69150
-
gyerekek nem tudom mit vegyek...harcjárművet,vagy autót?vagy mind2,pl. figura és autó....az kijön 10.000-ből ahogy tegnap néztem a Kolosy-téri boltban az árakat! -
áhhh.....olyanról nem hallottam még....
habár szerintem majd a tamiya csinál,vagy a revell...ez a 2 cég ami szokott ilyen terepjárókat is csinálni! -
Land Rover Defender makett-et nem tud valaki?? Az nekem minden pénzt megérne! -
Land Rover Defender makett-et nem tud valaki?? Az nekem minden pénzt megérne! -
Jaja, a ferrarikhoz mérve tényleg szinte ingyen van :)
Lehet,hogy érdekel, csak a kérdés az, hogy hogyan tudnád esetleg eljuttatni ide (BP)? Mert ugye a posta most nem valami megbízható. -
Szerintem ez egész korrekt ár, az egyik legolcsóbb ott a boltban. -
Habár annyira nem olcsó.
A 196x-es Skyline GT-R 7500 volt. -
Hogyhogy ilyen olcsó???
Lehet, hogy érdekel! -
Illetve csak 6000... -
Az Audi 6500 pénz. -
A 360 Modena 10.600 Ft, a többi Ferrari is 10k körül mozog, nem tudtam mindet megnézni, mert pakoltak.
-
mennyibe került az Audi? -
Ha helyreáll a rendelés dolog akkor én megszámítom kb. 10-be az Enzot.
Én azon gondolkodtam hogy fateromnak összerakok egyet karácsonyra (Enzo-t vagy 360-t) -
A műszerfal szerintem u.a. mint a szériánál, az ilyen régi rally autoknál még nem szabták át! Egy utcai spotautónak jól nézne ki, új kerekekkel! -
Najó, de belülről meg tök más a műszerfal, hátsó ülés nincs is, be van csövezve, ülések is sportülések stb. :( -
Azt a porsche 962C-t már nem is gyártják szerintem, csoda, hogy még lehet kapni! -
Hát igen az enzo drága de muszály lesz egy olyat nyáron összeraknom, ez a makettek csúcsa! 

A fabulisnál 11500.- elég durva! -
Enzo van vagy 9000-10000,a 360 pedig 6000-10000..... -
Hi,
A Ferrari 360 modena, spider, enzo mennyibe kerültek? -
Ja! Még asszem vannak WRC autók is (Mitsubishi, Peugeot 206, ilyesmi...) -
Végülis, ha nem matricázod fel, hanem faszául lefested, akkor olyan utcai féleség lesz. Vagy nem?
-
Ja, értem.
Az Audi 80-as nagyon jó lenne, HA nem lenne Rally-s :((( Miért nem adnak ki több civil autót??? Kicsit unom már, hogy csak sportverdák vannak. -
Nyíregyházán van -ugyanis ott lakom :) - , ha érdekel valamelyik szívesen elküldöm postán. -
Ez melyik bolt? -
Nos, én is +jöttem, ezek vannak (Tamiya):

Meg van még egy pár, csak azokat már nem tudtam megnézni, mert éppen rendezkedtek a boltban.
Revell esetleg érdekel valakit? -
egy szvsz téli festésű Sturmtiger!
Ennél szebb nincs!
-
sima civil....semmi extra only civil
de egyébként ezek voltak!

ez csak nem a special edition

meg ez a golf amiről nem találtam képet!
-
4-es golf szponzorált volt vagy sima civil? -
na ezek voltak:
Honda S2000 cabrio,és hardtop
Fekete Mazda RX-7
BMW Z3 cabrio
Merci Slk 230
Porsche Boxter
Micsubisi Lanszer Evo VI
Nissan 350z
4-es Golf.....
ez mind tamiya... -
Kösz. -
persze...kolosyba megyek...majd ott szét nézek! -
Ha esetleg valakit érdekel, én is tudok nézni autókat, ma megyek a makettboltba. (Nem pesti vagyok)
Általában Tamiya, Revell cuccok vannak, szerintem 15-20 féle. Holnap írok egy listát árakkal. -
Megtudnád nekem nézni, hogy milyen UTCAI autók vannak most? -
Én is szoktam harcjárműveket csinálni, de közölük is csak a puhatestűeket!
, bár van egy Tigrisem. Majd rakok fel képet!
-
én ma suli után becélzom magamnak a Kolosy téri makett boltot nézelődés szempontjából!:DDD -
De hogy ne legyen teljesen off...
Nem bírtam tovább várni a magasságos magyar posta helyreállását, és hirtelen felindulásból bevásároltam festék+polír+wax cuccokat, normál háztartási áru boltban.
Gondoltam, lesz ami lesz, elkezdem a Porsche-t, ha esetleg befuccsolok ezzel a festékkel, majd Gero küldi a Bogárral a Tamiya-t.
Festékszóróról van szó, valami Holts Color Mix, 400 ml-es.
Az előkészített kasztni kapott belőle két réteget, utána a Rexin márkájú polírpasztával felpolíroztam és voila! KURVA JÓ lett! Mármint van rajta egy-két hiba, de az nem a "hozzávaló anyagok" hibája, hanem a tapasztalatlanságomnak tudható be. Ez az első modellem, na! :) Ezek a hibák sem olyan vészesek amúgy, majd küldök róla képet jövő héten. Szépen fénylik, mint az állat, magam is csodálkoztam nagyon, hogy ilyen jó lett.
Szóval, ha vészhelyzet, vagy festékhiány van, be lehet próbálkozni ezeknél a "nem modell" festékeknél is.
-
Valami utcai autót, de eddig nem nagyon voltam boltokban, így a kinálatot sem ismerem :( -
Warhammer Über Alles!!! :)

Sorry a méretért! -
mit veszel? -
Régen tankoztam, meg repcsiztem, de mára csak autó. Most akarok venni egy új autó makettet.