69150
-
én a sivatagi hadjáratokért nem vagyok oda annyira..én inkább D-Day, Normandia, Ardennek, Sztálingrád amik bejönnek mint témák! -
A vadászgépeket is olyanra csinálják mintha most jöttek ki volna először a hangárbol.
Én sose spórolok a rozsdával, kopásokkal, sérülésekkel stb.. -
ezeket..áááá..nem szabad 

-
az jó téma nagyon nekem 1 sivatagi töltőbázisom volt Rommel-l csak szétkellett szednem mert kellett a hely. -
Subaru:

-
Én tuti viharvertebbre csinálnám őket! -
Meg majd akarok egy Ardenneki diorámát csinálni...most van egy félkész Opel Blitzem hozzá...meg egy Flakpanzer Ostwindem is -
Skyline:

-
Jagdpanther-em van. -
Jaj ilyet láttam már ,de nem tudtam a nevét. Az ember holtáig tanul! -
Ezt néztem tegnap én is:D Nagyon ott van -
Meg még egy Sturmtiger,és egy King Tiger -
Supra:

-
SD.KFZ 7-s -
FAMO? SD.KFZ -s néven ismerem itt figyel a polcomon a 88-s löveggel együtt amit vontatott :))))) -
Valóban sokkal jobban mutat -
A FAMO:
-
-
szerintem így sokkal jobb, mintha 1 csillogó szalonból ki se hozott kocsi lenne... -
De ezek is

http://www.fabulis.hu/keptar/rendezvenyek/2003_nurnberg/143.jpg -
Subaru,Supra,Skyline ilyes fajták -
szegény Porschet így el bambulázni...FEFE Mi a kedvenc kocsid? -
ááááááá ez király :)) -
-
pill -
az én vágyam 1 Dragon Király Tigris fémlánctalppal és egyébb finomságokkal de szerintem az nem jönni ki 30k-ból se... -
FAMO? -
jól írtad...nekem a Toyota Supra, meg a BMW E30 -
lol....én nekem a nagy vágyam egy 1/35,Tamiya FAMO!:..(már megint elmentünk a kocsiktól de nem baj!) -
Nekem mindig a Lamborghini és a Porsche (vagy ,hogy kell leírni) tetszett. -
ez is ragasztós volt, bár gyárilag adták a Tamiya-hoz... -
Na ja ez a baj az extrákkal nem mindenhez gyártanak! -
Mi a kedvenc verdád Fefe?? Skyline -
Italerinek is van szemenkénti kittje...csak az nem pattintós hanem ragsztgasd című! -
:D -
a profik vesznek szemenkénti fém lánctalpat, csak az a baj hogy nem árulnak minden tipushoz, talán 2 féllánctalpasom volt aminek szemenkénti lánctalpa volt, iszonyatosan megszenvedtem vele mire felraktam... -
Én nekem ilyen helyen bőség zavarom támad és csak rohangálok a polcok között mint egy mérgezett egér:) -
Nálunk is így néz ki a terep...csak kevesebb a doboz! -
Jó kis hely! -
én egyszer vettem egy 1/35 Italeri Panther tankot...persze hogy a lánctalp gumi volt...jöhetett a forró víz..