69150
-
Legközelebb gondolok rád! :) Bár remélem nem lesz legközelebb... -
Elküldted volna nekem a roncsokat, én szívesen gyártottam volna belőle :) -
Tudom, hogy lehetett volna roncsot gyártani belőle, de nem az volt a cél. ;) -
Hi! Szerintem sincs 100... Feléből is simán ki lehet hozni. -
szerintem nincsen 100K...szerintem a fele cucc háztartásbeli cucc... -
reggelt!
van itt valaki? -
Azta!!! Egy ilyet, én is úgy csinálnék, csak min egy 100-as a költsége. -
Hülye vagy!!!! Soha nem dobj ki semmit! Marhajó roncsokat lehet belölű csinálni óvatos öngyujtózással. Épp, hogy csak felmelegedjen az anyag, és elés törésvonalakkal, marhajó horpadásokat lehet csinálni. -
Igen... Ő (volt) az... Rest In Peace!
Magamnak meg csak ennyit:
De 1szer akkor is összerakom!!! -
ez az?
-
ja! Elkezdtem a Bogarat! 
Bár még csak leválasztottam néhány részt az öntőkeretről, átmostam őket és majd holnap kezdem a festést.
Olyan fura, a Tamiya-s Porsche-hoz képest nagyon kevés részből áll. (Tudniillik ez Hasegawa) Úgy tudom a Tamiya is adott ki egy ilyen régi típusú bogarat.
Geronimo, ha megkérlek utána tudsz nézni, hogy beszerezhető -e? Naon köszi! -
Köszi a tippet! Legközelebb eszerint fogok eljárni. (Bár remélem legközelebb nem dzsuvázom össze az ablakot.) -
Igen, nagyszerű makett, csak én basztam el. Biztos, hogy ha lesz rá alkalom veszek egy másikat, mert tényleg nagyon megszerettem. Hiába no... a tanulópénzt meg köll fizetni. -
Plírpapírral és pasztával helyre lehet hozni. Ha műanyag ragasztó ment rá akkor azt hagyni kell jól megszáradni, a pillanatragasztót is kell hagyni megszáradni aztán jól lepolírozni majd jól felpolírozni.
-
A GT2 egy tök jó makett. Nekem van belőle 2 és egyiknél sem volt semmi gond az ablakokkal. Egyébkénet ayokat az ablakokat ahol ahol van fekete keret az átlátsző műanyagon lehet makettragasztóval ragaszani csak ne follyon át az átlátszó részre.
-
néhány wow!
1/35:

