69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • ranGer2
    hát jah! ami ugymond mutatja azokat a tulajdoságokat mint az eredeti életnagyságú az mind MODELL ami meg dísz az makett.. leegyszerűsitve: modell=motoros makett=dísz
  • kbx
    Ahogy "mondod"
  • DJ Skyline
    LOÁLÉ...1/24 volt...pffff....azzal hova távirányúzik...megdobja 1 kis uppanó azt bye!:DDD
  • DJ Skyline
    szép csak ha az ablakot besötétítette volna akkor nem látszanának ennyire a cuccok benne!
  • kbx
    Mármint ez is 1/24-es MAKETT volt fénykorában!
  • ranGer2
    hmm!
  • DJ Skyline
    akkor cseszheted...
  • DJ Skyline
    ez táv autó!RC magyarul...Radio Contorll...Remote Controll
  • ranGer2
  • kbx
    Ez az volt eredetileg, csak az emberünk felturbózta!
  • DJ Skyline
    geronimo tud neked szerezni amit akarsz!
  • ranGer2
    Nem ezt hivják MODELL-nek?
  • ranGer2
    Olyanokat láttam hogy... kész az alap meg a kasztni külön és akkor csak annyit kell csinálni hogy a kasznit rányomom az alapra! nagyon LOL! de nekem igazi makett kell amiről tudom hogy minden kis részét én raktam össze ill. festettem.
  • kbx
    Na ilyet is ritkán látni! Motoros makett

• ranGer2
    utcai! de örülök hogyha normális AUTÓ makettet kapok... tod Debrecenben nem sok a szaküzlet.. számszerint 2 abból is csak az egyik a normális... de meg is látszik a makettet árain..
  • DJ Skyline
    pff...mit akarsz???utaci,pálya,rally?
  • ranGer2
    Nah hogy ne offoljuk ennyire szét a topicot lenne egy kérdésem! szeretnék most egy kicsit jobban elmélyüni az autómakettezésben. Csak az a gond hogy fogalmam sincs hogy milyet,hol,menniyért vegyek!
  • ranGer2
    aha! jah! poén!..
  • DJ Skyline
    Narancs,Tetves,és Dugó...Retek egér...!
  • DJ Skyline
    jó!tudtátok hogy ranGer2 apja traktoros,anyja meg Kamaz sofőr!:DDDD
    most ha így jobb!
  • ranGer2
    ejj de buta fatrakktor! kóbászt sört ide geciasszeg!
  • ranGer2
    Lol!
  • ranGer2
    áááááá
  • DJ Skyline
    jó de nem is azt mondtam hogy ranGer2 egy traktoros fia...!:DDD
  • ranGer2
    Érzékelem de nem vagyok az...
  • DJ Skyline
    tök mind1...most itt nem az a lényeg mer írhattam volna WCpapír feltekerő segédmunkás fiát is...vagy papír be és kihajtogató...vagy amit akarsz...csak hogy érzékeld mi a "stájsz"!
  • ranGer2
    traktoros kocsmatöltelék? húúúú! egy kicsit melléfogtál...
  • ranGer2
    ok!
  • DJ Skyline
    így mindjárt más..!:DDD
    már is nem az jön le az emberben hogy ez 1 traktoros kocsma töltelék fia...:DDDD
  • DJ Skyline
    kösz a vége nekem jól esett...nem a smiliekon van a hangsúly...azzal is meglehet valakit sérteni hogy írsz valami otrombát,de azért a végén ott van 1 mittom én 1 ilyen:mer attól hogy van 1 smilie az nem jelent semmit...attól még a hozzászólás lehet totál tahó vagy akármi...vágod...szal ezzel csak annyit akarok mondani hogy figyelj az ilyesmikre...kultúra,és témához kapcsolódó...ennyi...nem az hogy basszáj,meg off erdők!
  • ranGer2
    jajj hogy a manó rugja meg de csúnyácska lett ez a supra... így gondoltad?
  • DJ Skyline
    és finomabban nem lehet???bocs de ez így nem szép...és elmondod hogy mi a baj...nem az hogy wazze de szar...hogy tudtad ezt így elkúrni???
  • ranGer2
    ja aha! értem akkor smiley -k nem eléggé kifejezőek... hmm mert biztos halálosan komolyan gondoltam hogy a seggemből való az a makett.. jah geronimo leszarlak hogy mit gondolsz! skyline-t már nem mert őt ugy ahogy ismerem és yo ember...
  • ranGer2
    Úgy értem abban az állapotában megérdemelte az erős kritikát...
  • DJ Skyline
    de nem az a baj hogy írsz...csak annyi hogy ne úgy mint 1 tahó...hanem mint 1 normális,értelmes ember...megfontolva a szavait...meg az sem baj hogy harcjárművekről teszel be cuccokat,de azt is mértékkel...mivel ez a topik nem erről szól...hanem az autókról...én nem azt mondom hogy ne írj ide...csak annyit kérek hogy témával,és kultúráltabban...!ennyi...
  • ranGer2
    jajj aha! jóvan nem irok semmit mert még megint én leszek a hibás...
  • DJ Skyline
    miaz hogy megérdemelte...az nem megérdemlés...1 gyerek megérdemelhet 1 pofont,vagy 1 meglepit...de 1 makett???de látom még mindíg nem olvastad el az elejét a #2610-esnek!
  • ranGer2
    Mert az meg érdemelte! de már mondtam hogy bocs..
  • DJ Skyline
    olvasd el még1x a #2610-es hozzászólásomban az első 5 szót és a felkiátó jelet is!arról nem tehetek hogy ez a véleménye!mér és te mit csináltál wazz??betettem a suprámról a képet,és mint valami paraszt idézem:"PFUJ BAZMEG! hogy lehet ilyen igénytelenül elbaszni valamit? (már bocs)! "leoltod a makettemet...
  • ranGer2
    jólvan... én még sivatagi diorámát nem készitettem! de ha ilyen vagy akkor zavarj el mindenkit a fórumból és pöffeszkedj hogy te milyen okos vagy!