69150
-
hy -
Hi -
bye.... -
Hát itt a remek alkalom. Minek várni hétvégéig.
Na én léptem. Megyek a Supra-gyárba második muszakra.
-
meg még meg kell csinálni a bumpereket,a ledeket bekell kötni,hangfalakat kell kreálni,stb... -
Akkor rajta!! -
hehe....nekem kéne még rá direktszűrő,bekell majd egy kicsit kábelezni... -
En csinalom de még mindig csak a motornál járok és még az is messze van a késztol. -
nem hinném...szerintem majd a 7végén folytatom -
hy -
Mizu?Lesz este makettezés? -
hy -
HI -
hy all!
végre itthon...szörnyű volt ma suliba lenni...egésznap aludtam szinte!
pörögtök rendesen...csak 44 üzenetet kreáltatok! :DDDD -
Megeri a polírpapír 100/A4 a paszta meg mondjuk 800 de elég 100 autóra.Esetleg vehetsz még vaxot hogy mégfényesebb legyen. Az mondjuk 2500 korul van de az is elég 100 autóra -
Aha értem -
O most az iskolapadot nyomja 

Miért mondod? Nem uigy kell nekiindulni. Biztos jó lesz.
Ha spray-vel fújod a ksznit akkor olyan rossz már nem lehet.
Vegyél polírpapírt és akkor el elfolyasok és naracsbort is ki lehet javítani. Ja meg kell tamiya polírpaszta is.
-
MIvel elég amatőr lesz így nem hiszem,mert csak égnénk vele -
DJSkyline meg fog reccseni mire végig olvassa a hózzászólásokat
-
Igen lehet mindig.
Ha lesz majd kiállítás kihozzátok??
-
Mert ezeket a típusokat biztos,hogy nem fogok elindulni keresgélni. -
Ráadásul ugy szeretnénk,hogy a kettőt egyszerre rendelni. Nálad mindig lehet rendelni majd? -
Pontosan
-
Akkor az s2000-et egyedul fogja csinálni?
Te meg csinálod a Skylinet?
-
eleinte ő se akarta aztán 1x leült,hogy festhet e valamit,na és onnantól kezdve "szereti" csinálni. Ő vette nekem a fujimi Mercit is -
Csak egyenlőre le vagyunk égve anyagilag így még várni kell a rendelésre :( -
Nem baj az neki már az is megteszi,hogyha rózsaszín + valami matrica :) de előre kijelentette,hogy ha elkezdi csinálni akkor nehogy bele merjek ugatni :D -
én is mondtam az enyémnek hogy adok neki egyet rakja ossze, segítek de nem hajlandó.
-
Az a baj az s2000-el hogy nagyon sokat kell rajta átalakítani.A szaleautostyle-nal lehet kapni egy átalakítót de nem ezt a Veilside-ot. Az enyém persze nem rózsaszín lesz :) -
Főleg az apróbb dolgokat szokta ő festeni mint a lámpabura meg ilyenek. Mert neki nagyobb a kéz ügyeszsége mint nekem -
Igen. Nekem szokott segíteni. festeni,ragasztani,stb..... -

Micsoda az asszony is makettezik??? -
Na az asszonyom ügyan olyan S2000 akar építeni :) Nem tudom,hogy fog sikerülni. De mondta legalább hasonlót szeretne. -

En is tervezem már a Skylinet. 3-at csinálik majd. R32 ,R33 R34-et mind tuningos lesz.
Az s2000-et meg Veilside-osra akarom. Olyan mint a 2F2F-ban volt. Nme lesz egyszeru
-
Különben ha elkezded a makettezész és nem megy akkor szívesen segít itt mindenki aki tud. Én is innen gyűjtőm a tapasztalatokat :) -
Igen pl.: a Fujimi Merci amit kaptam az a dobozon fekete de maga a kaszni az a gyári kiöntött fehér -
Amikor a dobozt kinyitod hasonló látsz:

Mivel én kezdő vagyok így én se merültem bele nagyon a "tuningolásba,kaszni festésbe" és így sikerült össze raknom
-
Skyline vagy S2000 -
Hello,
Mindegyiket ossze kell rakni.Kell a ragasztó, festék meg vágóeszkoz.általában a kaszni színe olyan mint a dobozfedelen, de nem mindig.Az auto alja általában fekete, a belseje meg valtozó. Ha vissza nézel ebben a forumban egy pár oldalt talász kepet olyan autóról (Fefe Suprája) ami nincs lefesteve csak osszerakva. Kezdoként úgy is lehet kezdeni.Egyébként nem bonyolúlt osszerakni, meg van részletes osszerakási útmutató is.A rendelés ugy zajlik hogy megírod mit rendelsz, elkuldod az eloleget (50%) nekem és útana kb. 1-2 héten belul megkapod a makettot.Ha Bp.-i vagy akkor nincs postaktg., ha vidéken laksz akkor 480Ft a postaktg.Ha kell akkor tudok ragasztót, meg festéket meg mindent. -
kell ragasztó, festék, hígító, ecsetek, szike, csipesz meg 1 jó nagy adag türelem és némi kézügyesség....