69150
-
ékezet nélkül az elefántot...tehát elefant -
Hát igen. A rozsda mellett nem látok fém színű kopásokat ami a rendszeres használattól fényes maradt.
Nekem egy Opel Blitz-em van ami ilyen rozsdás. :) -
Szép!
-
Szerintem a kep photoshop..
Nezd meg feliratokat (ajton pl), az a paca az elene ami gallytoro akarna lenni..es nagy feket ize ..latszik oda van rajzolva..meg a villogon is latszik. -
hát...azt tom,hogy a japók spéci imprezákat használnak,de nem tom szvsz kamu...ilyen felnivel...:/ -
Innen
És itt a Test Post Clubhouse a tegnapi feltöltés alján.
-
Olvastam egy cikket a német álcázó festésekről. Leírta a faszi mikor milyen rendelet volt életben és mi valósult meg ebből a hadszíntéren. A hadszíntéren a harckocsik csekély mennyiségét festették pisztolyal nagy általánosságban rongy, ecset vagy szivacs volt a festő eszköz. A mintázattal kapcsolatban csak az volt meghatározva milyen RAL színekkel kell és milyen arányban legyenek. Pl 1/3 barna 2/3 sárga. A festékeket is ilyen arányban kapták az egységek. Nem ritka volt, hogy egy hadosztályon belül nem volt 2 egyforma festésű tank. Esetleg a színek voltak ugyanazok, de a mintázat már teljesen különböző. A cikk írója ezért meg is jegyezte, hogy elvileg bármilyen festés megfelelő csak a színárnyalatok legyenek helyénvalóak és az arányok. Egy táblázatba össze is szedte milyen RAL színnek melyik márka milyen számú festéke felel meg. Nagyon hasznos cikk. Ha érdekel valakit bescanelem vagy begépelem és megosztom.
Gondolokozok azon, hogy kellene valami makettező oldalt indítani.
-
a rozsda picit erős...ilyen festéssel meg 15 éves makettező pályafutásom alatt nem találkoztam,szal...:/ -
honnan kaparintottad a képet?nem emléxel? -
Hát nem tom. Semmi nem volt hozzá írva csak az hogy "Honda Accord?" Szerintem kamu. Azért az a "gallytörő az elején elég nehéz. És ha arra van ,h a 200-al száguldozókat elkapja akkor... -
használtak ilyen "pöttyös" álcát king tigerre???
de szerintem a rozsda túlzás...nem folyóban állt 2 hétig...habár nem tudom...szerintetek? -
Szép bár ilyen festést még nem láttam...:/ -
szvsz kamu... -
Én azt szerettem volna tudni,hogy a verda igazi rendőrautó vagy vmi kamu???:P -
Olyan szép! Nagyon jó ez a rozsda!

-
Bocs. Akkor egy makett:
-
-
Nem. De majdnem makett. -
ez fake? -

-
Reggelt!
Kis aranyos!
-
:DDDDD -
Hubazzee..eloszor azt mondtam..kicsit "fura"...

Aztan rajottem mekkora :P
-
biztos
-zik a forum is
-
Jó ez,de nem értem miért csinálják mindíg fényesre az állatokat :// vizes? :P -
nem -
Nekem az se segített..:( -
tudom,de még reggel van... -
De az...jó volt:)) -
mert trimmelt... vissza kell trimmelni..
(most mar tenyleg elolvashatnad a kezikonyvet...banyek meg www.lo-mac.com-ro lis le lehet szedni !
http://www.lo-mac.com/reference.php) -
azt én sem értem mért csinálja...kikapcsolom de úgy még rosszabb....a megoldás:ne használj autopilótát..:) -
ez hülye...auton mit linkelget ez...ez az sg megvan hülyülve...nektek is kék az "auto"? -
C64...SAAAABOOOOTAAAAGEEEEEEEE :D I-II ;))
Last Ninja I-II-III...juhhhuuuuuuuuu :))
meg sorolhatnam ;) -
Airwolf?kiadták géjmbe?vagy nem azaz airwolf? -
még csak most néztem meg milyen...szinte nem is kell hozzányúlni a géphez csak repül egyenesen...nyomkodtam a gombokat mi mit csinál erre auto pilótát megnyomom megnézni mit szerkeszt mondtam elég is és elbaszta a gépem...húzott balra és alig lehetett leszállni... -
hehe...én csak két gémre emléxem a C64-en...az Airwolf :P...,meg a Prince...:) -

-
Azt nem ismerem..es ha te ugy nyomod akkor teged sem!
-
Easy flight bevankapcs szerintem sikerülhet! -
Ismerem..de en nem az elsot mondtam..az nekem C64-en az ACE volt..
(Majd ACE II, Amigan a Birds of Prey, F-18, tobb most nem jut eszembe... PC-n meg szinte mind 95-tol)