69150
-
Én mindenevő vok...kivéve polgári dolgok:P -
persze nekem is tetszik...cask én kicsit sötétebb árnyalattal csinálnám...
-
biztos hogy neromboljon közerkölcsöt,és hogy a látogatók ne háborodjanak fel...de szerintem is szerves része a horogkereszt...ez volt...mindenki azt mondja legyen valósághű,stb...akkor most minek takarjuk el a valóságot? -
HOGY A P.CSÁBA LEHET ILYEN JÓ VIZET CSINÁLNI??
-
Gazturbina, meg szarny..meg csuro, meg svanc..meg torzs.....
-
Nem baj akkor is qrva szép :P -
na szóval...a kép
-
X--nálam legalábbis:( -
tehát a kép
-
tök tuti víz is jó csak szerintem nagyon világoskék lett...olyan mintha egy sekély víz lenne sziget közelében...és egy ilyen hajó nem megy ki sekély vizekre...
itt ez a kép...már már a partnál ilyen a víz...
-

-
JA...ez a legnagyobb LOL-ság...
Egy csomó makettet(a legtöbbet) anélkül adják ki:((( -
Nem vagyok oda a hajokert ;) De azert a viz a tetszik :P -
Ezeken a gepeken a horogkereszt miert van letakarva?
(Hulyek ezek..egy repul szerves resze a felsegjelzes..mindegy mit es hogy szimbolizal!)
(Ezen mindig ki tudtam akadni!!...nekem pl egy messzeren a horogkereszt pont olyan termeszetes mint a legcsavar..a nalkul nem telljes!....es a faxomat sem erdekli , hogy mit jelent!) -
vélemény?? -
Hát ja...szvsz ezt a katonaságot féllábbal ki lehet bírni..
Én "szivesen" vonultam volna de akkor már király munkahelyem volt...nem akartam elbaszni 9 hónapra... -
fúúúúj...akkor már tényleg katona leszek és nosztalgiázok a második vh-n minthogy szaros ágytálakat hordjak...júúúj.. -
Hat nem tudom..o azt hitte kibirja...
Az meg szerintem nem derul ki egy ilyen helyen sem mint a sorozas, hogy hogy viselkedik valaki ha osszeroppan es nem "birja ki"... (persze ez mind pszihes..mert semmi bajunk nem volt..senki sem bantott...persze panacsolgattak...meg utasitgattak...de ez nem volt egy nagy uhh de szar most nekunk..) -
vazzeg.. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...de brutal... -
Sorry,de erről kell még egy....
-
pfff...nemiga' hogy nem tudták kiszűrni a sorozáson...:/ -
ÁÁ..végre megvan...szvsz a legszebb hajómakett amit idáig láttam...milyen már a víz bazzeg...
-
Hehe.. pshihologia eset volt az en vonulasomban is..
ilyen hosszuhaju lobonc gyerek (Nekem is az volt bevonulas elott, de en levagattam...megerted ha tovabb olvasol), nem akarta levagatni a hajat..meg semmit sem akart megcsinalni, elviselni...
Elso ejszaka persze mindenki ugy van vele, hogy khmmm megis csak a hadsereg...es nem tud aludni...
De ez a csoka egy kesz agyrem volt...Eleinte mikor bevonultunk (96 novemberi vonals voltam, osz volt), nem volt az elso par napban mas dolgunk mint hogy "aklimatizalodjunk" es gyak takaritani, meg "kerteszkedni" kellett az epulet korul (lehulott falaevelek osszeszedese pl)...
A csoka mar ekkor is olyanokkal fenyegetozott, hogy felakasztja magat (jah es meg ekkor sem engedte meg hogy levagjak a hajat!), meg ongyilok igy meg ugy...
Kerdeztuk tole: "Mi a fasznak jottel be ha ilyen ember vagy? Miert nem inteztetted valahgy?!"...valasz:"Hat ugy gondoltam kibirom..de most mar tudom, hogy nem!" (2 nap utan..a hulye kotsoge...mit tud?! en se tudtam semmit... nem volt egy nagy "szivas" a katonasag! En orultem neki hogy voltam 352 napot katona! Kellett...jo volt, szep emlek ma mar! Tuleltem..mint tobb szazezer masik ember!)
