69150
-
messze vagyok még az ilyentől! -
K.András #414 Nem akarsz te is csinálni ilyeneket???Ha igen kezdj el mayazni vagy maxozni... -
Ez evidens :) De én azt kérdeztem, hogy egy rendelés NEKIK mennyi idő, amig megjön az import szállítmány? 1 hét? 2? -
régen gyártottak de ma már nem lehet kapni---- sorry -
vágom hogy nem makett! nem én csináltam találtam a neten! -
K.András #410 Ez renderelt kép(nem makett),esetleg maxozol vagy mayazol???Vagy nem te csináltad? -
semmien fajta golf IV-est vagy III-ast? :((( -
régebben gyártottak,de ma már nem lehet kapni...asszem,,, -
HI!
Tuningolt VVW Golfot hol lehet venni (ha lehet)?Ha ilyen nincsen,akkor szériát meg kiégészítőket hol szerezhetek?Köszi! -
Gyönyörű:
-
OK kösz szépen, de légyszi nefelejtsd el...!Te is kérhetsz vagy kérdezhetsz tőlem,amit akarsz! -
Már írtam választ ezekszerint nem nyomtam rá:D
Én is gondoltam ha látok megveszem és majd szólok -
Mit szólsz a #398-hoz??? -
Akkor kereshettek rendesen, már nem azért! -
Én Ép.Ip. vállalkozó vagyok. Párom meg köztisztviselő -
GTA-hoz kocsi...nagyon durva!!! :
-
Télleg amúgy mit dolgoztok ha megkérdezhetem?
-
De ha látsz egy Suprát akkor megveheted nekem!!!! Komolyan! találkozunk átveszem az árut és egyben kiis fizetem! -
A felét asszony álta :D -
elis fogyott a fizud...gyorsan költesz!! :D -
nem is kell....! -
De ezzel ki is fújt a lóvém:) -
Akkor megnyugodtam:) Az tény,hogy nagyon lassan halad még eléri a kész állapotot. De nem kapkodok:) -
Te gazdag ember lehetsz hogy ennyi mindent veszel...tegnap makett..ma szórópisztoly! 

-
persze! sőt kell is! -
Mert vettem szóró pisztolyt le is fújtam a gépet de egy kicsit átűt. Létezik olyan,hogy 2x kell átfújni? -
Sprayel igen...de szórópisztolyan nem! -
Hi Sajna nem volt Supraja csa ke 1 db 350Z volt
Skyline: Te fújtál már? -
Aki netán valahol lát Tamiya Toyota Suprát az foglaltassa le,vagy vegye meg...és ha megvan akkor szóljon,vagy elmegyek és megveszem,vagy aki megszerezte tőle átveszem,persze amennyibe kerül...vagy ha nem lehet lefoglalni akkor szóljon hogy hol és mennyiért látta!!?? OK!? Köszi!!! -
attól függ mikor érkezik meg hozzájuk! lehet az holnap is lehet az 2 hónap múlva is! -
ARGHHH de várom már, hogy megjöjjön a Hasegawa-s Lancia Delta-m. Egy ilyen előjegyzéssel mennyi időbe telik, amíg megjön? -
mér neked is kell Supra? -
[Walaki]D`Lair #383 a lurdyban? Jesz....nincs is messze tőlünk... -
melyikre gondolsz a 3-om közül? -
Azon az üzletsoron van, ami a parkolóra néz rá. -
Hol van pontosan? Kolosy Tértől merre kell indulni? -
Kösz! -
igaz nekem itt van tőlem 10 percre gyalog a Fabulis! az a qrva nagy makett bolt...!!! Tehát ha valami probléma van akkor megxek oda...vagy van a SAS a sas utcában a V kerben...ott is rohadt nagy a választék! -
Ok -
ha van minden képpen szólj és ha lehet foglaltasd le...!!!