69150
-
jaja, tényleg nagyon állat (Y) -
na megtaláltam,nekem ez van meg.
A tied meg gondolom a "Big Foot" ,hátul szimpla kerekkel,amik viszont sokkal vaskosabbak,jobban néznek ki.
Sztem az én változatomat nem is használják már irakban
-
:)
a tied dupla kerekes hátul ? -
CrazyCharlie #56452 Dehogy bánom, építs jobbat!
Én is leszedtem, jó kis könyv, de nekem kicsit későn jött...
-
CrazyCharlie #56451 Italeri + házibarkács. -
nem,ráadásúl nagyon jó kiadvány :)
nagyon meghozta a kedvemet egy ilyenhez,remélem Bálint nem haragszol meg ha ellopom az ötleted
,valószínűleg részemről úgyse nagyon lesz belőle semmi :)
De elökerestem a makettet,annyira nem is rossz,mint gondoltam,festeni is csak az átalakított részeket kellenne.
Egy a baj,hogy ezen a vékonyabb (aszfalt?) abroncsok vannak,nem azok a bazi vastagok,amelyek tetszenek...,de mindegy. -
hú mikor megláttam, hogy deposit, mondom az életben nem jutok hozzá :D:D
de most tölti, rem nem is hibás. :D -
megvan,ezt kerestem :)
link.
105 mega,remélem sok jó kép van benne :) -
biztos,de nem találok :I -
erről van még kép? -
marha jók thx.
ez is fasza. -
ez milyen gyártmány? -
CrazyCharlie #56443 Én ezekből a képekből dolgoztam: KATT Itt meg egy másik: KATT. Ezeken kívül van még ezen az oldalon egy vagy kettő, de azokat most nem találom. -
CrazyCharlie #56442 Hú, de jól néz ki!
-
-
zsííír!
csak jól koszold be :)
azt hittem homokszinű lesz :)
Nekem is van egy M923-asom (italeri),csak elég gagyin van összerakva,és már egy ideje dobozban pihen,félig szétszedve.
Egy mad max jellegü járművet akartam csinálni belőle,de lehet majd ebből is egy gun truck lesz :)
nincs valami linked,ahol ilyeneket találni? (esetleg több nézetből) -
1/32 Trumpeter E.E. BAC Lightning F. 1 A / F.3 -
CrazyCharlie #56438 Atya-Úr-Isten! 
Rákerestem a neten, hát ez valami hatalmas! De azért gyönyörű
-
CrazyCharlie #56437 Nézegesd! Végül nem bírtam ki tegnap, hogy ne rakjam fel a lemezeket...
-

lehet szibériai tigris lesz,mikor megnő :) -
Vissza térve a témához: igen,nagy macskáról van szó:D Maine coone a fajtája,ha valakinek ez mond valamit:) Egyébként most jár olyan 7 kg körül asszem,de még növésben van:D -
majd képről ne feledkezz meg :)
-
CrazyCharlie #56433 So-so...ma akartam felrakni a páncélzatot, de marad holnapra...kivagyok mint a ló
. Aztán átmosom, koszolom és a magam részéről befejeztem.
-
CrazyCharlie #56432 Építgesd csak. -
mi van a M-92.. akárhanyassal? :) -
már be is fejeztem a gittelés lecsiszolását.
fél/egy óra alatt meg is volt az egész.
mostmár nagyon jól néz ki. -
:D
lehet nem is a macska volt :)
-
CrazyCharlie #56428 
Az igen, hány kilós a cicus??
Nálam a szobámban csak "átmenő" forgalom van engedélyezve (bejön a macsek - körülnéz - nyugtázza, hogy megvagyok - majd sicc kifele)
-
Ha már macska a téma,gondoltam beszállok:)
Az íróasztalom fölött van két polc,azon tárolom a makettes cuccaim egy részét.. pár nappal ezelőt felmászott rá a macska vagy csk rácsimpaszkodott nemtudom,lényeg,hogy kiszakította az egész polcot a falból tiplivel (!!) mindennel együtt

Persze a rajta lévő cuccaimat a földön találtam meg.. szerencsére semminek sem esett baja
(mellesleg az alatta lévő polcon van a készülő peugeot,az egy csoda,hogy az megúszta!)Ha annak baja esett volna már nem lenne macska azt én garantálom
-
-
CrazyCharlie #56425 Lehet, igazad van...a szomszéd most fogadott be egyet a menhelyről (szukát ivartalanítva), majd az ő tapasztalataira hagyatkozom
-
CrazyCharlie #56424 
Még 2-3 éve összeütöttem egy szúnyoghálós-mágneszáras ajtót a teraszra - alul külön macskaajtóval. Na mit gondolsz, hova mászott fel a picur (persze karmai bevetésével)? Lógott a szúnyoghálón, mint karácsonyfadísz a fenyőn
-
jaa,jóvanna
-
persze. egy szóval nem mondtam, hogy csodálkozom rajta. :D -
persze,hisz az a területét jelzi vele :) -
na az biztos :)
Egyik havernak is van macsekja.Srác vett a múltkor két Quadral -vagy mi- gyártmányú hangfalat,olyan 60K-ért.Szerinted a dögnek mi volt az első dolga? Egy kis karomélesítés...
-
szuka kutya? mi is kant szerettünk volna, de a szomszéd bácsi mondta, hogy a szukákat ő jobban szereti, mert nem pisál ki mindent. és tényleg elég random helyekre pisál, a kan meg mindig ugyanazt a tuját pisili oldalba. :D -
tulajdonképp csak az orr rész ami gáz,meg a tetején ahol látszik,hogy vastagab csíkban raktam fel.A képen nem jön át,de ott 3-4 mm szinteltérés van.
De kit érdekel?
Imádom ezt a járgányt,már tudom,hogy szereznem kell MAJD egy Brdm 2-est is :) -
CrazyCharlie #56417 Én is szerettem volna kutyát, de anyám nem akar a kertje miatt (levizeli a tuját-kiszárad, kikotorja a virágokat, stb.). Így nálunk a macskák virulnak
-
CrazyCharlie #56416 Az anyját, szép kis formája van!
Látom, küldtél rá anyagot rendesen
...remélem, több ilyen illeszkedési zűr már nem jön elő