1/100

Yamato turret in 1/150
-
Az szélvédőre került ragasztó ellen amúgy lehet valamit tenni? Lejön valamivel? Próbáltam lakkbenzinnel, de nem hozta le, meg olyan lehetetlen kis sarkokban lett maszatos, ahonnan kiszedni sem nagyon lehetett volna. -
ilyenkor én azt csinálom hogy letörlöm a ragasztót úgy hogy lehetőleg ne kenődjön máshova,és új réteget kenek fel vékonyabban,kevesebbet!ez leginkább nálam a pill.ragasztónál van...néha kicsit sok megy fel...és az istennek sem akar odaragadni még 1 perc után sem...fogom letörlöm,újat kenek fel kevesebbet,vékonyabban és máris jó! -
911 GT2 Road Version.
Az volt az idegesítő, hogy tök jól haladtam vele, szép volt, meg minden, és azok a trutyik az istennek nem száradtak meg, és a négy ablak felváltva hullott kifelé.
Abba kellett volna hagynom és nyugodtan folytatni mondjuk holnap, de már annyira benne voltam, hogy inkább folytattam. Ez lett a veszte(m).
A modellragasztó hazavágta a szélvédőt és az egyik oldalsó ablakot és mivel a kezem is már tiszta dzsuva volt beállt a káosz.
Tanultam az esetből, a bogárnál már máshogy lesz. Meg szerintem nem várok én vele télig, lehet, hogy jövő héten elkezdem. ;) -
én kiselejteztem az összes autómakettemet,és van most 1 autómakettem a félkész supra...amit felhasználhatónak láttam azt kioperáltam a selejtekből a többi meg kuka! -
Én már levittem a kukába. -
Az nem baj ha fehér. Ha megszárad átlátszó lessz!!!
Milyen Porsche volt?? -
LOLLLL!!!!!
én is ígyvoltam egy Kamionnal...
éppen a kasztnit csináltam(motor,kerekek,minden egyébb megvolt)de az istennek nem akart összeállni az a szar!mindíg elcsúszkált...
nagyából ez...
na és az a szar nem volt hajlandó odaragadni a vezetőfülke oldalához...(1-2-t sikerült odatennem)előszőr fölülről belevágtam ököllel,majd PVC vágóval szanaszét karcoltam az egészet!most ott baszkódik fenn a polcon a dobozába! -
Nos, a Porsche-ről a képküldés elmarad, ugyanis az előbb zúztam miszlikbe az egészet. Már a végén jártam az összerakásnak, az ablakokat ragasztottam VOLNA befelé, de az az átlátszó üvegragasztó vagy mi a franc az istennek nem fogta meg az anyagot. Már a kurva anyám is tiszta dzsuvás fehér szar volt, de az ablakok feszt kihullottak.
No, jó mondom csináljuk a sima modellező cuccal - Humbrol (vagy Revell, mit tudom én már). Köszönhetően a plafonon lévő idegszintemnek és a kutyám állandó rohangálásnak ez a ragasztó szépen összebaszta az egész szélvédőt, a kasztni is kapott és az egész makett úgy nézett ki mintha a nyóckerben állt volna egy fél évet.
A 4 felni/kerék megmaradt, a többi alkatrész a kukában végezte.
Asszem egy ideig nem megyek makettközelbe... A bogarat majd összerakom... Valamikor talán télen. -
csak nezz ra a HCG kulondijazott Suprara:))))))))) -
szerintem semmi baj nincs vele... legalabb nem a tucat felniket teszi ra! -
Semmilyen. Kutyából nem lesz szalonna :D -
Szerintem bordóban tuti lenne vagy metál narancsban! 
Az NFS Undergroundban is meg tudod nézni a szineket! -
hány megás az a géjm? -
nincsen meg!:((((((((((( -
Na ilyen kellene nekem:

-
Úgy néz ki, hogy most 7végén - végre valahára - kész lesz a Porsche-m. Jövő héten lövök fel pár képet.
Azután kezdem a VW Bogár-t. Fekete lesz!
-
Jah... Akkor valami különlegesebb... Narancssárga mondjuk, vagy élénkzöld, vagy ilyen sötétlilás. Én valami hasonlóval próbálkoznék. Piros-sárga-kék, stb., olyan snassz színek - szerintem egy Supra-hoz.
Vagy más: megvan Neked a Street Legal:Redline? Abban van Supra és úgy színezheted ahogyan akarod. Megnézed a játékban, hogy melyik "állna jól" neki és azt használod a makettnél. -
olyan színű a most készülő is...de nem akarom a következőt is fekára festeni... -
Fekete! ;) -
gyerekek!
szerintetek milyen szín állna jól egy toyota suprának!
hogy mindenki képben legyen milyen is egy supra itt 1 kép róla!
-
Bye! -
inkább arra gondoltam hogy elhagyták a Shermant az amcsik...és a németek éppen akkor érnek oda!
na én most megyek!bye all! -
A Hilux:
Item name : Hilux Double Cab Lift Up
Maker : Aoshima
Scale : 1/24
Series : Pick up No.6
Day released : Early Feb., 2002
Price : 2,200 yen
Our Price : 2,090 yen
Item code : 02967
Itt a link hozzá
A Hotrod:
Item name : Chaser HT2000SGS
Maker : Aoshima
Scale : 1/24
Series : Hot Rod No.5
Day released : Mid Nov., 2001
Price : 1,800 yen
Our Price : 1,710 yen
Item code : 029114
...és a link
Ezeket az 1999-en találtam, de hátha van máshol is... Ha tudsz rendelni szóljál már légyszíves, fontos lenne.
Nagyon köszönöm! -
Csinálj romot a Shermanból..
Tigris ellen nem sok esélye volt egy ilyen kis light tanknak..