69150
-
(Persze volt mar ilyen utobbi eset...hat fogtam es huzott szalbol legyartottam ujra ;)) -
Igazabol egy veszely van parafanal. Megpedig hamar nagyon megviselt a lap akkor a kis alkatreszek "elveszhetnek" rajta a szem elol, es keresni kell...
De ezen is van megoldas..hozzaszotam hogy a beepitesre varo alkatreszek az asztal lapjan vannalerakva igy nem "vesznek el". (Nah meg nem is seprem le a hulladekkal igy :P) -
Nem iagzan fordult elo meg velem, hogy belesett volna kis darab, igen kicsi lyukak vannak rajta es meg az 1/72-es kis alkatreszei is "kilognak" belole..nahmeg amugy is csipesszel szoktam dolgozni szoval felvenni barhonnan fel tudom ;) -
jaaa...csak nehogy beleessen egy parafán lévő lyukba egy kis p*csányi darab!:))))
habár nem rossz...de maradok a karton lapnál...van nekem valami übervastag kartonom....fehér színű tehát az alkatrészek jól látszanak... -
Ezeken ak epeken jol latszik:

-
Parafalap! Par ezer forint egy 5-10-es koteg (nekem 50 centi szer 30 centis van asztalon), mar nagyon regota azt hasznalom, most az uj asztalomra kerult fel az utolso meg "raktaron" levo lapom ;), jo regen vagy 6 eve vettem.
Minap epp lattam praktikerben ilyen lapot, 10 dbvolt benne 6000 Ft volt, jo sokat kibir, festek nem art neki..meg jobban is nez ki mert legalabb latszik hogy dolgoznak rajta :P
(Persze szoropisztolyozasnal legterelo karton meg ujsagpapir kerul ra , mert ugy gyorsan kanari szinekben pompazna :P...nah meg az el nem keszult (meg!) elszivom is...a 12cm venti mar megvan hozza...) -
enyém az már lassan olyan karcos,festékes meg minden hogy az wáá...néha lusta vagyok leteríteni valami kartonnal,vagy falappal vagy akármivel...legjobb mikor véletlenül felborult egy humbrol festék...ehhh...az kemény volt... -
Puntigamer #5289 jaja, ezen :)
ez az íróasztalom :)
de szoktam alá rakni papírt, csak néha beleszalad a szike :P
de ahhoz képest még jó állapotban van :P
-
pedig kell szenvedni...1024*768 maximum...de inkább 800*600 mert az még nem durva felbontás jól is látszik és gyorsabban lejön a kép...:) -
ezen az asztalon gyártod?én minimum egy falapot tennék rá hogy nemenjen galyra az asztal!:) -
Puntigamer #5286 jójó, bocsesz, csak már más is berakott ekkorát, gondoltam akkor nem szenvedek az átméretezéssel :)
és makettet polírpapírral meg pasztával átpolírozzátok?
az fényesebbé teszi? -
1280x960 az elég zoral még szélessávval is :) -
Polírpapír meg polírpaszta. -
Ja.
Ez a kép itt bent holnapra sem jon le.
-
Legközelebb kisebb képet rakj be légyszí mert megkotlik a netem meg a gépen :) -
Puntigamer #5281 polír?
az mi?
polírozó papír? -
Puntigamer #5280 Itt van 1-2 kép a 350z-m ről :)
Eleve színezve van a hátshow lámpa, meg az első, de nem is baj, mert átlátszó festékkel nem lehet olyan jóra megcsinálni...
-
Puntigamer #5279 oks, mert ha jók lesznek akkor vennék tőled egy ívet...
rajta van minden király márka?
Brembo?Yokohama,nos,oz,momo,alpine,stb..? -
Tudom hogy neked ígértem a Yoko felnit.
Annyiért vehetsz 3 kocsit!! -
Az zsír lenne mint a Skyline-nál -
de a Yokohama felni az az enyém!:)))
van egy 20asom..csak a fene tudja mit vegyek...magamra költsem,vagy makettet és ha makett akkoris kocsi,vagy WWII-s cumó...régóta vágyom egy FAMOra...az 19.800 ft...ehhh...
-
igen, meg ha minden igaz akkor 2 felni. -
Ja és a drágább S2000-es kell.Gondolom az az amelyiknek van hardtop teteje -
ok. -
Akkor jó lesz karbon matrica is ha van és a különbözete meg kifizetem ha lesz -
Sajna most nem.
Az USA-ból volt és onnan mostanában nem rendelek. Japánban is van de pont a krom nincs. Aluminium, magnéziun, acél, stb. van csak pont a króm nincs.
De azt csak szórópisztollyal lehet! -
Akkor még tudsz szerezni abból a crom festékből amit a feketére kell rákenni. -
De akkor sok a 10e!! -
Ok már megtaláltam.
Figyi:elküldtem 10.000 Ft-ot mert most csak a S2000-es + a festék + polír kell. A C-West az még ráér -
csak este tudok mert otthon vannak a kivonatok.
-
Tegnap kreáltam egy felnit. Este rakok be képet róla.
-
Nincs sajna:( -
Nincs meg? a múltkor átkuldtem.
-
-
jöhet az ide is! 
-
Privátba nyomd át a számlaszámodat -
Az is jöhet -
esetleg még egy polírpaszta jól jonne neked. Az 600 Ft és nagyon jó.
-
már megszoktuk!:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP 

-
kb. 3 hét.