69150
-
minden válasz magamnak megy
-
mi a f.sz? -
Ok köszi akkor kipróbálom. Még 1x köszi a helpet. Most elkell mennem majd jövök. -
ide:) -
nem...de ha mégis(volt olyan),akkor súrolószerrel egy mp alatt lejön... -
őőő...néha kell a szivacs dörzsi része is,de attól baja nem lesz...(kivéve az átlátszó dolgokat)...de ecsetesről általában szinte lefolyik...:) -
YA és még 1 hülye kérdés: a mosdóban nem hagy nyomot se festék se a szi-ti ugye? -
Akkor magától lejön teljesen a festék nekem nem kell kapargatni ugye?
Amúgy kezdő,ecsettel 1x kent makettről van szó.
Ja és köszönöm a segítséget
-
egészségedre:P -
copy paste a saját szövegemet=
Na akkor:
Én úgy csinálom,hogy a mosdóba jó 3/4-ig langyos vizet teszek.Bele a makett(én mindíg szétszedem amennyire lehet).
Aztán a sziti.A mellékelt kanalat használva 4-5 adagot...
Néha több is kellhet...
Én még szoktam bele rakni "vasat" is,az jobban pezsegteti...:) Azé' van benne forgácsdarabka is...
Erre türeszelőket használtam,baja nem lesz:P
Az idő mondtam,a festék kérdése is...
PL:van hogy 20 perc,de olyan is,hogy 2 óra...:/
Én azt javaslom,próbáld ki elöbb a makett valamelyik akatrészén,hogy tudd mire számíts...
De vigyázz,mert velem is előfordult hogy kicsit megmarta a cuccot..:/ (mondjuk ez nagyon ritka,tán csak 1x fordult elő)
Egy biztos:a régi,ecsettel kent "kezdő" makettekről sokkal hamarabb lejött a festék mint a fújtakról...:/
Persze olyan is volt,hogy egyáltalán nem szedte le a festéket,bár az lehet hogy neoluxal lett festve:PP
Ha minden oké,látod,érzed hogy jó ,szivacs használatával mexabadúlhatsz a festéktől...
FONTOS: a cuccot ne a makkettre szórd!!
Hanem alá...rá a makett-erre vmi vas(ez legalább lent tartja a víz alatt),mindez természetesen vízben...
Kezedre,szemedre nagyon vigyázz!!Gumikesztű ajánlott,bár én nem használtam,annyira nem csípett:PP -
Én tudom,hogy mennyit germoztál vele -
megszagolja és elalszik! 
na majd jövök
-
olyan 2-3 napot baszkódtam mire elértem a megfelelő réteget(gitt)...nincs sok kedvem újabb napokat rááldozni a cuccra... -
:))))
nem büdös szagtalan ,na várjál... -
na most elmegyek...15-30 perc és vagyok...
-
a-a...
nyem
-
De az műxik is rendesen. Tehát tényleg leszedi az egészet? Kb mennyi időt kell áztatni ya és a legfontosabb BŰDŐS? -
csak 1 a probléma...
ha megnézed a pirossal beb*szott részeket látsz helyeken (ahol nem mert levan festve)karton lapokat...na az levan gittezve olyan rétegben amennyit igényelt a cucc levan csisz és levanfestve,mivel megkellett nagyobbítani a bumpereket,meg a küszöböt...ha most nekiesnék valami oldószerrel nem tudom hogy a gitt hogy fogadná...
-
Mert ha nem nehéz leszedni akkor én is leszedném és átfújnám normálisan. Az biztos,hogy többet nem festem ecsettel a kasznit. Nagyon elkeseredtem amikor megláttam a mercit. -
Szi-ti lefolyó-tisztítóval -
Mivel lehet leszedni? -
Én többek között ezért is vettem Gero-tól Tamiya sprayt de egész kellemes meglepetés ért. Mert mint már írtam is most fújta előszőr életemben. -
:((
De nem bírtad megállni hogy ne rakd össze mi??
-
loál
fújnám:P -
Ha beleugathatok=én leszedném a festéket,aztán lefulynám...:) -
kifogytam a "zs"ből! -
ez furább..:/ -
Mér nem vettél egy spray-t legalább??
-
ezen látszanak legjobban a porszemek és az ecset vonások!
-
A többiek is megrémültek,vissza se jönnek:P -
Ugyan ez a baja az én makettem nek is amit ma beraktam :( -
ecsettel?
nem csodálom... -
egy kicsit fura a fényezés nem?
-
gazdagok a fogászok...majd lopok ha megyek a fogászhoz!:))) -
de van több is...asszem 30 körül van... -
yes -
lol...több nem volt??:P -
neh---500g 10kilóért? -
Egy spéci anyag kell hozzá...fogászok használják a protko formájának kialakitására....kicsit bonyolult:P
500g kb 10k...:P -
ezek még a március 17én készültek(azóta nincs is új!:)