69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Glpetyus

hajrá ! :D
    ez belsőteres?
  • lac coo
    20 ev utan ujra ....:))

• Glpetyus
    a gyűjtemééééény
  • kemszi2
    Kész lett a Jag.Ill még pár apróság még hátra van
    Végül nem maradt más választásom mint előröl kezdeni ,ill nem teljesen előröl,de le kellett szedjem a matricákat és maszkolni a fehér csíkot... sikerült ahogy sikerült:

Ez pedig már egy új készlet. Fujimi Bmw 635csi. Annyit kell tudni hogy ez a fujimi enthusiast szériából való,ill annak az újra kiadása, ami nagyon részletes készleteket takar.Nyitható motortér(egyébként csak ez 7 elemből áll) és csomgatartóajtó, de a kedvenc kis részletem hogy megvannak a tőcsavarok a kerék agyon és azokra kell feltenni a felnit
    Még nagyon az elején tartok:

VW Onyx gyöngyházfehér lesz
  • kemszi2
    Köszi!

Mikor költözhető az új ház ?:D Jól néz ki
  • Glpetyus
    nagyon jó :)
  • McFrost
    Szépül a ház.
  • McFrost
    Levegőn száradó gyurmából megcsináltam az alap vakolatot, a nagy repedéseket már legletteltem.
    Képek.

Szép a Subaru és a Lancia is!
  • Glpetyus
  • kemszi2
    Elkészült a Ranga Laci féle Delta is. Amit elcsesztem az az hogy vastag lett a lakkozás,így nem igazán tudtam szépen megcsinálni a kilincseket,ablakkeretetek :(

És egy kinti kép a Subaruról
  • Glpetyus
    ahhhhhhhhh
  • kemszi2
    na hát összeraktam egy jó ideje szinte minden fotóm hátterében álló Subaru S12B WRC-t... a gyantásat...összerakjuk mer útba van alapon :D

• Master91
    Mindenféle képen megérné mással csináltatni, mert mi tényleg nem értünk hozzá, illetve időnk se nagyon akad rá.
    Egyszeri dologról van szó, így igen, pénzt kiadnánk érte. Köszönöm a javaslatokat, felkeresem őket.
  • McFrost
    Nem tudom mennyit szánnál rá, hogy megéri-e mással megcsináltatni.
    Akik pénzért csinálnak az a Limes Model, facebookon keress rájuk.
    Esetleg Bató Zsolt (Battka), szintén facebook, még lehet Ő is opció.
  • Master91
    Újra én. Mivel szorít minket a határidő, illetve annyira amatőrök vagyunk a témába hogy fáj, a párom egy osztály társának az anyukájával bizniszeztük volna le, hogy Ő megépíti nekünk a makettet, mint a fiának.

Vissza mondta.

Valaki itt megrendelésre nem csinál makett épületeket? Pest megyén belül szóba jöhet, összeget is megbeszéljük.
  • McFrost
    Megkezdtem a ház tervezését.
  • McFrost
    Mihez szeretnéd használni, az a folyamat mutatja meg, hogy jó-e? Ezeknek a pisztolyoknak a legnagyobb hátrányuk a takarításuk, meglátásom szerint! Én dobtam el ilyen stukkert mert bele csomósodott a cucc és nem tudtam kivakarni belőle.
    Most Evolution-t használok, A düzni nincs belecsavarva, egy mozdulattal kivehető és az egész egyben lazán kimosható, ráadásul a düzni teflon tömítéses, sosem megy szét.
    Most van a makettinfon egy Evo 30-ért, nagyon megéri!
  • McFrost
    Készen lettem az út lerakásával. Több mint 1000 kis kockácska ment bele, pontosan nem számoltam. Jöhet a tetejére a maratás, ha pedig megérkezik a keret, bele fogom illeszteni, és ahová még kell, oda pótolom. Jöhet a ház kivitelezése!
    Az út.
  • Glpetyus
    Szia ,én is ehhez hasonlót használok,én szeretem..
    Egyszerü,nehéz tönkretenni,nem kényes.
    Nyilván nem tud olyat fújni mint egy százezres pisztoly,de nekem elég arra amire kell.
  • lac coo
    Hello !

