69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • kbx
    Ezt hogy és mivel tömítik szerintetek?

• Jagi
    Simám mutatósak, holnap, ha nem felejtem L teszek fek néhány képet! Mosta munkahelyen dekkolok, soha nem lesz 4 óra!
  • kbx
    Én is kis repülőkkel kezdtem, aztán egyből autók! harcjárműveket is szoktam csinálni, de ritkán!
  • DJ Skyline
    én harcjármű(abból is a második vh.)és autó rulz vagyok(autókból is az utcai kocsik...skyline,supra,stb,stb...)
  • geronimo77
    Nem véletlen. Az autók a legjobbak :)
    Nem azt mondom hogya tobbi nem jó. nekem is van otthon még repulom dobozban meg harckocsi is. De csak 1-2 míg autóból kb. 50-60. :)
  • Jagi
    Köszi az infot! Akikkel eddig beszéltem, mindenki répülővel kezdte, aztán 1/35 army,(valaki itt maradt)végül mindenki autókat csinál! Véletlen? Szerinted hogy van ez?
  • Jagi
    Köszi szépen, lehet megpróbálom!
  • kbx
    Ok akkor 2 kéne belőle!
  • geronimo77
    Szerintem is. Én is azt használom.
    550pénzért tudok hozni neked
  • kbx
    Itthon nem lehet sehol kapni, pedig ez a legjobb szerintem!
  • kbx
    Aha az jól hangzik!
    Most jut eszembe: az öntőkeret mellé kéne nekem 2 db X-18 as Tamiya semi gloss black festék. olajos kéne nem akril
  • geronimo77
    Sehogy. Úgy mint legutóbb.
    Kitaláltam hogy nem jó az átlátszó alkatrész amit kifaragtam a motorháztetőre mert túl ívelt. Az új kiszemelt alkatrész egy R33 Nismo első szélvédője. Azt fogom méretre vágni. Aztán karbonmatrica és lakkozás.
  • kbx
    Ok!

Suprával hogy állsz
  • geronimo77
    Még nem ahoz előbb be kell mennem a modelboltba.
  • kbx
    Hi,
    sikerült kideríteni az enzo öntökeret számát?
  • geronimo77
    Mármint a makettezést?
    Szakközép 2.-ban kezdtem. '93-ban repülővel úgy komolyabban 3 éve. De már csak autókkal, meg egy két alkalmi dolog.
  • kbx
    Szerintem emberünk még ki sem állt a kereskedőtől!
  • kbx
    This car wins the prize as the 1st crashed BMW 530i in China. Congratulations!
  • DJ Skyline
    foggalmam sincs...tuti nem 100-al ment...szerintem súrolta a végleteket!:P
  • kbx
    Mekkora sebesség kell ahhoz, hogy egy autó így összetörjön!!??
  • kbx
    Majd veszek valahol!
    Én előszőr antennára gondoltam, de nem találtam olyan kis átmérőjűt!
    Öntőkeretetr sikerült beazonosítan, mer akkor az kéne!
  • kbx
    Ha nincs nagyon összetörve a kaszni akkor csináld azt: hogy belerakod fékolajba, az lemarja róla a festéket, utána ha kell még lecsiszolod ahol rajtamarad, aztán megragasztod! Szélvédős öntőkeretet meg Gero biztos tud rendelni! máris kész az új verda!
  • Jagi
    Nekem ez kellett volna, de azóta ott áll a polcomon mintegy
    emlékeztetőül!
  • DJ Skyline
    az igen!
  • DJ Skyline
    LOL...én még csak direkt b*sztam tönkre makettet!:P
  • Jagi
    De a coupé még egyben van!!!
  • Jagi
    Igen!Ez eltéveszthetetlen, de láttam én már mindezeket a hátsó ülésen is!
  • Jagi
    Fekete a verda az ágyneműm + úgyszint,még nem volt kész teljesen ezért leraktam az ágyamra amíg elpakolok az asztalról, mivel kb. hajnal 3 volt otthagytam, és mentem
    "lefeküdni"! a többi már történelem
  • DJ Skyline
    foggalmam sincs....én onnan tudtam az elejéről hogy "eleje" hogy ott van az elsőszélvédő "kerete"...meg hogy merre van a motorja...csomtartó nyitva van!:PPP
    ja meg ugye a kormány!:)
  • Jagi
    Először azt hittem az elejére, hogy az a hátulja!
    Ebből élve szál(l)tak ki?
  • DJ Skyline
    de hogy került alád a kocsi?:PPP
  • Jagi
    Köszi szépen , de asszem 1hétig kéne hajszárítóval melegíteni, hogy ilyen legyen, mert nem fogok ráülni még1szer az biztos! Tudod, hogy fáj az!!!
  • DJ Skyline
    de ha nagyon beakarsz durvulni ráülhetsz még 2x-3x és kapsz egy ilyet!:PPP
  • DJ Skyline
    mondjuk:
  • DJ Skyline
    csinálhatsz belőle roncs kocsit...
    mindjárt mutizok képez...mi is cabrio az ami rom!?:P
  • Jagi
    Nekem van 2 ilyenem, az egyik romokban (cabrio)! Hogy tudnám feltámasztani nincs ötletetek (a festés sz*r, + nincs szélvédője,mer' ráültem!Miből tudok csinálni, flakonból már próbaltam,Gyenge hozzá!
  • Jagi
    Gero, te mióta csinálod?
  • geronimo77
    Fém tollbetétbol lehet jó kipufogót csinálni.
  • Jagi
    Én is Hasonló cipőben járok!De szerintem nincs ezzel semmi gond, régebben megcsinálsz v.mit, viszonylag még jól, aztán jön 1 új ötlet, hogy majd ÉN megcsinálom, aztán dobhatom L az egészet!Ilyenkor jön az: Inkább hagytam volna úgy ahogy van! + Nembaj, jó lesz alkatrésznek! Pl.: A Kenworth-om (1/24, R.I.P.) spot-lámpáiból csináltam N2O nyomásmérőt a Skyline-ba amit nem rég vettem. + a kisebb tartályok tökéletesek voltak palacknak! (apró átalakítással)
    Hihetetlen, hogy mennyi látszólag felesleges dolog van felhalmozva 1-2 dobozban. De itt van a nagy igazság: MAJD EGYSZER JÓ LESZ VALAMIRE
  • kbx
    Aha tényleg
    erre nem is gondoltam!