69150
-
Szerintem véletlenül még senki sem, csak szándékosan! :) -
Revell tengeralattjárót rakott már össze valaki véletlen? -
Elég régen maketteztem már, aztán valamelyik este sikerült egy elég nagy ordító hibát vétenem. :D
A Bronco kabintetejének belső keretét lefestettem még régebben. Kicsit elrontottam a maszkolást, mert jutott egy kis fekete olyan helyre is, ahova nem kellett volna. Gondoltam lemosom. Akril festék, de lusta voltam elővenni a hígítóját a fiókból. (Hiba #1) Eszembe jutott, hogy a Nitro hígító mindent old, plusz kéznél is volt. (Hiba #2) Csak az kiment a kis fejemből, hogy a műanyagot is. :D (Hiba #3) Szal sikerült belemarni a kabintetőbe. :D
Most úgy néz ki sikerült helyrehozni.
Kicsiszoltam a bemarást, felpolíroztam, most meg a magyar Future padlóápoló szárad rajta. Elég fasza lett.
Szal tanulság, ne legyetek lusták elővenni a megfelelő oldószert a fiókból. :D -
CrazyCharlie #56693 Mármint a kubai eredetije
-
CrazyCharlie #56692 Köszi, de kevés a felségjel
A Trumpi MiG-17-ehez kellett volna, de az "agyonfelségjelezett"
-
pont 1-2 hete raktam fel hirdetésbe a makettinfóra :)
ez az.
persze,hogy megvan,mivel bontatlan. 1800.-ért raktam fel,(2250-ért vettem)
jelentkezett rá 2 ember,az egyik 1000 ft-ot akart érte adni (hát annyiért nem adom oda,mondtam is neki),a másik meg közben elment nyaralni vagy hova. -
CrazyCharlie #56690 B A N Y E K !
Naggyon szép!! 
(H.A.D. MiG-29-es maradék matricából megvan még a kubai jelzéssor? Lehet, hogy kéne...) -
nem rossz.. -
jóságos,de nekem a tréleres jobban kéne :) -
KZKT-537L Review
jóságos (Y) -
-
Off:"Reklám Reklám ez mindig hat rám" \hétköznaPICSAlódások\ 

Ezért szerintem mész a banamákra hogyha valamelyik modi észreveszi vagy szólnak nekik.
Off end! -
omg... mi volt itt... lol ez
befagyasztottam az osszes futo projektemet, bepakoltam mindet a dobozaba.
egyet eloveszek es azt kinlasztom, mert egyikkel sem haladok sehova... -
megkérnék mindenkit hogy ne itt háborúzzatok, köszi. :) ott van erre a csodás gumiszoba, mint olyan. ^.^ -
inkább rakjatok be képeket a makettjeitekről, meg írjátok le hogy mit hogyan hogyha kérdezi valaki...
-
. '! -
#56676 -.- -
'modeling' az modelling -
Csaaaannnnyiii te tudod kik ez/ek wazze mert én az egyiket ismerem csak szerintem neki halvány gőze sincs ,hogy honnan pedig 1,5 évig majd minden 2.-3.szombaton találkoztunk de szerintem ez/ek nem ismer/nek minket pedig ez/ek azt hiszik övé/k a fórum mármint ez/ek ...érted
nyilván azt sem tudják ,hogy izé meg miért stb. de kell ez jó ez ,hogy fát rakjanak az amúgy is #56662 óta kihűlt flame alá... -
nem ismertek, csak ennyi a probléma. :)
se engem, se petyust. -
még egy makett klubban is vagyunk... bár már nem sokáig ki akar egy klubban lenni azzal aki eznek hívja a másikat... nyilván nem ez a fő ok de magas labda volt.
-
Mintha a tiétek lenne ez a fórum.... azért szép ,hogy elmondja valaki a véleményét ami mondjuk nem egyezik az "őshonos" növényekével (ugye páfrány meg ilyenek) és erre... mi lettünk az ezek gyűjtő fogalom újdonsült képviselői ej-ej a vicces az ,hogy modellmakert személyesen is ismerem sőt még msn-en is fent van kicsi a világ :) biztos úgy vagyok fent ,hogy EZ...
-
'ezek' köszi -
kajak nem is figyeltem. -
hülye, most látom, hogy kik ezek. :D -
CrazyCharlie #56670 Helló, mi?
-
kik ezek vaze? -
azt hittem már vmi fasza kis makett van, erre flame. -.-' ..|.. -
csak jó tanácsnak szántam,
kb ez olyan, hogy ha valamit kihozol a boltból annak -25% leesik az ára, az áfát milyen jogon hajtanád be te is! -
Ő meg arról mondd véleményét amiről neki tetszik.....oszt jónapot.
(u.i. grammar police nééénóóóó jónapot külön írják) -
*annyié' adja,ahogy neki tetszik*
max nem veszi meg senki
-
annyié' adja,ahogy neki tetszik,nem kötelező megvenni,oszt jónapot. -
ja nem reptetjük a maketteket, hanem úsztatjuk
-
-
válság van
-
Most neked az tényleg olyan hatalmas árkülönbség,hogy egy ezressel olcsóbb? Mert kb annyival -
szóval attól leszel "buggyant" ,hogy más rávilágít van olcsóbb is?!?
"De szerintem fejezzük be ezt a vitát,csak szétoffoljuk a fórumot,és semmi értelme.." -
Hát konkrétan úgy kezeltél mintha megbuggyant volna az agyam,hogy ennyit merek érte kérni,csak erre céloztam:)
De szerintem fejezzük be ezt a vitát,csak szétoffoljuk a fórumot,és semmi értelme.. -
nahát ki hitte volna ,hogy akadnak olyan emberek akiknek nem számít az ár...
és igen/nem vagy hülye de ezt korábban beszéltük vagy csak úgy érezted bárki hülyének néz? -
Biztosan megvenné,csak hülye nem vagyok azért!
Én anno luckymodel-ről vettem mikor olyan 150 körül volt a dollár,és még úgy is többe volt 2500nál ha jól emlékszem..
Jeff: Bizonyára te még soha az életben nem olvastál félre semmit,hiszen te tökéletes vagy
És igen,van akinek fontos,hogy mennyi idő alatt kapja meg,sőt a legtöbbeknek fontos! Sok olyan embert ismerek,akik kifizetik a 3000Ft-os EMS postát,csak azért hogy hamarabb náluk legyen a cucc!
És még annyit hozzátennék,hogy már e-mailben jelentkezett a minire egy srác,és egy percig sem sokallta az árat
Lehet mégsem én vagyok a hülye?