69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Toby0501
    Szerintem véletlenül még senki sem, csak szándékosan! :)
  • Hecker007
    Revell tengeralattjárót rakott már össze valaki véletlen?
  • modellmaker
    Elég régen maketteztem már, aztán valamelyik este sikerült egy elég nagy ordító hibát vétenem. :D

A Bronco kabintetejének belső keretét lefestettem még régebben. Kicsit elrontottam a maszkolást, mert jutott egy kis fekete olyan helyre is, ahova nem kellett volna. Gondoltam lemosom. Akril festék, de lusta voltam elővenni a hígítóját a fiókból. (Hiba #1) Eszembe jutott, hogy a Nitro hígító mindent old, plusz kéznél is volt. (Hiba #2) Csak az kiment a kis fejemből, hogy a műanyagot is. :D (Hiba #3) Szal sikerült belemarni a kabintetőbe. :D

Most úgy néz ki sikerült helyrehozni. Kicsiszoltam a bemarást, felpolíroztam, most meg a magyar Future padlóápoló szárad rajta. Elég fasza lett.

Szal tanulság, ne legyetek lusták elővenni a megfelelő oldószert a fiókból. :D
  • CrazyCharlie
    Mármint a kubai eredetije
  • CrazyCharlie
    Köszi, de kevés a felségjel A Trumpi MiG-17-ehez kellett volna, de az "agyonfelségjelezett"
  • Glpetyus
    pont 1-2 hete raktam fel hirdetésbe a makettinfóra :)
    ez az.

persze,hogy megvan,mivel bontatlan. 1800.-ért raktam fel,(2250-ért vettem)
    jelentkezett rá 2 ember,az egyik 1000 ft-ot akart érte adni (hát annyiért nem adom oda,mondtam is neki),a másik meg közben elment nyaralni vagy hova.
  • CrazyCharlie
    B A N Y E K ! Naggyon szép!!

(H.A.D. MiG-29-es maradék matricából megvan még a kubai jelzéssor? Lehet, hogy kéne...)
  • Glpetyus
    nem rossz..
  • Glpetyus
    jóságos,de nekem a tréleres jobban kéne :)
  • modellmaker
    KZKT-537L Review

jóságos (Y)
  • Glpetyus
  • Hecker007
    Off:"Reklám Reklám ez mindig hat rám" \hétköznaPICSAlódások\

Ezért szerintem mész a banamákra hogyha valamelyik modi észreveszi vagy szólnak nekik.

Off end!
  • Jagi
    omg... mi volt itt... lol ez

befagyasztottam az osszes futo projektemet, bepakoltam mindet a dobozaba.
    egyet eloveszek es azt kinlasztom, mert egyikkel sem haladok sehova...
  • DJ Skyline
    megkérnék mindenkit hogy ne itt háborúzzatok, köszi. :) ott van erre a csodás gumiszoba, mint olyan. ^.^
  • Hecker007
    inkább rakjatok be képeket a makettjeitekről, meg írjátok le hogy mit hogyan hogyha kérdezi valaki...
  • m1garand
    . '!
  • modellmaker
    #56676 -.-
  • m1garand
    'modeling' az modelling
  • Jeffjohnson
    Csaaaannnnyiii te tudod kik ez/ek wazze mert én az egyiket ismerem csak szerintem neki halvány gőze sincs ,hogy honnan pedig 1,5 évig majd minden 2.-3.szombaton találkoztunk de szerintem ez/ek nem ismer/nek minket pedig ez/ek azt hiszik övé/k a fórum mármint ez/ek ...érted
    nyilván azt sem tudják ,hogy izé meg miért stb. de kell ez jó ez ,hogy fát rakjanak az amúgy is #56662 óta kihűlt flame alá...
  • modellmaker
    nem ismertek, csak ennyi a probléma. :)

se engem, se petyust.
  • Jeffjohnson
    még egy makett klubban is vagyunk... bár már nem sokáig ki akar egy klubban lenni azzal aki eznek hívja a másikat... nyilván nem ez a fő ok de magas labda volt.
  • Jeffjohnson
    Mintha a tiétek lenne ez a fórum.... azért szép ,hogy elmondja valaki a véleményét ami mondjuk nem egyezik az "őshonos" növényekével (ugye páfrány meg ilyenek) és erre... mi lettünk az ezek gyűjtő fogalom újdonsült képviselői ej-ej a vicces az ,hogy modellmakert személyesen is ismerem sőt még msn-en is fent van kicsi a világ :) biztos úgy vagyok fent ,hogy EZ...
  • m1garand
    'ezek' köszi
  • modellmaker
    kajak nem is figyeltem.
  • modellmaker
    hülye, most látom, hogy kik ezek. :D
  • CrazyCharlie
    Helló, mi?
  • Glpetyus
    kik ezek vaze?
  • modellmaker
    azt hittem már vmi fasza kis makett van, erre flame. -.-' ..|..
  • m1garand
    csak jó tanácsnak szántam,
    kb ez olyan, hogy ha valamit kihozol a boltból annak -25% leesik az ára, az áfát milyen jogon hajtanád be te is!
  • Jeffjohnson
    Ő meg arról mondd véleményét amiről neki tetszik.....oszt jónapot.

(u.i. grammar police nééénóóóó jónapot külön írják)
  • Glpetyus
    *annyié' adja,ahogy neki tetszik*

max nem veszi meg senki
  • Glpetyus
    annyié' adja,ahogy neki tetszik,nem kötelező megvenni,oszt jónapot.
  • m1garand
    ja nem reptetjük a maketteket, hanem úsztatjuk
  • greg benz
  • Jeffjohnson
    válság van
  • greg benz
    Most neked az tényleg olyan hatalmas árkülönbség,hogy egy ezressel olcsóbb? Mert kb annyival
  • Jeffjohnson
    szóval attól leszel "buggyant" ,hogy más rávilágít van olcsóbb is?!?
    "De szerintem fejezzük be ezt a vitát,csak szétoffoljuk a fórumot,és semmi értelme.."
  • greg benz
    Hát konkrétan úgy kezeltél mintha megbuggyant volna az agyam,hogy ennyit merek érte kérni,csak erre céloztam:)

De szerintem fejezzük be ezt a vitát,csak szétoffoljuk a fórumot,és semmi értelme..
  • Jeffjohnson
    nahát ki hitte volna ,hogy akadnak olyan emberek akiknek nem számít az ár...
    és igen/nem vagy hülye de ezt korábban beszéltük vagy csak úgy érezted bárki hülyének néz?
  • greg benz
    Biztosan megvenné,csak hülye nem vagyok azért!
    Én anno luckymodel-ről vettem mikor olyan 150 körül volt a dollár,és még úgy is többe volt 2500nál ha jól emlékszem..
    Jeff: Bizonyára te még soha az életben nem olvastál félre semmit,hiszen te tökéletes vagy
    És igen,van akinek fontos,hogy mennyi idő alatt kapja meg,sőt a legtöbbeknek fontos! Sok olyan embert ismerek,akik kifizetik a 3000Ft-os EMS postát,csak azért hogy hamarabb náluk legyen a cucc!

És még annyit hozzátennék,hogy már e-mailben jelentkezett a minire egy srác,és egy percig sem sokallta az árat
    Lehet mégsem én vagyok a hülye?