69150
-
volt vagy 2,3....menjetek amíg van!! -
Hmm...........HOnda S2000 ezért van elájulva az asszony. Szegény ma is azt hitte,hogy kapunk a Replicaba. -
Lehet,hogy ők a legnagyobbak Budapesten. Nincs kizárva ha már eddig 4 üzletüket ismerem -
bizony!!!
volt ott Honda S2000...műpina...kurva...pia..minden ami csak kell -
vágom...az euro centerben is ők vannak!!! :DDD
már mint a Mega Modell!
lehet hogy mégis érdemes lenne személyesen meglátogatni majd őket!? :DDD -
Amúgy az a rossz ilyen helyeken,hogy bemész vennél vagy 5 félét de csak egyre van pénzed és olyankor kezdek el én tétovázni,hogy vajon melyiket is -
hja a Fabulis is ezt mondta hogy leltár van 1000-el!!! -
Csak azért kérdem mert ami a Bajcsyn van üzletük az marha nagy. Amikor aar felé jártam kb 3 éve akkor rohadásig volt modellekel. Náluk már akkor volt egy csomó RC autó,helikopter meg egyéb kiegészítő -
jah!
mondom bementem a Kolosy (Kolosy!!!!!!!!!!!) téri boltba és rögtön a fejemre szakadt 3 polc tamiya kocsi!! -
persze hogy láttam!
minda a 3 részt...sőt 4-dik rész is készül!
jaja mostmár tom' mire gondolsz! az első részben arra a sárga kocsira ami a max-é meg a spanjaié volt
az nagyon odabaszós!
de amié a maxé az a fekete..úúúú....pláne a tuner motorral a tetején ki a motorháztetőből!! -
A Replicaba meg azt mondat a sárc,hogy Február elején jön egy nagy szállítmány addig ne is nagyon keresgéljek új cuccokat mert állítólag mindenhol most leltároznak -
Jaja!
Sőt még Debrecenber, meg Győrben is.
Ja és osztrák a cég maga, és ausztriából hozzák a cuccokat, magyarul sokkal nagyobb a választék, mint a fostalicska Fabulisnál, de ez látszik is. -
Én annak örülnék, ha régi autókból érkezne sok. Tamiya vagy Hasegawa. -
Az a neve,hogy Mega Modell? Mert akkor nekik van egy üzletük a Bajcsyn is -
A következő makett amit veszek (kapom :D) az valszeg egy Nissan 300Zx targa lesz -
Tőlem aztán csődbe is mehet. Szarrágó köcsögök. Sokkal jobb a Mega Modell a Kolosy-n. -
MADMAX INTERCEPTOR!!!! LÁTTAD te egyáltalán a filmet? sárga-piros-kék. -
Ezt olsatad:
Sziasztok,
Az Indexen olvastam:
Nnnu.... ma benn voltam, túl nagy pánikra nincs ok.
A Sasban a régiségeket átviszik máshova, az egész bolt a maketteké lesz, tán az RC modellek is mennek. A Fabulisban már hegyekben áll a dobozolt cucc, szállításra készen.
Nekem csak annyi a hasfájásom, hogy a Sasnál baromi nehéz parkolni, jegyrendszer ide vagy oda. Az ígéret szerint a választék ugyanaz lesz és mindenből lesz a polcokon. A Fabulis már csak nagyker raktár lesz.
Ha ezt tényleg így megoldják nem bánom, csak tudják tartani a szintet.
Ja, és a vidékieknek tutira könnyebb lesz, mivel a Deék tértől ez 4-5 perc gyalog, márpedig ha valaki vonattal vagy busszal jön föl, akkor csak Metrora kell szállnia és ott van.
Állítólag költözik a Fabulis -
Nem leszek olyan igénytelen, hogy ne fessem ki a belsejét. Szép vöröses-barna bőr ülések lesznek benne, fe berakásos műszerfal, kromozott cuccokkal. Az alvázat nem foom egyedül lefesteni, hanem csak simán lakk. De a motoron is csak a "szinesebb részeket" fogom kifesteni, mert maga a motorblokk sötétszürke, ami teljesen jó. Max egy kis arányékolást ejtek majd. -
feketére az egészet??? lol -
Ha minden jól megy ma kapom kölcsön a festékeket, és lemázolom fasza MADMAX Interceptoros festéssel. -
szvsz elég ha egy matt lakkal lefújja,és akkor a gyári fényessége sem látszik...!
de vannak olyan "őrültek,-igazi mesterek" akik rendesen szövettel lekárpitozzák az üléseket!!!! nagyon durva--- -
Azt is le kell még alapoznom, most egyelőre, csak ideiglenesen egyberaktam az alvázat a kasztnival, hogy lássám, milyen lesz egyben. -
A belsejét hagytad feketén? -
De van csak fatetól el kell kérni, mert Ő dolgozik vele. -
és nincsen digi.fényk.géped? -
Na összeraktam a járgányt! Már le is van alapozva, már csak a festés van hátra, meg az ablakok berakása, ja meg a lámpák, spoiler is hiányzik, de ezeket csak festés után. Ha megtalálnám a webkamerám, akkor csinálnék nektek képeket, de nem találm :( -
ezt a srácot ismerem (igaz csak neten) akié ez a makett! :D -
nem baj! Kolossy így tetszik! :DDDD
Kolosy -
BAZZE BAZZE! :D
KoloSy tér, és nem Kolossy! Kevered az Andrássy úttal :)
ha nem írtad le a Kolosy-t két essel min. 10*, akkor egyszer sem :) -
-
lefordultam a székről amikor megláttam!! :DDD -
nézd meg kinek az oldala van alul! :DDD -
Azért nem vettem meg én se -
Hát sajna eddig én se láttam Suprat -
csak a fast supra volt :( ...az eléggé szar ahogy elnéztem! -
bazd meg volt Golf III---régebben azt is akartam...persze tuningolni!...de most inkább a suprára gyűjtök! -
figy Fefe!
nincsen a sasban!
nincsen a fabulisban!
nincsen a kolossyn!
pedig ezek eléggé nagy,és választék dús (kivéve a Fabulis---lol hogy szét fikázzuk a Fabulist :D--) makett boltok!
akkor hol a faszba van bp.-n???csak van 1 üzlet ahol akad 1 supra!
de lehet hogy maradok a külföldi rendelésnél!?
habár van még 1 hely ahol nem néztem a környékemen! az Euro Centerben! igaz oda be nem megyek hanem majd felhívom őket...most azért nem megyek el (5 perc séta igaz) hogy azt mondja hogy nincs! -
de!
de mondták hogy vannak Tamiya autóik is!
meg?-ztem hogy van e supra és azt mondta nincs, és nem is reménykediK! -
Találtam a Fujimiről egy-két képet (amiket láttam)