69150
-
Én az IGAZIRA gondoltam... -
majd én keresek---adk meg 1-2 paramétert mikor volt ez az eset meg ilyenek... -
najó,de lenne azért ez-az amit máshogy csinálnék... -
elkönyvelhető egy béna leszállásnak is!
-
#6048 -
De bírom ezt a filmet vazzeg... -
Most nem állok neki képet keresni,de az igaz se volt jobban összetörve... -
Mellesleg csak allo legcsavarral tudna igy eltorni a toll...ugy meg nem zuhan le egyik sem..mert ha leall a hajtomu akkor az autorotacio forgatja a tollakat!
Ha meg beszorul akkor meg leszakad...
Szoval van nemi elvi hiba ebben a dioban ;) -
persze....mondjuk sokkal jobb most...csajok,buli meg minden....13 évesen ez mind nem igazán megy... -
küld már el!na végre...
-
anyád -
Nem baszogatásból mondom...én is szivesen lennék mondjuk 13 néha...
...néha meg nem:P -
Hat a filmben is hollywood volt... egy lezuhant helikopter ha mas nem orba szajba behorpad mindenhol...meg osszeroggyan...
Ennek meg a fel oldala sertetlen..filmben is az volt.. ott is kamu itt is... -
ez kb most olyan állapotban néz ki a dion hogyha valóságba felállítják akkor csak kipofozzák és repül is...de a black hawkos eset nem éppen így nézett ki!:)) -
????????
Nem láttad a filmet???? Pont ilyen volt!! -
1x akartam egy anyhajót fából...jó nagyot...mikor a fatelepen anyag után néztem,meggondoltam magam
-
nem baj...leszarom majd megnövök...hova rohanjak...tudod hogy áhitozom a régi szép idők után...mikor egy napot átlegóztam...pfff...úristen...régi szép idők!:)) -
lezunag=lezuhant -
Mondjuk ez a Balckhawk ahhoz kepest hogy lezunag nincs valami nagyon osszetorve...
Lattam en mar lezuhant helokoptert...hat nem igy nezki meg az sem amit autorotacioval "le tudtak tenni" (kenyszerleszallas..es nem zunat le..vagodott a foldhoz) -
kistöcs:DD 
-
nehh...még a fahajósokat megértem de ez már...úristen fából mindent... -
:((( -
-
ez van...de addig örülj amíg nem leszel öreg nem kell kórházba járni kivizsgálásokra,nem meszesedik a nyakad mint nagyfateromnak,nem tudod magadat kihúzni mint nagymuterom...5 éve tip-top volt mind2...de most mint aki 2 hete nem alszik olyanok... -
Multok lattam egy kinai/orosz oldalon, hogy egy muki nem kittbol, hanem fabol kifaragta az osszes orosz gepet! Meg a prototipusokat is! Ugy 1/20 meretaranyban..es egy nem tudom hol varosban egy muzeumban vannak kiallitva!
Mindrol volt foto...vagy 200db...festve atlatszo kabinteto..volt amiben a kabin is ki volt dolgozva...
Nah az a megszallotsag! ;) -
17 vagy iga' ?? -

-
Hiába,...szar felnőttnek lenni:(( -
nekem most b.nőm nincsen pedig már áhitozom egy tartós kapcs után...dolgozni nem dolgozom...szünet van így most ráérek mindenre... -
qrva jó a szomáliai!!! -
hát otthon elég keveset tudok a gép elé ülni mostanában:(
csajozni elég nehéz a mostani b.nőm mellett
...meg szerencsére nincs is rá szükség....

....
Sportolni is egyre kevesebbet tok:( ...szinte már a 0-val egyenlő...de azé' nem szabad hogy elhadjam magam:) -
nem tudom de ezek a kóreaiak mindíg extrém diorámákat gyártanak le...európaitól nem nagyon láttam még ilyen témát...

még megvilágítás is van!

-
Puntigamer #6025 jaja, tesóm vett 2-t :)
egyik feltuningolja, másikat simán hagyja :) -
de kanyarodjunk vissza a topikhoz...
hmmm...

koreában egy ilyen!:)

jól néz ki a kékes "szélvédő"

Memphis Belle

-
pl makettezel...csajozol esetleg... -
nekem 2003.11.12. óta ez a 10592-dik hozzászólásom...súlyom nőtt(de ez érthető ebben a korban)...sport nekem a suliban a tesi óra már amikor bejárok egyátalán... -
Sport mindenek elött..
-
Ahelyett inkább vmi "hasznosat" csinálok,ha van rá mód... -
Én arra gondoltam,hogy 3 hó alatt csináltam 3000(!!!!!) hozzászolást....jó hogy azért mert unatkozom,de akkor is...tuti hogy otthon is bekommentenék "néha":) -
ehhh...sivatag...