69150
-
Bye -
Nem igazán vágom de mind1. De a kipuf az a fekete!!!
Nem is értem,hogy a ablak kereteket,hogy a picsbe tudják olyan szépen kihúzni -
na én most tényleg lépek!
majd holnap re!
bye all!

-
disgust #1413 bocs. én semennyire sem értek ezekhez. nekem laikus szemmel szép és tuti. -
tényleg....az egy alvázhoz heggesztett rúd...a kipufogó fölötte van!
csak nem láttam jól mert olyan világosra sikeredett a kép!
bocs..!!! -
Természetesen nem indulok versenyen. De örömmel veszem a kritikákat,legalább abból is tanulok -
a kipufogón látható hogy "hullámos" a festék!tehát hogy nincsen egyenletes szinten lefedve festékkel..
a kézifék ugyanez!
de egyébként mint kezdő makettezőtől egész jó makett ez!
-
én az elején megjegyeztem hogy tök jó!
olvass vissza!
de nem azért mondom(igaz én sem vagyok egy profi makettező)de ha ezzel a hibákkal elindulna egy verenyen akkor tuti hogy az utolsók között lenne!
nem mintha Fefénk célja az volt ezzel a makettel hogy versenyen induljon...de törekedni kell a türelemre,pontosságra,és ha hiba esett(és ha javítható)akkor javítani!ezek pont olyan hibák amik még orvosolhatók fekete,ill ezüst festékkel...
nem azt mondtam hogy hú de szar bazd meg,...tűnj innen...ez csak a saját eddigi,tapasztalatok alapján végbevitt vélemény! -
Meg amit a kipufogónál bekereteztél az nem a kipuf. -
A keretet azt vágom de sajna nem volt maszkolom vagy mi. De a kipufogóval mi a gáz? a kézifékkel? a fényszorónál a kereten belül maradtam most néztem meg csak a képen látszik az hogy kimentem -
disgust #1406 de sok bajod van vele. szerintem marha jó. talán csak kicsit több higító ill. ragasztó párlat jutott a légútjaiba. -
Fefém itt a kritika!

-
Meg szerintem az is lehett a baj,hogy le kellett csökkentenem a fotót méretét -
disgust #1403 az. csak én nem tudok ilyen makettizéket csinálni, így meg nincs alibi a szipuhoz. -
Okés majd megprobálom csak mára elég volt :) -
lolz én most lépek! -
Mért szerintem tök állat 
-
állítsd makróra és inkább lámpával világítsd meg mint vakuval, legalábbis én így csináltam a képeket.... -
is! de igazad van néha nem rossz amikor levezetjük azt a nagy minden napos stresszt egy kis olajfesték-higító szagának a keverékével! :DDD -
Ok -
disgust #1396 én tudom ám, hogy ebben az az élvezet, hogy közben szipuzhattok -
Igen valóban nem egy nagy durr. a dig gépem de majd megprobélom -
kurva jó lesz ez basz mit akarsz!
de ha nem bánod lementem azokat a képeket amelyeken látszanak a hibák,és visszateszem őket átpingálva hogy miket kellene javítani! -
jó, csak neked is túl erős volt a vaku + pár közelebbi képet is csinálhatnál -
Tehát ahogy igértem itt vannak a képek. Kérlek az egyes hibákat nézétek el nekem mivel ez életen első komolyabb makettje. Ma eddig juttotam vele mivel csak 2 órám volt rá fogl. vele. A motort összeraktam behelyeztem a belsejét beraktam stb....
A sok duma helyett inkább jöjenek a képek:))

-
KÉpet majd rakok persze csak nincs itthon a dig gép,meg valami eszméletlenül szarakszik a netem. Még a logokat se látom -
asszony festette?
-
A kasznit én se festettem mert a gyári szürke a tökéletesen megfelel nekem mint kezdőnek. Persze a többi alktr. az festve van. -
nekem 6 óra volt a leggyorsabb makett...festve ragasztva! -
A nénikéd olyan is! Full tökéletes állapotban van! Festeni nem festettem, mert nincs jó festékem még. -
autó-kat ilyen gyorsan össze lehet rekni? tankokkal 1-2 hetet is elszöszmötöltem..... -
az olyan is!
képet róla!
festetted is vagy csak ragasztottad? -
Én kb 1 óra alatt raktam össze az egész SkyLinet. :) -
ha van ideje,... -
1 nap alatt????? nem kapkodod el? -
Fényképet!
Nekem még nem jött meg! -
Már félig kész is :) -
Én tegnap vettem Suprat a lurdyban 5350Ft-ért -
PANGÁS!!!!!!!!!!! -
amúgy van egy pár jó kis makett abban a boltban.....