69150
-
Sokkal jobb mint KT-val. -
Gondolod?
Pz II + a figurák?
-
Próbáld meg hátha neked sikerül. -
Pedig ezt a kitet mindenhol dícsérik. -
Köszi! -
Kferro #59932 Ráadásul szerintem egy tank - 4-5 figura - romkupacok - hírdetőtábla... Túl zsúfolt lesz a dioráma egy akkor alapon.
A kevesebb néha (?) több. -
A kupac a sárga vakolat darabokkal jól mutat. A hírtető oszlop is fasza ezzel a festéssel. Gratula.
Még talán a posztereket kellene kicsit öregíteni.
Az airbrush a régi airbrushommal azonos minőséget hozza. -
Az a baj, hogy ezeket nem lehet szépen kifesteni mert a arcok felületesen vannak kidolgozva azaz nincs mit megfesteni. Vagy hornet fejet vagy drága figurát kell hozzá venni, hogy szép legyen. -
-
-
Ez a zvezda cucc jól mutat majd rajta:)
-
Szóltam az utcaseprőknek: hozzátok vissza a törmeléket!
-
-
Az enamelt színeket jobban összetudod mosni. -
Igen tudom, olajfestékem van.
Már gondolkodtam egy vallejo készletben. -
Kferro #59922 Csakhogy az egyik (a film) az akrilokkal való festést mutatja be, míg a másik (a könyv) az enamellel történőt. Teljesen eltérő technikát használ a kettő. Ezért mondom, hogy először döntsd el melyik a szimpatikusabb, mert akkor annak megfelelő festéket kell beszerezned. -
Köszi már linkelted, a film amit küldtél, az a legjobb! -
Ezt most azonnal töltsd le nagyon komoly lépésről lépésre van benne egész szakasznyi figura komplett festése szájbarágósan.
http://www.farposst.ru/2011/11/25/The_Diorama_Perfection.html -
Nem tudom. -
Valami ilyesmi:
-
Kferro #59917 Az első az lenne, hogy kiválasztod, mivel szeretnéd a fejeket festeni. Művészolaj, enamel, akril? -
Gyakorolni kellene, főleg a fejet.
Úgy érzem a ruha menne. -
Hát remélem ráérzel. -
Majd ha megtanultam figurát festeni megmondom:)
Németek, aztuti:) -
Freeda Krueger #59913 Figurák kik/mik lesznek rajta? -
Remélem egy műanyag lapon teszteled majd a szóródást és a vonalvastagságot. Kíváncsi leszek. -
-
Szerváltam egy reduktort, esztergáltam hozzá 2 átalakítót, így akár 0,1 barral is tudok fújni. -
Igen, lesz olyan is, de ez nehezebben kivitelezhető, ugyanis tömör a kupac. -
A "gerendát" beleszúrnám a törmelék kupacba, hogy onnan meredezzen kifelé, jobban mutatna mint így elszórva. -
Szép lesz, egy kis eső lefolyás és kész. -
:)
Tiger már kikerült ebből a projektből. Annak terveztem egy másik alapot.
Erre majd Pz II kerül és átugrik 1943-ba, Harkovba :) -
a végén már jobb lesz mint a tank, amihez készül :P -
Jajj, a kép:
-
Folytattam tovább, továbbra sincs kész!
Leszedtem a hirdető oszlop tetejét és leápoltam rozsdával, pasztellkrétából. Majd hajlakkos/sós tecnikával koptatom.
Melóban gyártottam lefolyó csatornát. Egy kecsapos tubus volt az alap, 3mm átmérőjű pálcára hajtottam rá, pillanatragasztóval hegesztettem össze. -
Melóból haza érve, megpezsdítettétek a napom, jót kacagtam rajtatok, köszönöm az észrevételeket!
Úgy érzem, azért olvasni is kellene, néha, nem csak a képeket nézni.... -
azok a kis kupacok az út közepén számomra még mindig értetlenek -
Kferro #59900 Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. A halmok túl szabályosak, a téglák meg olyanok, mintha a nagy részét eltakarították volna, a többit meg otthagyták.
Ha diorámát csinálsz, akkor ne csak azt nézd, hogy mi mutat jól, vagy esetleg te mit tudsz megcsinálni, hanem azt is, hogy mennyire életszerű. Ez most még nem az. :) -
Szerintem az út közepére nem kell ilyesmi csak a faltövére, járdára. -
Szerintem olyan, mintha odalapátolták volna a törmeléket, sőt szépen összesöpörtek körülötte:D