69150
-
Mindkettő megfelel...(meg kell is mindkettő:P)
Leglényegesebb különbség,hogy a szórópisztolyal marha vékony réteget lehet fújni...ez pl. repülőknél "ajánlatos" ,mert elég hülyén néz ki a vastag réteg...
De pl. egy tanknál szvsz lehet ecsettel is ha ügyes vagy,mert én pl. mindig koszolom,koptatom a makettet...akkor meg nem is láccik' szinte az alapszin...
Ennek ellenére én azokat is pisztollyal fújom..:)
Szal mindkettő ajánlott na..:) -
Már nekem is láccccccik!:)) -
De1Ryan #4935 Egy kérdés hogy festitek ki ilyen szépen ezeket kis ecset vagy szoröpisztoly? -
Nekem is láccik' ! -
Lehet hogy az én gépemben van a hiba! Amivel netezek, az egy P1-es úgyhogy lassú és szar is! Majd megnézm máshonnan! -
lol...nekem lejön minden...kép is link is -
Itt meg a "lap nem található":(( -
Amúgy visszatérve az autókra: majd rakok fel képeket a Mustangról, nagyon királyul néz ki, új felni van rajta, meg rakok rá egy légterelőt Lamborghini Contach LP500-ról, és kíváncsi vagyok mi a véleményetek róla! -
nekem lejön...
egyik
másik -
Nem látom a képeket!! -
ezaz...

-
italeri középkategória...jók a cuccok de azért eléggé részlethiányosak...most van 3 szék meg 1 rádió ami a belsőt illeti..
én amire most gyúrok az egy Verlinden Opel Blitz rádiós szett...kicsit üres az italeri opel blitz radio truck...keresek képet róla -
Ja és az is DAK-os 
-
Nekem csak a "sima" Italeri változat van meg...
Én nagyon csípem azt a márkát:)
Meghát én annó diorámákat építettem,szal nem tudtam volna kihasználni hogy mindene nyitva van..:) -
jó az volt 1-2 éve -
Jól átb*sztak vele!
Náluk minden rohadtt drága! -
jesszus...:II -
-
ott figyel a vitrinemen...motorháztető,és az egyik "tank tető" nyitva... -
én a buzi fabulisnál 10ér vettem! -
van minden!
jól néznek ki!
a párducon mi az a "légterelő"(:))) ott hátul? -
Ez nekem is meg van! Academy TigerI Early Ver.
Majdnem 7 ropi volt 5-6 évvel ezelőtt -
Az egyik kedvencem!!:)) Láccanak' ??
-
ez is szép...
-
Párduc...
-
sép tigris:)
-
jah...sztálingrádnál kissé kifuccsolt az utánpótlás...Ardennekben is elnyomta... -
Hát ha az oroszokat nem támadja meg "rögtön",akkor tán meg is nyeri a háborút...és akkor ki tudja mi lenne most :II
No persze ezt mindenki tudja :) -
meg jól is nézett ki...!:)))
hitler mindent elakart kapkodni...rögtön villámháborúval kezdett lengyelóban...de a háború elején jól mentek a dolgok aztán... -
A párduc nagyon jó gép volt,csak gyökér Hitler sürgette a gyártást így kiforratlanul került a csapatokhoz,minek következménye volt,hogy a legtöbbjük meghibásodás miatt harcképtelenné vált... :I
Késöbb az újabb változatai már jobbak voltak...hozzáértő kezekben nagyon jó fegyver volt... -
de azok mikoriak...háború közepén nyomatták őket...aztán jött a monster tigris és KO...
de a párduc se semmi...igaz az kicsit lazább kivitel mint a tigris... -
Mindkettő egy gyerekjáték volt ahhoz képest...
Mondjuk egy Panzer III vagy IV volt velük egy szinten... -
hát egy csöppet nem...egy az a shermannak a lövege kissebb volt mint a tigrisé...2 asszem a páncél sem volt egy hűha a shermannak... -
hát ja...:)
Amúgy a Sherman,meg a T-34 nem rossz tankok,de minden utólagos legenda ellenére semmi esélyük sem volt pl. egy TIGRIS ellen...
(ezt a legendát főleg a ruszkik terjesztették el:P) -
tudom...csak néztem te mennyire vágod a WWIIt...úgy látom eléggé benne vagy a témában...
én is német fan vagyok...de amcsi cuccok is (Sherman) jók...vagy egy russian T/34...
Kurszknál még csak Tiger I volt...de az eléggé rendesen...
-
Én nagy német haditech. "rajongó" vagyok,de el kell ismerni a JS-2 tényleg ellenfél lett VOLNA...
De hát azt is későn kezdték el gyártani :I
Leginkább már csak a győzelmi parádén "parádézott"... -
Kurszk-nál,és Sztálingrádnál még nem volt se Királytigris se Stalin...
Egyébként a JS-2 is ugyanúgy bele süppedt a sárba,lévén hogy a súlya hasonló volt...
De ne menjünk bele a vitába,mert semmi esélyed:PP
A leszállásról:
Sajnos korántsem élte túl mindenki...
Nagyon sokan meghaltak aznap...(is)
Tehát ez sem igaz..:) -
hy...
héj!
JS-2 vs. King tiger...na neeee...Kingnek olyan lövege volt meg már maga a megjelenése hogy a ruszkik fostak...már a Tigris I-től...emlékezzünk csak Kurskra,vagy Sztálingrádra...csak a King Tigerrel az volt a baj mivel volt egy kis súlya ezért könnyen belesüllyedt a talajba ha nagyon lágy volt...
kényszerleszállás...hmmm...emlékezzünk csak vissza a d-day előtti éjszaán végrehajtott vitorlázókkal való leszállásra a "Pegazus" hidnál...azok nem egyszerűen szálltak le...és mindenki túlélte... -
Elöször is PLÍZ áljatok le a nácizással,zsidozássl,komcsizással...
...ez nem az a topik...THX
A kényszerleszállt repülőről folytatott vita abszolút értelmetlen,mert nagyon soxor értek így földet...és pontosan így hajlott meg a légcsavar...egy ilyen földetérést simán ki lehet bírni...
Asszem Seaweed-nek teljesen igaza van...
A kivégzéses diorámában semmi kivetni valót nem látok...
Mégha hullákat gyaláznának vagy ilyesmi,akkor azt mondanám,hogy az már undorító...
De ez még az elfogadható kategóriában van...
A JS-2 harckocsi valóban vetélytársa lehetett volna akár a Királytigrisnek is(bár nem hinném),de hirhedt volt arról,hogy akár a Párduc 75 mm-es lövegétől leszált az egész torony:PP
Na mindegy a témában ajánlom Földi Pál könyveit pl. -
HI
Látom megy a pörgés...:)