69150
-
Ezt hogy és mivel tömítik szerintetek?

-
Simám mutatósak, holnap, ha nem felejtem L teszek fek néhány képet! Mosta munkahelyen dekkolok, soha nem lesz 4 óra!
-
Én is kis repülőkkel kezdtem, aztán egyből autók! harcjárműveket is szoktam csinálni, de ritkán! -
én harcjármű(abból is a második vh.)és autó rulz vagyok(autókból is az utcai kocsik...skyline,supra,stb,stb...) -
Nem véletlen. Az autók a legjobbak :)
Nem azt mondom hogya tobbi nem jó. nekem is van otthon még repulom dobozban meg harckocsi is. De csak 1-2 míg autóból kb. 50-60. :)
-
Köszi az infot! Akikkel eddig beszéltem, mindenki répülővel kezdte, aztán 1/35 army,(valaki itt maradt)végül mindenki autókat csinál! Véletlen? Szerinted hogy van ez?
-
Köszi szépen, lehet megpróbálom! -
Ok akkor 2 kéne belőle!
-
Szerintem is. Én is azt használom.
550pénzért tudok hozni neked
-
Itthon nem lehet sehol kapni, pedig ez a legjobb szerintem! -
Aha az jól hangzik!
Most jut eszembe: az öntőkeret mellé kéne nekem 2 db X-18 as Tamiya semi gloss black festék. olajos kéne nem akril -
Sehogy. Úgy mint legutóbb.
Kitaláltam hogy nem jó az átlátszó alkatrész amit kifaragtam a motorháztetőre mert túl ívelt. Az új kiszemelt alkatrész egy R33 Nismo első szélvédője. Azt fogom méretre vágni. Aztán karbonmatrica és lakkozás.
-
Ok!
Suprával hogy állsz -
Még nem ahoz előbb be kell mennem a modelboltba.
-
Hi,
sikerült kideríteni az enzo öntökeret számát? -
Mármint a makettezést?
Szakközép 2.-ban kezdtem. '93-ban repülővel úgy komolyabban 3 éve. De már csak autókkal, meg egy két alkalmi dolog.
-
Szerintem emberünk még ki sem állt a kereskedőtől!
-
This car wins the prize as the 1st crashed BMW 530i in China. Congratulations! 

-
foggalmam sincs...tuti nem 100-al ment...szerintem súrolta a végleteket!:P -
Mekkora sebesség kell ahhoz, hogy egy autó így összetörjön!!?? 
-
Majd veszek valahol!
Én előszőr antennára gondoltam, de nem találtam olyan kis átmérőjűt!
Öntőkeretetr sikerült beazonosítan, mer akkor az kéne! -
Ha nincs nagyon összetörve a kaszni akkor csináld azt: hogy belerakod fékolajba, az lemarja róla a festéket, utána ha kell még lecsiszolod ahol rajtamarad, aztán megragasztod! Szélvédős öntőkeretet meg Gero biztos tud rendelni! máris kész az új verda! 
-
Nekem ez kellett volna, de azóta ott áll a polcomon mintegy
emlékeztetőül! -
az igen! 
-
LOL...én még csak direkt b*sztam tönkre makettet!:P -
De a coupé még egyben van!!! -
Igen!Ez eltéveszthetetlen, de láttam én már mindezeket a hátsó ülésen is! -
Fekete a verda az ágyneműm + úgyszint,még nem volt kész teljesen ezért leraktam az ágyamra amíg elpakolok az asztalról, mivel kb. hajnal 3 volt otthagytam, és mentem
"lefeküdni"! a többi már történelem -
foggalmam sincs....én onnan tudtam az elejéről hogy "eleje" hogy ott van az elsőszélvédő "kerete"...meg hogy merre van a motorja...csomtartó nyitva van!:PPP
ja meg ugye a kormány!:) -
Először azt hittem az elejére, hogy az a hátulja!
Ebből élve szál(l)tak ki? -
de hogy került alád a kocsi?:PPP -
Köszi szépen
, de asszem 1hétig kéne hajszárítóval melegíteni, hogy ilyen legyen, mert nem fogok ráülni még1szer az biztos! Tudod, hogy fáj az!!!
-
de ha nagyon beakarsz durvulni ráülhetsz még 2x-3x és kapsz egy ilyet!:PPP
-
mondjuk:
-
csinálhatsz belőle roncs kocsit...
mindjárt mutizok képez...mi is cabrio az ami rom!?:P -
Nekem van 2 ilyenem, az egyik romokban (cabrio)! Hogy tudnám feltámasztani nincs ötletetek (a festés sz*r, + nincs szélvédője,mer' ráültem!Miből tudok csinálni, flakonból már próbaltam,Gyenge hozzá!
-
Gero, te mióta csinálod? -
Fém tollbetétbol lehet jó kipufogót csinálni.
-
Én is Hasonló cipőben járok!De szerintem nincs ezzel semmi gond, régebben megcsinálsz v.mit, viszonylag még jól, aztán jön 1 új ötlet, hogy majd ÉN megcsinálom, aztán dobhatom L az egészet!Ilyenkor jön az: Inkább hagytam volna úgy ahogy van! + Nembaj, jó lesz alkatrésznek! Pl.: A Kenworth-om (1/24, R.I.P.) spot-lámpáiból csináltam N2O nyomásmérőt a Skyline-ba amit nem rég vettem. + a kisebb tartályok tökéletesek voltak palacknak!
(apró átalakítással)
Hihetetlen, hogy mennyi látszólag felesleges dolog van felhalmozva 1-2 dobozban. De itt van a nagy igazság: MAJD EGYSZER JÓ LESZ VALAMIRE
-
Aha tényleg 
erre nem is gondoltam!