69150
-
hát jah! ami ugymond mutatja azokat a tulajdoságokat mint az eredeti életnagyságú az mind MODELL ami meg dísz az makett.. leegyszerűsitve: modell=motoros makett=dísz -
Ahogy "mondod" -
LOÁLÉ...1/24 volt...pffff....azzal hova távirányúzik...megdobja 1 kis uppanó azt bye!:DDD -
szép csak ha az ablakot besötétítette volna akkor nem látszanának ennyire a cuccok benne! -
Mármint ez is 1/24-es MAKETT volt fénykorában! -
hmm!
-
akkor cseszheted... -
ez táv autó!RC magyarul...Radio Contorll...Remote Controll -

-
Ez az volt eredetileg, csak az emberünk felturbózta! -
geronimo tud neked szerezni amit akarsz! -
Nem ezt hivják MODELL-nek? 
-
Olyanokat láttam hogy... kész az alap meg a kasztni külön és akkor csak annyit kell csinálni hogy a kasznit rányomom az alapra! nagyon LOL! de nekem igazi makett kell amiről tudom hogy minden kis részét én raktam össze ill. festettem. -
Na ilyet is ritkán látni! Motoros makett

-
utcai! de örülök hogyha normális AUTÓ makettet kapok... tod Debrecenben nem sok a szaküzlet.. számszerint 2 abból is csak az egyik a normális... de meg is látszik a makettet árain..
-
pff...mit akarsz???utaci,pálya,rally? -
Nah hogy ne offoljuk ennyire szét a topicot lenne egy kérdésem! szeretnék most egy kicsit jobban elmélyüni az autómakettezésben. Csak az a gond hogy fogalmam sincs hogy milyet,hol,menniyért vegyek! -
aha! jah! poén!.. -
Narancs,Tetves,és Dugó...Retek egér...! -
jó!tudtátok hogy ranGer2 apja traktoros,anyja meg Kamaz sofőr!:DDDD
most ha így jobb!
-
ejj de buta fatrakktor! kóbászt sört ide geciasszeg! 

-
Lol!
-
áááááá -
jó de nem is azt mondtam hogy ranGer2 egy traktoros fia...!:DDD -
Érzékelem de nem vagyok az... -
tök mind1...most itt nem az a lényeg mer írhattam volna WCpapír feltekerő segédmunkás fiát is...vagy papír be és kihajtogató...vagy amit akarsz...csak hogy érzékeld mi a "stájsz"! -
traktoros kocsmatöltelék? húúúú!
egy kicsit melléfogtál... 

-
ok!
-
így mindjárt más..!:DDD
már is nem az jön le az emberben hogy ez 1 traktoros kocsma töltelék fia...:DDDD -
kösz a vége nekem jól esett...nem a smiliekon van a hangsúly...azzal is meglehet valakit sérteni hogy írsz valami otrombát,de azért a végén ott van 1 mittom én 1 ilyen:
mer attól hogy van 1 smilie az nem jelent semmit...attól még a hozzászólás lehet totál tahó vagy akármi...vágod...szal ezzel csak annyit akarok mondani hogy figyelj az ilyesmikre...kultúra,és témához kapcsolódó...ennyi...nem az hogy basszáj,meg off erdők!
-
jajj hogy a manó rugja meg de csúnyácska lett ez a supra... 

így gondoltad?
-
és finomabban nem lehet???bocs de ez így nem szép...és elmondod hogy mi a baj...nem az hogy wazze de szar...hogy tudtad ezt így elkúrni??? -
ja aha! értem akkor smiley -k nem eléggé kifejezőek... hmm mert biztos halálosan komolyan gondoltam hogy a seggemből való az a makett.. jah geronimo leszarlak hogy mit gondolsz! skyline-t már nem mert őt ugy ahogy ismerem és yo ember... -
Úgy értem abban az állapotában megérdemelte az erős kritikát... -
de nem az a baj hogy írsz...csak annyi hogy ne úgy mint 1 tahó...hanem mint 1 normális,értelmes ember...megfontolva a szavait...meg az sem baj hogy harcjárművekről teszel be cuccokat,de azt is mértékkel...mivel ez a topik nem erről szól...hanem az autókról...én nem azt mondom hogy ne írj ide...csak annyit kérek hogy témával,és kultúráltabban...!ennyi... -
jajj aha! jóvan nem irok semmit mert még megint én leszek a hibás... -
miaz hogy megérdemelte...az nem megérdemlés...1 gyerek megérdemelhet 1 pofont,vagy 1 meglepit...de 1 makett???de látom még mindíg nem olvastad el az elejét a #2610-esnek! -
Mert az meg érdemelte! de már mondtam hogy bocs.. -
olvasd el még1x a #2610-es hozzászólásomban az első 5 szót és a felkiátó jelet is!arról nem tehetek hogy ez a véleménye!mér és te mit csináltál wazz??betettem a suprámról a képet,és mint valami paraszt idézem:"PFUJ BAZMEG! hogy lehet ilyen igénytelenül elbaszni valamit? (már bocs)!
"leoltod a makettemet...
-
jólvan... én még sivatagi diorámát nem készitettem! de ha ilyen vagy akkor zavarj el mindenkit a fórumból és pöffeszkedj hogy te milyen okos vagy!