69150
-
Ez egyszer volt a Pro-Modellben...
-
ja de úgy külön nem sok oldal foglalkozik + azzal hogy vannak topikok hogy hogy csináltad meg ilyenek...kivéve a fabulis,meg automotiveforums,meg ww2modeller,meg 1-2 oldal...igaz aki keres az talál... -
ez igaz...az hogy elveszik egy kérdés...én azért csinálom az hogy képezhetnékem van akkor megpróbálom egy hozzászólásba sűríteni a dolgokat... -

..én is így gondolom..
-
bazegg 23 évesen itt vigyorgok a monitorra:)))))))))))) -
ja de monjuk engem kivéve sokan akik ide írnak dolgozó emberek...tehát nem sok idejük marad makettezni...most ha mindenki akkor tenne be képet a makettjéről meg írna ide ha épp makettezik akkor ez a topik totál kilenne halva...
de így hogy az ember(akárki) betesz ide egy neki tetsző makettről képet és azt megmutatja mi meg megbeszéljük vagy véleményt mondunk róla hogy ez szar,nem tetszik,tök jó,király,stb...ezzel életben tartjuk a topikot,dumálunk,stb...persze makettezésről szól a topik nem arról hogy ki mennyi képet tud betenni de kell az is...nekem nem elég az hogy 2 havonta megjön a Pro Modell átolvasom és akkor 2 hónapig nem informálódom,nem látok vizuális anyagot hogy hogy is néz ki hogy smint... -
de abból hogy nézed a képet még nem tudod hogy hogyan készult.
Jók a képek csak mértékkel és esetleg meg lehet beszelni hogy mi a jó a képen meg hogy hogyan készulhet meg ilyesmi. Bár nekem végulis mindegy csak a sok kép kozott elveszik esetleg egy-egy kérdés.
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDddd
Már megint :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Én se...én is... -
Legyenek csak képek szépen!
-
Engem se..soot en kifejezetten kedvelem nezegetni masok mukajat..lehet abbol is tanulni...
Geronimo biztos verprofi..en nem...szeretek tanulni... -
nekem mind1...engem nem zavarnak a képek... -
kimegyk blázolni:DD -
ja sry... -
-
de akkor most mi legyen senki ne tegyen be képet... -
ja meg én tettem be 66 képet...szerintem az a baja... -
relax...igyál gy KVt vagy menj sétálj egy kört a szállóban!:P -
ez nem off topik elvégre...maradjunk azért a témánál! -
fasz kivan még mindíg kész vagyok:DDD -
vigyázz...fegyelem! -

-
de illusztráció nélkül mit sem ér...most épp arról szól...szórópiszoly Random_-nak... -
Most mi van? En RAKTAM be sajatomrol kepet! -
Miért azokat is mexoktuk beszélni...
Képzeld ha mindenki csak a sajátját rakná be...lenne vagy 3 kép egy hónapban :P -
-
A banán:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
:DDDDDDDDDDDDDddd -

-
Én meg azt szeretnem ha makettezésrol szólna nem arról hogy berak mindenki más munkájáról egy csomó képet aztán annyi. -

Én anno csak ecsettel festegettem, de ugye az korlátokat szab. Lehet elkezdem újra a tankocskák összepakolását mert a képek láttán úgy megjött hozzá a kedvem. -
mikor balra megy akkor szerintem a nyelvét nyújtja! -
Te ge.i miattad könnyezek vagy 10 perce:DDD -
Nahy meg a Kager sem rossz! De mostanabn igen keveset hallani rola...
Regen o volt an agy etalon...nah meg az orosz Aerograf..de ezen utobbiakrol is keveset hallani manapsag..
Minden esetre nyugaton es a wlagban is a Badger a nagy etalon...(sok penzem lesz hozatok is jueszejbol :P) -
Milyen feje van ahogy vágtat:DDDDDD -
Kurva jó:DDDDDDDDDdd -
LOOOL...
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Már megint ránéztem:DDDDDDDDDDDDddddd -
-
Kager??