok valamibe a makettinfón, tuti, hogy már 5-en lefoglalták
(ezek a Varsi Viktortól vannak?) Hát igen, ennyiért nagyon megérte mindkettő...mondjuk a Sherman lánctalpával nemszívesen "szórakoznék" 
-
CrazyCharlie #56185 Köszi! -
ez a sherman.
a lánctalp NAGYON beteg,majd teszek fel képet.
Szemenként 5 alkatrészből áll

-
tudod,ez nekem is megvan,már várom,hogy összerakjam.
Amúgy épp tegnap szereztem egy dragon Firefly-t,elkezdve 3000-ért :)
Elöbb az lesz megépítve szerintem.
Egy ilyet is szereztem mellé,szintén 3000-ért
Ez kb 2%-ban elkezdett.
Vétek lett volna kihagyni :) -
vass17 #56182
Jól néz ki gratula:)
-
CrazyCharlie #56181 ...illetve javítanám magam, a koszolás nem lesz egyszerű, mert nem akarom agyonporolni. Nagyon tetszik így
-
CrazyCharlie #56180 Már tettem fel képet, de ismétlés a tudás anyja: KATT Per pill. itt tartunk, valószínűleg nem kell nagyon megfeszülnöm vele
-
ú-ú arról is kérünk képet! [szereti a Super Sherman-t
]
(faszom sg-s motor mi a fenéért nem képes a kurzorhoz beszúrni amit kell, miért kell a szöveg végére... száni...) -
-
CrazyCharlie #56177 Folytatok...a Super Sherman olyan kis bánatos arccal néz, hogy vele kell foglalkoznom
-
CrazyCharlie #56176 Köszi!