69150
-
lackoka25 #62541 nem nem izgága természet vagyok! a fiamat meg neveli majd az asszony :) én meg tolom a tigereket meg a panthereket! :)
-
Jani haverom 4éves fiam profin tolja, csak a goldra vigyázz :) -
Hát nem is lesz :D -
Kferro #62538 Gratula mindkettőtöknek! :)
Nekem egy 3 éves fiam, s egy másfél éves lányom van.
Te Lackóka, nem lehet, hogy azért sietsz a Pz-vel, mert attól félsz, hogy a fiad születése után nem lesz időd makettezni? -
lackoka25 #62537 na neked is grat! a fiad már elég idős ahoz hogy segitsen makettet csinálni:)
-
Gratu!
Nekem kettő van, fiú 7 lány 3 éves. Fiam a rádiós ha WoT van :D -
lackoka25 #62535 jaja nekem is fiam lessz még 4 hét neked is gratula! -
lackoka25 #62534 A végén még lelép :)
-
Terhesgondozás????
Gratula.
Nekem is nemrég született a kisfiam.
Ne akard megépíteni a maketteket 2 napa alatt.
Minden munkafázisra szánj több időt.
-
Igazad van, ez nem a pénzről szól. Minden makett egy új lehetőség. -
lackoka25 #62531 dehogynem figyeltem mit gondolsz mért lógok itt állandóan az asszony meg egyedül jár terhesgondozásra csak nem tudom megcsinálni érted? és ez az én bénaságom! -
Egyszerűen ne add fel. Mindig figyelj oda mit csinálsz és egyre jobb leszel.
-
Munkái. -
lackoka25 #62528 teljesen jol látod a dolgokat de nem a pisztoly számit már 0.3 düznivel is lehet szépen dolgozni de nem amatőröknek!
-
Kferro #62527 Ez a Panther építés nagyon szép. Ráadásul ugyanaz a Sergius Peczek csinálta, aki az előbb linkelt KV-2-st. :) -
3 hibád van:
-kapkodás
-figyelmetlenség
-nem vagy átgondolt
Én a Pz.II-őt fél éve gyűröm. Figyelem ki mit javasol, tanácsol, ötletel. A tanulás nem szégyen jobbaktól. Rengeteget segített mindenki. S ha már egy Forintos Kálmán azt mondja a munkámra, hogy tetszik neki, még ha nem is akar megbántani, az már király érzés!
Te nem figyeltél eddig senkire! -
Kferro #62525 Vazze!
Én több, mint 20 éve makettekez, de összesen eddig nem költöttem erre a hobbira ennyi pénzt!!!
Hogy lehet az, hogy mostanában jó pár netes ismerősöm van, akik elkezdtek makettezni. Rendre Dragonokat, meg Hasegawákat, meg egyéb drága maketteket vesznek, MIG, AK pigmentekkel, olajokkal (de persze a Papp Laci-féle szar 15.000 ft-os szórópisztollyal festenek). Aztán valahogy mégsem megy nekik.
Míg van olyan ismerősöm, aki megpróbálja végigjárni a szamárlétrát, olcsóbb maketteket vesz, megfelelő alázattal áll ehhez a hobbihoz, s igen szép maketteket készít.
A jelenlevők közül senki ne vegye magára a leírtakat, ezt általános jelenségként írtam le. -
lackoka25 #62524 nekem elsősorban az tetszik amit a multkor belinkeltem amin egy csomó gyalogos áll az tuti jo!
-
Itt egy Panther festés leírás lépésről, lépésre. Nekem ez a készlet van meg, hasonlót szeretnék majd összehozni.
Panther -
lackoka25 #62522 már több mint 100 ezernér tartok de legalább lenne sikerélmén ,de nincs:)
-
lackoka25 #62521 bizonyos kereteken belül! -
lackoka25 #62520 pénz nem számit!
-
lackoka25 #62519 miskolc város lakója vagyok de ha erre jársz nyugodtan gyere! -
Vegyél egy Italerit vagy Trumpit, akár ezt a KV-2 szettet és azon gyakorolj!
Előre megmondtuk, hogy ne b@szd össze ezt a drága készletet :D -
lackoka25 #62517 mutatok képet milyet szeretnék azt jo van ti meg megcsináljátok:)
-
Kferro #62516 Gondolom, nem vagy egész véletlenül debreceni. Ha itt laknál aközelben, átszaladnék egyik nap, s egy óra alatt megmutatnám a lépéseket... -
lackoka25 #62515 van egy Pantherem is maratásokkal meg mindennel odaadom valamelyiteknek aztán majd visszaadjátok ha megcsináltátok!
-
lackoka25 #62514 azért köszönöm hogy ennyit segítetek de már nem bizom magamban :)
-
Ez qrva jó, meg a Flyerfly építéses is. -
lackoka25 #62512 ja a fürdőszobai flőraszept csak a port hozta le :)
-
lackoka25 #62511 amugy meg fénykép nagyon éles meg kivehető az össze részlet de szabadszemmel nem olyan rossz főleg a távolról nézem :)
-
Kferro #62510 Fura lenne, ha te lennél az egyetlen ember, akinek ez nem megy. :) -
Kferro #62509 Plusz itt van egy, már unásig likelt KV-2-es építés:
http://thundersquad.uw.hu/kvii.html -
lackoka25 #62508 Vágom de úgy is mindegy nem megy ez nekem az elméletet videókból meg kommentekből már betéve tudom de nem vagyok képes megvalósítani !szivacs!
-
Mondtam, hogy olvasd végig az orgon a Pz.II. építésemet. Ott én annyi segítséget kaptam a nagy szakiktól, hogy annak felét megcsinálnád, 100x jobb eredményt kapnál. -
lackoka25 #62506 igen abteliung!jo tudom nem lett tul jo:)
-
Kferro #62505 "3 félét kevertem össze nem hasamrütöttem ugy volt leirva a mellékelt ábrákon illetve szöveges részekben!"
Mármint 3 féle Mig olajfestéket (Abteliung)?
De nem is a színével van gond, hanem az alkalmazás módjával. -
Persze.
A tájat és az utcákat jól meg lehet figyelni, meg azt hogy nem minden gép volt kimeszelve. -
Először be kellett volna folyatnod és átmosnod.
Ez most úgy néz ki, függetlenül a kopások helyétől, mintha Klopp most állt volna ki vele a gyárból és megdobálta olajsárral. -
Mármint propaganda videó!