69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Fefe
    Bye
  • Fefe
    Nem igazán vágom de mind1. De a kipuf az a fekete!!!
    Nem is értem,hogy a ablak kereteket,hogy a picsbe tudják olyan szépen kihúzni
  • DJ Skyline
    na én most tényleg lépek!
    majd holnap re!
    bye all!
  • disgust
    bocs. én semennyire sem értek ezekhez. nekem laikus szemmel szép és tuti.
  • DJ Skyline
    tényleg....az egy alvázhoz heggesztett rúd...a kipufogó fölötte van!
    csak nem láttam jól mert olyan világosra sikeredett a kép!
    bocs..!!!
  • Fefe
    Természetesen nem indulok versenyen. De örömmel veszem a kritikákat,legalább abból is tanulok
  • DJ Skyline
    a kipufogón látható hogy "hullámos" a festék!tehát hogy nincsen egyenletes szinten lefedve festékkel..
    a kézifék ugyanez!
    de egyébként mint kezdő makettezőtől egész jó makett ez!
  • DJ Skyline
    én az elején megjegyeztem hogy tök jó!
    olvass vissza!
    de nem azért mondom(igaz én sem vagyok egy profi makettező)de ha ezzel a hibákkal elindulna egy verenyen akkor tuti hogy az utolsók között lenne!
    nem mintha Fefénk célja az volt ezzel a makettel hogy versenyen induljon...de törekedni kell a türelemre,pontosságra,és ha hiba esett(és ha javítható)akkor javítani!ezek pont olyan hibák amik még orvosolhatók fekete,ill ezüst festékkel...
    nem azt mondtam hogy hú de szar bazd meg,...tűnj innen...ez csak a saját eddigi,tapasztalatok alapján végbevitt vélemény!
  • Fefe
    Meg amit a kipufogónál bekereteztél az nem a kipuf.
  • Fefe
    A keretet azt vágom de sajna nem volt maszkolom vagy mi. De a kipufogóval mi a gáz? a kézifékkel? a fényszorónál a kereten belül maradtam most néztem meg csak a képen látszik az hogy kimentem
  • disgust
    de sok bajod van vele. szerintem marha jó. talán csak kicsit több higító ill. ragasztó párlat jutott a légútjaiba.
  • DJ Skyline
    Fefém itt a kritika!

• Fefe
    Meg szerintem az is lehett a baj,hogy le kellett csökkentenem a fotót méretét
  • disgust
    az. csak én nem tudok ilyen makettizéket csinálni, így meg nincs alibi a szipuhoz.
  • Fefe
    Okés majd megprobálom csak mára elég volt :)
  • DJ Skyline
    lolz én most lépek!
  • Fefe
    Mért szerintem tök állat
  • Punker
    állítsd makróra és inkább lámpával világítsd meg mint vakuval, legalábbis én így csináltam a képeket....
  • DJ Skyline
    is! de igazad van néha nem rossz amikor levezetjük azt a nagy minden napos stresszt egy kis olajfesték-higító szagának a keverékével! :DDD
  • Fefe
    Ok
  • disgust
    én tudom ám, hogy ebben az az élvezet, hogy közben szipuzhattok
  • Fefe
    Igen valóban nem egy nagy durr. a dig gépem de majd megprobélom
  • DJ Skyline
    kurva jó lesz ez basz mit akarsz!
    de ha nem bánod lementem azokat a képeket amelyeken látszanak a hibák,és visszateszem őket átpingálva hogy miket kellene javítani!
  • Punker
    jó, csak neked is túl erős volt a vaku + pár közelebbi képet is csinálhatnál
  • Fefe
    Tehát ahogy igértem itt vannak a képek. Kérlek az egyes hibákat nézétek el nekem mivel ez életen első komolyabb makettje. Ma eddig juttotam vele mivel csak 2 órám volt rá fogl. vele. A motort összeraktam behelyeztem a belsejét beraktam stb....
    A sok duma helyett inkább jöjenek a képek:))

• Fefe
    KÉpet majd rakok persze csak nincs itthon a dig gép,meg valami eszméletlenül szarakszik a netem. Még a logokat se látom
  • DJ Skyline
    asszony festette?
  • Fefe
    A kasznit én se festettem mert a gyári szürke a tökéletesen megfelel nekem mint kezdőnek. Persze a többi alktr. az festve van.
  • DJ Skyline
    nekem 6 óra volt a leggyorsabb makett...festve ragasztva!
  • I.C.ram
    A nénikéd olyan is! Full tökéletes állapotban van! Festeni nem festettem, mert nincs jó festékem még.
  • Punker
    autó-kat ilyen gyorsan össze lehet rekni? tankokkal 1-2 hetet is elszöszmötöltem.....
  • DJ Skyline
    az olyan is!
    képet róla!
    festetted is vagy csak ragasztottad?
  • I.C.ram
    Én kb 1 óra alatt raktam össze az egész SkyLinet. :)
  • DJ Skyline
    ha van ideje,...
  • Punker
    1 nap alatt????? nem kapkodod el?
  • DJ Skyline
    Fényképet!
    Nekem még nem jött meg!
  • Fefe
    Már félig kész is :)
  • Fefe
    Én tegnap vettem Suprat a lurdyban 5350Ft-ért
  • DJ Skyline
    PANGÁS!!!!!!!!!!!
  • Punker
    amúgy van egy pár jó kis makett abban a boltban.....