Ez a szoropisztoly mennyire hasznalhato , mukodik megbizhatoan szepen ....?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.04.03. 14:13:28
  • Glpetyus
    hát igen,..nem egy miniart minőséget fog adni
  • McFrost
    A felén túl!
  • Master91
    Koszonom a segitsegeteket.

A meret arany 1:100

1 honap ideje van megcsinalni kb... mar felkeszitettem arra hogy neccesen lesz meg
  • zsgaby
    Édesanyám építészmérnök végzettségű, nekik a város egy szegletét értsd 2-3 utcasarkot kellett lemaketteznie a 60-as évek végén. Annyit segítek hogy van valami kezelhető méretarány ahol a saccharin tabletta és a rajzlap pont egy emelet magas :)
  • McFrost
    Ez kell Nektek, itt minden van!
  • Master91
    Páromnak vizsga anyag lesz, hogy egy tetszőlegesen választott műemlékké nyilvánított épületet makettezzen le (a történelmét, építési hülyeségeit pedig mutassa be, védje meg a tételét ilyesmi)

És hát első sorban már meg vagyunk lőve, ugyan is nem tudjuk hogy hol lehetne mondjuk Budapesten nyersanyagot hozzá kapni. Mondjuk füvet. Padokat. Fa, ilyesmi. Nem is értem, hogy full amatőr embereknek miért kell ilyen modellt építeni,...

Jó hogy nem rendereljük le 3D-be de ahhoz is kiért, ki nem.
  • McFrost
    Milyen épület, miről van szó?
  • Master91
    Sziasztok. Valaki foglalkozik épületek makettezésével ?
  • zsgaby
    Én tuti valami só-liszt gyurmából csináltam volna úgy hogy belenyomok egy megfelelő mintázatú szűrőt Vagy késsel végigvagdosom..
    Utoljára szerkesztette: zsgaby, 2018.03.22. 19:03:31
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    de jó,ez tényleg egy agyfasz lehet kockánként :D
  • kemszi2
    a kedvenc pillanatom mikor összerakom a kasznit a padlólemezzel:

próbálkoztam a befolyatással,nem sok eredménnyel,még egyszer szétszedem mivel elfelejtettem előre berakni a rácsot, megpróbálom lefotózni ,bár szerintem képen nem sok minden fog látszódni
  • kemszi2
    jó mókának tűnik a sok kis kocka gyártása :D
  • McFrost
    Én közben elkezdtem egy alapon dolgozgatni a korábban elkészült E 25 alá. What if a kategória, szóval laza a tűrés, de elég komolyra akarom megcsinálni. Kockaöves út alapjait már kivagdostam hungarocellből pl.
    Tervezet.
  • Glpetyus
    aztaku,nagyon szééép
  • kemszi2
    Koszi!
    Lehet megprobalom, mert a hatulja eleg sivarnak tunik
    Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2018.03.17. 12:04:15
  • McFrost
    Nagyon pöpec, és részletes! Befolyatod? Attól még élethűbb és részletesebb lesz!
  • kemszi2
    elkészült a Lancia beltere:

• Glpetyus

ahhhh,ki az aki a vékonyat ki tudja maszkolni,én tuti nem
  • kemszi2
    Passz,már lakkozás után volt,rendesen elvolt dolgozva,mert lakk után sem hólyagosodott fel ott maradt levegő miatt, szóval nem tudom...vékony volt a lakk,nem tapadt jól a felülethez, nem használtam setter-t hozzá...tököm se tudja Nem jártam meg így
    nem fogom újrakezdeni,kijavítom ezt a részt ahogy tudom, és a bal oldala lesz kifele a vitrinből