69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ Skyline
    kihalóban van a topik!!! :(((
  • DJ Skyline
    Nem,már az előtt megvoltak ezek,melőtt kijött volna az NFS U!
  • I.C.ram
    Látom agyadra ment az NFS-U :DDD
  • Fefe
    Bye
  • DJ Skyline
    Na lol! Én megyek, mert megyek! Na majd holnap leszek!!!
    Bye all!!!
  • DJ Skyline
    Nem baj....végül is ez is a témához kapcsolódik valamilyen szinten...csak nem makett hanem igazi!
  • DJ Skyline
    persze...de nem dragstert akarok csinálni! :D...csak egy nagyon alap tuningot hogy gyorsuljon mint a szél!!! Egy kis ültetés nem árt hogy jobb legyen az úttartás,meg a mittom én mik!!! kasznira nem gondoltam sokat csak egy disztkrét légterelő a csomagtartóra, egy első,hátsó spoiler,és egy oldalsó küszöb, fékek persze hogy kő...színe az már nem lényeg de elmondom ha már itt tartok: feketét gondoltam,rajta egy narancssárga mintával...aztán narancssárga neon, narsárga fékpofák,stb...

mivel én vizuális típus vagyok ezé'én mindíg leszedek 1-2 képet az adott kocsiról,és egy kicsit átfabrikálom egy sima painttal...itt van néhány kép: (bocs a nagyképe miatt)

• Fefe
    Már nem nagyon,mert azért annyira nem vágom a gammát
  • Fefe
    Ql a videó :)
    A trabi asszem fehér és zöld a teteje
  • Pempő
    Szétoffolom ezt a remek topikt :D
  • Pempő
    Videót csekkoltátok?
  • Pempő
    Milyen színű a trab?
  • Pempő
    Na ja, de mielőtt motort tuningolsz, illik hozzányúlni a futóműhöz, kasztnihoz, fékekhez, stb,
  • Pempő
    Szerintem meg épp az a jó a trabiban, hogy nem kell rá költeni. Igaz nem sokat használom, de fődarabot nem emlékszem mikor kellett cserélni benne, apróbb hibáktól eltekintve kifejezetten megbízható. Ez nem 2T. Járulékos költségek meg nyilván alacsonyak.
  • DJ Skyline
    ja igaz mutter kárrendező! :D és mondták a munkatársai hogy egy BMW E30-hoz elég drágák az alkatrészek..de nekem bőven elég addig megbütykölnöm a motort hogy jól gyorsuljon...mer' ugye az az egyik legfontosabb hogy még a startnál ott hadjam az ellenfelet! A többi meg már csak audio, optikai, kipufogó tuning lenne!!!

Télleg FEFE!
    Te szoktál még NFS U-zni?
  • Fefe
    Akkor szerintem egy srácról beszélünk
  • Fefe
    Nah megyek zuhanyozni azt jövök
  • Pempő
    Halásztelek, az az a környék lesz. Egész nagy trabis banda van arrafelé. Kérdezd meg, ismeri-e a Bicót!
  • Fefe
    Mondjuk ez azért nem így van. Nézd csak pl:a biztosítást,fogyasztás,alktr. árakat
  • DJ Skyline
    Merre lax te lol?
  • Fefe
    Csak azért kérdeztem mert haver is csinál egy tinig trabit igaz az 2T de abba is waresz moci lesz. Mondjuk ő Halásztelki.
  • DJ Skyline
    wazze ez nagyon lolul néz ki...igaz nem értek ehez a német csodához ( :D ), de én szvsz azé'nem vennék trbit mert annyit kell egy mai trabira költeni hogy menetképes állapotba hozzam hogy totál elmegy a kedvem attól hogy még tuningoljam is.....nem mintha a régebbi BMW E30-asok nem lennének széthajtva! De abban talán jobban megbízom!
  • Pempő
    Szívem csücskei, de sajnos már az E30-ak is le vannak lekva. Haverom 320i-jét egy mezei skoda odabaszta volna.
  • Pempő
    Az szerintem waresz motoros. Nem tudom hogy áll ez, de még biztos nincs kész. Pesti vagyok...
  • Pempő
    Zenét természetesen ki lehet kapni, jó lesz az nekem másik kocsiba. Csak a trabant kasztnijából adódóan zene installálására is igen alkalmas.

Egy kis pörgés - MPEG2 codec kell hozzá
    Hangminta - majdnem alapjáraton

Két kép:

• DJ Skyline
    Én amit akarok majd venni az egy 1.6-1.8-as BMW E30...szvsz tuning nélkül tuti viszi a 220km/h-t!!!???
  • Fefe
    Szmiklósi vagy? Eddig úgy tudta,hogy 4T-be a 100 le-s viszi a primet. 7sec/100km/h
  • Pempő
    :DD
    Voltak terveim vele, de rájöttem, hogy amilyen tuning nekem kell, az 1 guriga alatt nem jön ki, annyi pénzt meg ha lenne, se trabantra költenék.
    Futómű és motor gyári, szóval még lenne rá mit költeni, de kurvajó tuningalap. Most készül szigetszentmiklóson egy négyütemű kombi 140 ló lesz 700 kilóhoz...
  • Fefe
    Amúgy komoly vevő lennék/leszek
  • Fefe
    Érdekelne a téma csak nekem a zene nem kell ha nem gond. Képed nincs róla? Ha esetleg meglesz előbb rá a lé és még meglesz akkor tárgyalhatunk
  • DJ Skyline
    Jah..és éjszakánként irdatlan gyorsulási versenyeket rendeznek..nálunk is szokott lenni havonta 1x....de akkor mindíg Lada vs. Suzuik, vagy Trabi vs. Suzuik a felhozatal...De japiba biztos Supra vs. Impreza!!! :DDD
  • DJ Skyline
    Ilyetszól csak féltuningos! ....még teszel bele NOS-t és otthagysz mindenkit!! :DD
  • Pempő
    Ja, nem ölik egymást, csak szexelnek, és robotkutyákkal jáccanak.
  • DJ Skyline
    Auchan??? az most épült fel a Szentendrei úton!
    lol megyünk oda! Habár a multkor voltam az ősökkel és direkt elmentem megnézni a maketteket és elég lepusztult volt a felhozatal!!! :(
  • Pempő
    Nem sűrgős, csak tervbe van véve. 70e km, vizsga van rá, első tulajtól. '90-es (mint mindegyik), kb. 10 évig garázsban volt tartva.
    Spoilerezett (szemöldök, hátsó- és tetőszárny), sportkormány, Recaro ülés régi M3 BMW-ből, sportkipufogó (durva hangja van), sportkormány, fehér számlapos óra és fordulatszámmérő, Profi CD-s fejegység 500w-os Alpine mélyládával, Magnat 4 csatornás erősítő.
    Árat majd kitalálok.
  • Fefe
    Auchan a titok. Akkor vettem még üveges ragasztót ami ilyen ecstes 500 -ért és még ilyen injekciós ragasztót is vettem asszem 650 körül
  • DJ Skyline
    lol... :D az tök baráti ár....én egyszer egy 0.xy (nem tom hányas) ecsetet vettem majdnem 600Ft-ért!! :D
  • Fefe
    899 ért vettem a 6db -ot + külön vettem 0.3 ecsetet is a hézagoknak
  • DJ Skyline
    :DDDDDDDDDDD hát ja!!! Jobb mint amcsinak!!! :DDD
  • DJ Skyline
    Nekem most totál levan pusztulva az ecsetkészletem! :D
    szinte már nem is ecset hanem valami más!!??