69150
-
youtubon láttam -
boomsly #56614 Sziasztok!
Én olyan oldalalkat keresek, ahol elsősorban 1/35-ős katonák készítésének, festésének képes dokumentációja lelhető fel!
-
am a hobbyeasy.com on vásárolnék, ill. a cyberhobby-n olcsóbbak mint a japánok ill. a szállítás is, a cyber most ingyen szállít -
hát ha ingyen adják akkor kell az italeri -
CrazyCharlie #56611 Igaz, de ha úgy nézem, akkor két "régihullámos" Italeri kitet kapok ennyiért...és itt a disznó győz; a ludak labdába sem rúgnak
-
CrazyCharlie #56610 Már átrágtam magam rajta, köszi -
CrazyCharlie #56609 Még nekem sem, de meggyőző rewiew-kat írtak róla. "Érthető" a Dragon árszínvonal
-
ez ám a fullos kit, ez fel van javíta gyárilag, szépek a kerekek stb, külön gumi, beszarás drága de jó -
itt egy review róla
-

hm,nem volt dolgom még a gyártó termékeivel,de nem néz ki rossznak. -
CrazyCharlie #56605 Amúgy most ezen agyalok
-
CrazyCharlie #56604 Meg a megyei könyvtár...ha kell valami belőle kifénymásolom
-
ja Feri haverom -
ma vettem egy pro modellt,azt hittem ez az új szám,de nem,mert az e hó 11.-én jelent meg.
le vagyok maradva.
veszi még valaki rajtam kívűl itt? -
ezt láttam móváron is. elég jó. :) -
moor09 #56600 http://www.attilaproductions.com/forum/viewtopic.php?t=599&postdays=0&postorder=desc&start=30
meg itt is van pár kép...én meg még mindig el vagyok képedve -
Pro modellben is benne van.
asszem az egyel elötti számban. -
moor09 #56598 egy magyar srác építette( Benedek Dénes ), és a AFV modeller hozta le a diorámát, amin szerepel ez a gyöngyszem...saját építésü az egész..na erre lehet mondani hogy nem semmi...
http://www.network54.com/Forum/110741/message/1216315158/R%E1ba+Vr+hungarian+guntruck+from+the+late+twenties -
arról már láttam képet,valamelyik kiállításon készült.
kb mint a trump. 1:16-os t34-esei lekicsinyítve :) -
az AFV CLUB se semmi egy ilyen t34-85-t szerzek a kínaitól -
German Panzerlok BR57
German 17cm Kanone 18 Heavy Gun
Sd.Kfz.7/1 Late Version
German BR86 Steam Locomotive
Panzerjager-Triebwagen 51

mindet ide :D
-
CrazyCharlie #56594 Ja, és még mindíg csak ígérgetik a BMP-3-ast...
-
CrazyCharlie #56593 Lesd meg ezt! Hogy tetszik a páncélvonat?
-
:D -
CrazyCharlie #56591 Az már jó régen volt, nem emlékeztem rá
Azt reméletem, sikerül überelnem, de hát...
-
:)
dettó,lásd #56556,az az utolsó,azóta semmi.
ezért írtam,hogy MEGINT :D
-
CrazyCharlie #56589 én meg az elmúlt két hétben 

-
megint nem maketteztem semmit a múlthéten
-
bgabor #56587 Kompresszort én Pap Lászlótól vettem, az AD-238-ast, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Tök egyszerű kezelni, és nagyon halkan dolgozik. És csak 26K volt, ami nagyon baráti ár. -
moor09 #56586 köszönöm szépen, de ezt az oldalt magam is ismerem és olvastam, és itt is láttam meg azt a pisztolyt amiről lentebb írtam -
56559 -
moor09 #56584 ilyet én is tudnék :)
egy kis segítséget kérnék ha nem gond, gondolkozom rajta hogy beszerzek egy airbrush pisztolyt, rengeteg cikket, tanácsot leírást elolvastam róla, viszont minden tanácsot szívesen fogadok hisz ez lenne az első, és a döntés nem oly könnyü :) én magam az Alder AD320 Airbrush Double Action-jére gondoltam, az ára megfizethető, és egy hosszabb cikkben ami a pisztolyokkal foglalkozott, nos a cikkíró nem ajánlotta a kezdő, single action pisztolyokat még a kezdőknek sem, nem értek hozzá és nem tudom hogy ez egy magamfajta kezdőnek megfelelő lenne-e. A másik a kompresszor kérdése, amire ahogy láttam feltétlenül szükség van mert a palackos megoldás, olcsóbb, de rosszabb, milyen komresszor lenne megfelelő, esetleg hol lehet jó áron kompresszort kapni akár használtan is és megéri e egyáltalán használtan kompresszort venni.
Így elsőre ennyi kérdés ötlött fel bennem, remélem nem lett túl terjengős, a válaszokat természetesen előre is köszönöm. -
Így is lehet 
LINK -
Ez Louvre márkájú "burnt sienna" színű művészolaj... Hát barnanának barna, de olyan rozsdaszerű, így erre használom... -
milyen szín az a művészolaj rozsda? -
Semmi extra nincs a festéssel. Sima páncélsárgára festettem az egészet (ModellMaster festéket használtam, de ennek szerintem nincs jelentősége, bár ecsettel dolgozom és ehhez eddig ez vált be nekem a legjobban...) aztán egy kicsit világosított és higított színnel átecseteltem az éleket, és a felépímény oldalának a tetejét, így valami color modulation-szerű fakított hatást értem el vele.
Aztán vékony ecsettel, és sötétbarna akril festékkel apró rozsdafoltokat festettem. Száradás után némely rozsdafoltra tettem egy csepp higított művészolaj (rozsda színű) pöttyöt és azt száraz ecsettel a gravitációnak megfelelően "lehúztam". Szerencsére a művészolaj elég lassan szárad, így tetszés szerint igazítható, ha sok, akkor visszaszedhető.
Amikor mindez megvolt, puha grafit cerkával végigmentem az éleken, hogy némi fémes hatást csempésszek rá... Kb. itt tartok most. Még jön az utált lánctalp, meg még pár kis igazítás... -
bgabor #56579 Engem az érdekelne hogy ezeket a tuti rozsdafoltokat hogyan lehet megcsinálni. -
CrazyCharlie #56578 Marha jó, csak így tovább
-
idáig nagyon jó 
-
KIRÁLY
festésről írhatnál egy pár szót legalább tanulnánk belőle
köszi