69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Glpetyus
    Mindkettő megfelel...(meg kell is mindkettő:P)

Leglényegesebb különbség,hogy a szórópisztolyal marha vékony réteget lehet fújni...ez pl. repülőknél "ajánlatos" ,mert elég hülyén néz ki a vastag réteg...
    De pl. egy tanknál szvsz lehet ecsettel is ha ügyes vagy,mert én pl. mindig koszolom,koptatom a makettet...akkor meg nem is láccik' szinte az alapszin...
    Ennek ellenére én azokat is pisztollyal fújom..:)

Szal mindkettő ajánlott na..:)
  • kbx
    Már nekem is láccccccik!:))
  • De1Ryan
    Egy kérdés hogy festitek ki ilyen szépen ezeket kis ecset vagy szoröpisztoly?
  • Glpetyus
    Nekem is láccik' !
  • kbx
    Lehet hogy az én gépemben van a hiba! Amivel netezek, az egy P1-es úgyhogy lassú és szar is! Majd megnézm máshonnan!
  • DJ Skyline
    lol...nekem lejön minden...kép is link is
  • kbx
    Itt meg a "lap nem található":((
  • kbx
    Amúgy visszatérve az autókra: majd rakok fel képeket a Mustangról, nagyon királyul néz ki, új felni van rajta, meg rakok rá egy légterelőt Lamborghini Contach LP500-ról, és kíváncsi vagyok mi a véleményetek róla!
  • DJ Skyline
    nekem lejön...
    egyik
    másik
  • kbx
    Nem látom a képeket!!
  • DJ Skyline
    ezaz...

• DJ Skyline
    italeri középkategória...jók a cuccok de azért eléggé részlethiányosak...most van 3 szék meg 1 rádió ami a belsőt illeti..
    én amire most gyúrok az egy Verlinden Opel Blitz rádiós szett...kicsit üres az italeri opel blitz radio truck...keresek képet róla
  • kbx
    Ja és az is DAK-os
  • Glpetyus
    Nekem csak a "sima" Italeri változat van meg...

Én nagyon csípem azt a márkát:)

Meghát én annó diorámákat építettem,szal nem tudtam volna kihasználni hogy mindene nyitva van..:)
  • DJ Skyline
    jó az volt 1-2 éve
  • kbx
    Jól átb*sztak vele!
    Náluk minden rohadtt drága!
  • Glpetyus
    jesszus...:II
  • Glpetyus
  • DJ Skyline
    ott figyel a vitrinemen...motorháztető,és az egyik "tank tető" nyitva...
  • DJ Skyline
    én a buzi fabulisnál 10ér vettem!
  • DJ Skyline
    van minden!
    jól néznek ki!
    a párducon mi az a "légterelő"(:))) ott hátul?
  • kbx
    Ez nekem is meg van! Academy TigerI Early Ver.
    Majdnem 7 ropi volt 5-6 évvel ezelőtt
  • Glpetyus
    Az egyik kedvencem!!:)) Láccanak' ??

• Glpetyus
    ez is szép...
  • Glpetyus
    Párduc...

• Glpetyus

sép tigris:)

• DJ Skyline
    jah...sztálingrádnál kissé kifuccsolt az utánpótlás...Ardennekben is elnyomta...
  • Glpetyus
    Hát ha az oroszokat nem támadja meg "rögtön",akkor tán meg is nyeri a háborút...és akkor ki tudja mi lenne most :II
    No persze ezt mindenki tudja :)
  • DJ Skyline
    meg jól is nézett ki...!:)))
    hitler mindent elakart kapkodni...rögtön villámháborúval kezdett lengyelóban...de a háború elején jól mentek a dolgok aztán...
  • Glpetyus
    A párduc nagyon jó gép volt,csak gyökér Hitler sürgette a gyártást így kiforratlanul került a csapatokhoz,minek következménye volt,hogy a legtöbbjük meghibásodás miatt harcképtelenné vált... :I
    Késöbb az újabb változatai már jobbak voltak...hozzáértő kezekben nagyon jó fegyver volt...
  • DJ Skyline
    de azok mikoriak...háború közepén nyomatták őket...aztán jött a monster tigris és KO...
    de a párduc se semmi...igaz az kicsit lazább kivitel mint a tigris...
  • Glpetyus
    Mindkettő egy gyerekjáték volt ahhoz képest...

Mondjuk egy Panzer III vagy IV volt velük egy szinten...
  • DJ Skyline
    hát egy csöppet nem...egy az a shermannak a lövege kissebb volt mint a tigrisé...2 asszem a páncél sem volt egy hűha a shermannak...
  • Glpetyus
    hát ja...:)
    Amúgy a Sherman,meg a T-34 nem rossz tankok,de minden utólagos legenda ellenére semmi esélyük sem volt pl. egy TIGRIS ellen...
    (ezt a legendát főleg a ruszkik terjesztették el:P)
  • DJ Skyline
    tudom...csak néztem te mennyire vágod a WWIIt...úgy látom eléggé benne vagy a témában...
    én is német fan vagyok...de amcsi cuccok is (Sherman) jók...vagy egy russian T/34...
    Kurszknál még csak Tiger I volt...de az eléggé rendesen...
  • Glpetyus
    Én nagy német haditech. "rajongó" vagyok,de el kell ismerni a JS-2 tényleg ellenfél lett VOLNA...
    De hát azt is későn kezdték el gyártani :I
    Leginkább már csak a győzelmi parádén "parádézott"...
  • Glpetyus
    Kurszk-nál,és Sztálingrádnál még nem volt se Királytigris se Stalin...
    Egyébként a JS-2 is ugyanúgy bele süppedt a sárba,lévén hogy a súlya hasonló volt...
    De ne menjünk bele a vitába,mert semmi esélyed:PP

A leszállásról:
    Sajnos korántsem élte túl mindenki...
    Nagyon sokan meghaltak aznap...(is)
    Tehát ez sem igaz..:)
  • DJ Skyline
    hy...

héj!

JS-2 vs. King tiger...na neeee...Kingnek olyan lövege volt meg már maga a megjelenése hogy a ruszkik fostak...már a Tigris I-től...emlékezzünk csak Kurskra,vagy Sztálingrádra...csak a King Tigerrel az volt a baj mivel volt egy kis súlya ezért könnyen belesüllyedt a talajba ha nagyon lágy volt...

kényszerleszállás...hmmm...emlékezzünk csak vissza a d-day előtti éjszaán végrehajtott vitorlázókkal való leszállásra a "Pegazus" hidnál...azok nem egyszerűen szálltak le...és mindenki túlélte...
  • Glpetyus
    Elöször is PLÍZ áljatok le a nácizással,zsidozássl,komcsizással...
    ...ez nem az a topik...THX

A kényszerleszállt repülőről folytatott vita abszolút értelmetlen,mert nagyon soxor értek így földet...és pontosan így hajlott meg a légcsavar...egy ilyen földetérést simán ki lehet bírni...
    Asszem Seaweed-nek teljesen igaza van...

A kivégzéses diorámában semmi kivetni valót nem látok...
    Mégha hullákat gyaláznának vagy ilyesmi,akkor azt mondanám,hogy az már undorító...
    De ez még az elfogadható kategóriában van...

A JS-2 harckocsi valóban vetélytársa lehetett volna akár a Királytigrisnek is(bár nem hinném),de hirhedt volt arról,hogy akár a Párduc 75 mm-es lövegétől leszált az egész torony:PP

Na mindegy a témában ajánlom Földi Pál könyveit pl.
  • Glpetyus
    HI
    Látom megy a pörgés...:)