69150
-
Szerintem őt is apuci reggelte:) Minek kéne lökdösni?? A makett statikus műfaj:) -
De a legjobb a "garasztgatni" !!!
-
neki meg a matchbox valo
-
-
Minek akarnád lökdösni? Csak nem játszani akarnál vele? -
nem kell löGdösni! :D -
" hülye séget" -
Bad Boys #7688 kinek van kedve összeragasztgatni egy olyan hülye séget
túl erősen meglököd oszt szétesik -
Amugy nem ertem miert kell az osszeallitasi rajz! Mar megvan akit? de nincs osszeallitasi rajz, es nem tudod osszerakni?
Mert ha igyvan akkor szerintem egy jo tipusismerteto (Squadron vagy egyeb) fuzettel be lehet azonositani az alkatreszeket (plane hogy ekkora meretben nemelyik akkora mint ami makettet most osszeraktam :P). -
http://www.hobbycraft.com/product.php?id=204 -
Nah keresgeltem, es igen csak Hobby Craft gyar 24ben MD-500-ast! -
Hali
hat en nem igazan foglalkozok ezzel a meretaranyal (1db Nascar autot epitettem "proba" kedveert), es az autokkal.
De 24-ben Heli szerintem igen ritka...en meg nem lattam (35-ben is ritka...de ott van legalabb, 32-ben mar annal tobb, 48-ban is sok.. de 24-ben eddig repulot lattam csak..persz ez nem zarja ki hogy ne lenne)
Szerintem rajz miatt usd fel a gugli-t, vagy fabulis forumaban probalkozz, hatha ott valakinek van olyan. -
Szép. Mit kérsz érte?
Más: ti mivel húzzátok ki az ablak kereteket? -
NGPETI #7682 Egy kérés az illetékesekhez,akik helikopterekkel foglalkoznak:
talán Hobbycraft gyártmányú,1:24-es méretű MD-500-as (nem tudom a pontos nevét,javítsatok ki,légy'szi!) helikopter összeállítási rajzot keresek.
-
NGPETI #7681 Kép az eladó 206 WRC-ről...
-
NGPETI #7680 Sziasztok!
Új emberként érdeklődnék,hogy közületek ki foglalkozik 1:24-es autókkal?
Milyen idei versenyautó újdonságról tudtok?(HELLER Xsara és Impreza kivételével)
KERESEK: 1:24-es (vagy 1:25-ös) "trailert"!
Az AMT és a "valami" gyártott ilyeneket.
KERESEK: Hasegawa Mitsubishi Lancer EVO II és EVO IV maketteket 1:24-es méretarányban,lehetőleg versenyautót.
Aki tud ilyet reális áron,kérem írjon!Előre is KÖSZI!
Hátha valakit érdekel...
Van egy ELADÓ 2000-es Tamiya Peugeot 206 WRC makettem,1:24-es méretben.
Eredetileg egy saját diorámához készült,de közben alakult az elképzelésem,így megválnék tőle...
Amennyiben érdekel valakit,e-maiben képet is tudok küldeni.
Helyhiány miatt egy kisebb,jelképes összeg ellenében megválnék "egy halom" autós újságtól és kb. 15 db. autós prospektustól.
Újságok:34 db. MOTORSPORT Magyarországon
23 db. VMax
18 db. Autó Modell Sport
valamint néhány Autó Piac,TRM,Sport Autó,és 14 db.TopSpeed
Prospektusok:Honda,Audi,BMW
A legszívesebben egyben adnám oda ezt a "kis" gyűjteményt,de,ha valakit kifejezetten egy-egy szám érdekel,arról is lehet szó.
Köszi!
Németh Gábor
[email protected] -
Hmm ez tényleg jó. Az a baj, hogy mostanában kedvem sincs ilyen dolgokkal foglalkozni:( -
De most tervezek az Airbrush AB-124A-am(0.3mm duznis) melle venni egy 0.2mm-est is. (filozom egy Triplexen(F vagy F koffer)..de lehet csak a fele anyiba kerulo Aribrush AB-122A vagy 123A lesz belole..)
(Tenyleg nem tudja valaki hogy Aztek (Testors) pisztolyokat lehet es ha igen hol kapni itthon?!) -
Jo az ha van ilyen "alap" cucc is! En pl nem szeretek a tusbe lakkot rakni mert nem latszik jol hogy kimostam e rendesen vagy sem (mig egy szinnel konnyen azonosithato vizualisan a dolog), ezert inkabb ezzel lakkozok, vagy ha nagyon nagy feluletet kell fujni akkor is. -
Hát van egy teljesen alap Revell de elég sok problema vele. A palac most fogyott ki, de ismerős felajánlotta a kompresszorát megvételre. CSak nincs pénzem! -
5 ezerert mar kapsz belepo szintut, ami ilyen feladatokra telljesen jo! (soot ha gyakorolsz vele..akkor akar meg 1-2mm-es csikot is kiugyeskedhetsz vele(bar nem olyan vekony retegben mint egy duble-action tus pisztolyal)) -
Nincs pisztolyom:(( -
vagy ez -
Hát a azért mert ez Wehrmacht tank alapszíne a szürke. De minden SS egység terpszínű. A wirbel csak 44 közepén végén jelent meg és nem tudom, hogy most csak az elit egységek kaptak, vagy sem. De ha belegondolsz milyen gyenge gyártási kapacitással rendelkeztek ekkora... Szóval nézz utána pár képnek a neten! -
Jah es ha ilyet aszeretnel akkor en megprobalnek egy eros higitasu szurkes-barnas arnyalattal rafujni (persze elotte egy lapon kiprobalva..hogy veletlen ne a kitten deruljon ki hogy nem jo 5let) -
valamivel szebb!

-
Szvsz mosd el a festest (pl airbrush tisztitoval) -
normál szín?
pl ezen csak fehéret látok elvétve szürke foltokkal...vagy mi a normál?szürke?vagy a terepszínű álca festés?
-
Az király! Tudod először lefested normál szinre aztán nyomokban összekend fehérrel. Jó munkát -
ugyanez van meg csak nem a 4 ágyús hanem az egyágyús Ostwind...én azt téli festésűre akarom... -
Ehhez hasonlít legjobban csak nekem nincs átszóródás, mert ecsettel csináltam. -

Most még 1 ilyenen ügyködök, de az álca festés túl erős és kontúros lett (a zöld szín) Mit lehetne tenni? Kenjem le erősen higítva az alapszínnel, hogy halványodjon? -
-
jó én 10kor másztam ki az ágyból...megnéztem a cápaembert másodszor...szvsz nem olyan rossz film...legalábbis jobban bejön mint bármely Leonardo Dikápriós film... -
hat mar majdnem del van
-
reggelt mindenkinek -
reggelt all! -
Nm
-
Köszi, h betetted! -