69150
-
Amerikaból. Kb. 3000Ft egy uveg. (akkora mint két modellmaster!!!!!)Nem kell hígítani mert olyan híg mint a víg. Az uvegben kb. 10rész oldószer és 1 rész festék van. De brutál. Hétvégén dobok képet. Nem tudom az mennyire fogja visszadni.
-
honnan van neked olyan festéked ami tükör króm...írtad egyszer....én egysezr szétbasztam 1 kamiont szó szerint....nem tudtam a vezető fülkét összeépíteni,és bámmm....jött a szike--->szét karc az egészet,és ököllel bele egyet a végére! -
Nekem is volt már egy párszor hogy felment a pumpa. Olyankor olyat káromkodom hogy az egész lakótelep hallja.Igaz még nem tortem igy szét semmit de egyszer kétszer má elborult az agyam 

Van sokféle Civic. Kuldj képet meglátom mit tehetek.
Azért akkora hiba nincs a Suprán átfújom a Titánt aluminiummal és már kész is. -
nekem kül Honda Civic kéne majd....de nem a régebbi hanem amiket ma látsz az tucán...majd teszek be 1 képet hogy melyik is! -
a higító nem jó,mert azzal csak szétkened.....makett sampon,fék olaj,szi-ti....ezeket próbálgasd -
#1692 Persze le lehet oldani az egészről is a festéket, de nagyon felidegesített. -
#1691 Próbáltam, az tette be végleg a kaput... csak rosszabb lett, mert hígítós lett egy kicsit az egyik ujjam, így mikor megfogtam, hogy leszedjem a cseppet, rajta maradt az ujjlenyomatom a másik oldalon. Meg kellett halnia. -
K.András #1690 Miért nem törölted le higitoval???Nem lehet? -
#1689 Én m3 hete egy Porsche 911 est zúztam porrá, mert megfolyt az oldalsó küszöbön egy kicsit a festék. Minden alkatrész le volt festve belül stb... Megfolyt-bűnhődött :) a legkisebb alkatrészt is összegyűrtem. -
Jó napot jó szurkolást!
Sajna tegnap csak visszafelé haladtam a Suprával.Rossz színre fújtam a motor baloldai részét, és a teteje sem akar az igazi lenni.Ketto is van belole de már mind a kettot elszurtam egy kicsit.Majd amelyik jobb lesz azt rakom fel.Hétvégén lesz kép is.
-
Hi,
Régen volt Lada VFTS mugyanta 1/24. De most már nem gyártják. -
ezvan...
ez magyarország -
Aha, kár. :( -
rallyba egyszer láttam régen...de szerintem itthon nehezen lehet beszerezni! -
Üdv!
Lada maketteket látott már valaki? Komoly a kérdés, szívesen összeraknék egyet! ;) -
hy -
Hy all -
fekete -
most látod?
-
Most meg bejött a kép 

Szóval most nár látom. És milyen színű lesz a kocsi? -
hogy így??Nincs kép
-
kb így néz ki( a festése) csak a széle nincsen lefestve feketére hanem csak a csillaf alakzat!
-
na gecó mit találtam
-
itt -
Már szavaztam!
Hol van a beállítások? -
menjetek el ti is szavazni az oldalamra!
www.gportal.hu/djskyline -
ugyanúgy...még sehogy----
lábjegyzetet a beállításoknál lehet...
logot meg mondjuk csinálsz 1 print screent...az enyémet kiszedet és átszerkeszted...de a beállításokban le van írva! -
Hogy lehet logot csinálni a nevedhez meg lábjegyzetet minden uzenethez? -
hogy áll a Supra? -
De a Tamiya motorblokk igaziból is már olyan "pöttyös" mintás. En sima aluminiumra fújtam.
A kovetkezo Suprám leömlöit meg le fogom cserélni. Ez az egybeontott Tamiya nem pálya. Annak két kulön turbója lesz két kulön levegoszurovel. -
#1667 Teljesen olyan lett tőle a leömlők, meg az egyéb alkatrészek feülete mint az eredeti alumínium öntvény. -
gecó nagyon beindultatok....
minden nap pangás van...ti meg 3-an csináltatok 31 üzenetet amíg nem voltam... -
akkor majd beszélünk ez ügyben ha kell.
DanielT: Kíváncsi vagyok milyen lett ezzel a módszerrel -
Hogyhogy?? 
-
En tudok bármikor bármilyen színu Tamiyát 1800-ért.
-
#1662 Egy kicsit biztosan durvább mint egy makett metál festék, de a motortérben ez direkt jól is jön! -
Azért mert már nem volt más színű spray. (kiárusítás volt) -
És nem nagyok benne a metál szemcsék? -
#1659 Ahogy ez a Supra miután megvilágosodtam!
Tamiya flakonos festékkel! :) Nagyon korrekt, de ami még jobb az az Obi ban vett "Maestro Akrill Metál Ezüst" festék, ami egyszerűen félelmetes! Csak egy réteg kell belőle bármilyen felületre és úgy terül mint az álom. Szaradási idő (mikor már meg lehet fogni és akár ragasztani) 5 perc! Imádom! :) -
Minek vettél olyan festéket ami nem kell