Nah ez epp egy kulteri mukan volt egy szep oszi reggelen (maig nem feledem! olyan szep ido volt!), es epp gereblyeztunk...
Mondtuk csokanak, hogy kine nyirja mar magat, mert akkor minket is megszivat..
Ezert , nah meg azert mert a munkat sem akarta (ekkor meg semmi katonasdi..meg kikepzes nem kezdodott el..ez gyak elso 1-2 nap, aklimatizalodas..) elvegezni vekuldtek korletbe hogy uljon a stokin es ne csinaljon semmit..(mi meg elvettuk tole a szekrenye kulcsat, ovet, cipofuzojet, nehogy kart tudjon tenni az idiot magaban...
Aztan par napig eltunt..elvittek "agyturkaszhoz"...amit nem is csodalok, hisz olyanokat beszelt amit egy epeszu ember nem beszel meg ha hot be is van fosva, es nem tudja mi var ra...szvsz agyilag beteg volt a csoka (mellesleg latasbol ismertem is..egy suliba jartunk..es nem ilyen embernek nezett ki!)...
Mi mar "nagyban" (ugy 5 napja) elkezdtuk a kikepzest (alakizas) mikor egyszercsak reggel hoztak vissza egy UAZ-al...es mi paran pont ott sikaltuk a foldet (:P...nem kell fosni ott is ugyanolyan a padlo mint masutt..es ott is tisztitoszerrel meg ronygal takaritanak ;)), es kerdeztuk tole mi van?
Nem valaszolt..csak valamit mormogott orralalatt..talan enyit "..semmi sincs..."...???!?!?!? Mi lestunk..hogy akkor HE?
Odamentunk szakaszparancsnokhoz...kertunk engedelyt hogy megtudhassuk parancsnok urtol mivan...
"xy honved kerek engedelyt kerdezni!" "Mondja katona" "xy honveddal mi lesz?"....kis csond majd a szazados (mikor mar srac eltavolodott).."Ez egy idiota..le fog szereni..de ne mondjak meg neki...o meg nem tudja!"..."Ertettem! Kerek engedelyt lelepni!" "Lelephet!"....
Tanakodtunk mit csinalhattak csokaval...de aztan miutan par nap mulva megint eltunt (azert eltunt..mert mi reggel 5:30 ebreszto..mosdas..reggeli..7 korul mar a "munkank" vegeztuk...es mire pl delben visszamentunk sehol sem volt.. tehat nem magatol tunt el..hanem mindig "elvittek")...nah szoval mikor megint "eltunt", ez utan tudtuk meg hogy leszereltek...es semmit sem csinaltak vele...csak pszihologousnal volt..aki megallapitott valami szorongas fele "agybajt" nala... es on es kozveszelyesnek itelte...
(Augy infoim szerint csoka nem jart jobban, mintha katona maradt volna...vagy eleve nem viteti be magat.. ugyanis 1.5 porgari szolgalatot kelett letolteni a megyei korhazban mint "agytalhordo"....pfujj..akkor inkabb a haboru..meg a loveszarok!..es emelett egy 6 honapos gyogyovizsgalatra koteleztek...!!!)
Nah bocs a hosszu offert..ez most eszembejutott...es ojan jo volt rajta elmelakoliazni ;))) -
szerintem se...
-
én inkább vizi diorámára tettem volna de így is szép!
-
nem hinném,hogy az akarna lenni :) -
Ilyet is rég óta szeretnék :/
-
arról nem is beszélve...hogyha a rászáradt koszos esőcseppeket akarta fújással elintézni...de az se ilyen színű... -
fújkál -

...meg még össze-vissza fujkálja az "ablakot" is lol...
-
heh..qrva jó...
-
hopppááá----ezt versenyre????
ablakoknál nem éppen egyenesnek mondható a festés....erről a zöld "álcafestésről" nem is beszélve....meg kicsit repedezett a "szélvédő" elött a festék...az ilyen makettjeim egy szatyorba vannak egy hermetikusan elzárt szekrény alján... -
LOOL!! Erről talán nem kellet volna ilyen közeli..://
-
ezen ott voltam...ez ott volt a petőfi csarnokban! -
3x végigvittem 

-
-
6700 -
ehhh...az mekkora egy játék...igaz nem játszottam vele... -
Painkiller :D