69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    ..jah bocs..csak 3100 kulon hozza a szemelyzet...basszus ebben az arban benne lehetne mar!...remelem enyi penzert esztergalt fen agyucsove van!!!! es fotomaratast is adnak hozza!
  • Seaweed
    uhhh.. 26.000- pezo..igen jol latni huszonhatezer! pontosabban huszonotezerkilencszaz...

Nah akkor majd ha legtobbjet megcsinaltam 48-ban amit akartam
  • Seaweed
    "Hat rohadjon meg" () egyre jobban tetszik ez a monstrum..meg a vegen veszek 1-et ....
  • Fefe
    Hi mindenkinek!

Geronimo:Remélem az én cuccaim is útban vannak már ide:)
  • DJ Skyline
    fateré...csak elakarja adni...
  • Seaweed
    Hat vanni van (kb ugy 500 db van), mindenbol egy kicsi.. de vannak nagyok is (1/24 repulo, meg 1/48 B-1B...akkora dobozban hogy beleferne 2 gyerek :P)...de ennel en tobbet is eltudnek kepzelni ;) Egy sarok van tele a jatekosztalyon..
    Sajnos amik engem erdekelnek (kurriozum orosz gepek) azokbol igen keves van...
    Pesten azert sokall tobbet kapsz szvsz..
  • Random_
    Lehet elnézek oda. Épp időszerű lenne úgyis Kecsóra mennem.
    Makettekből van választék? Itt Szegeden nem igazán lehet dúskálni ami kell azt lehozatják és ennyi.
  • Seaweed
    Itt kecskemeten az alfold aruhazban...sajnos itt ma mar mas makettekkel foglalkozo bolt nincs :(
  • Seaweed
    Ez az
  • Jagi
    Ez mind a tied?
  • DJ Skyline
    ELADÓK....

1:150--Amerigo Vespucci--(Heller 80807)--8 000.-

1:450--Queen Elizabeth 2--(Gunze Sangyo G 403)--19 000.-

1:48--Grumman EA-6B Prowler--(Airfix 8176)--8 000.-

1:48--Lockheed S-3A Viking--(AMT/ERTL 8634)--8 000.-

1:48--Spitfire MK-V.--(Hobbycraft HC1403)--2 000.-
  • modellmaker
    Monte Carlo Lowrider
  • Jagi
    Azt ismerem!
  • DJ Skyline
    melyik boltba voltál?
  • Seaweed
    Hmm lattam 72-ben ilyen "wargame" kesz terepasztalat dombokkal fakkal folyoval! harckocsikkal emberekkel, lehet osszerakni. italeri volt..hatuljan volt egy fenykep a kesz cuccrol, egesz jo volt ahhoz kepest hogy 72-es harcjarmuvek voltak rajta (volta rajta Sherman, Tigris meg csomo katonam eg agyu meg mitudom en meg mi ;))
    Azt meg egy kis tuningal (+ jarmuvek, romok egyebek) nagyn fel lehet dobni!
    Lehet egyszer egy olyat veszek, hogy legyen mar olyanom is ;))
  • Seaweed
    http://www.italeri.com/articolo2.asp?ProCodice=3812&ProDescrizione=Subaru+Racing+Team+T%26T+with+Car

es ezt ismeri az aki trailert keresett? (mar nem tugom ki volt.. Ngpeti talan?)
  • Seaweed
    AMugy most megnezve ennel nagy kar volt szerintem a lokost lefujni szinre.. az kromban uszva jobb lenne SZVSZ!
  • Seaweed
  • Random_
    Csak kapjak prémcsi az összes lóvét makettezésre költöm! :)
  • Seaweed
    Ez amugy mi? Ford Torino lenne? (eleje alapjan talan annak nezem) De a hatulja elbizonytalanit...
  • Seaweed
    Jah es az ecsetmoso enyhen kekes szinu folyadek, mig a higito ugye szintelen atlatszo es a piszolymoso is)
  • Seaweed
    Hat ugy dontottem megveszem ezt 20K ert. (fele anyi mint egy Triplex koffer (az kb 50K))
    Ecsetmoso 800 pez volt, pisztolymosot utoljara fabulistol vettem 900-ert.. tulkepp az is higito de van benne valami "apoloszer" a pisztolynak (olaj talan?), es azt ajanljak hogy kicsit erdemes is a pisztolyban hagyni!
    (Amugy kivalo termek (jah igen, Revell, es nem kek hanem sarga a cimkeje!), a megszaradt festeket is ugy oldja fel mint a sicc!)
  • Seaweed
    Hopp tevedtem, Chevy Monte Carlo low rider volt de kepet nem talalok rola neten ;( (Zold az auto a kepen)
  • Random_
    mennyibe volt az Airbush? na meg az ecsetmosó? Miből áll a pisztolymósó?
  • Jagi
    Az hogy néz ki?
  • Seaweed
    Hmm most lattam boltban egy Santa Cruz-low ridert AMT szinekben! ;)
  • Seaweed
    Valaki keresett trailert! Lattam Tamiya-ban igaz military volt! de csak trailer! Vontato nelkul!
  • Seaweed
    Nah bevasaroltam ;) Megvettem az Airbrush AB-123A-t. Maris kellemes csalodas volt, mert a feket reszt muanyagnak neztem es miutan rendesen szemleveteleztem, akkor deult ki az is fem! Maholnap ki is probalom mit tudok kihozni a 0.2mm-es duznijebol!
    Vettem meg szorhato mufuvet is, es "Izlandi moszatot" (), ami igazi moszat, sotetzoldre van festve! (volt vilagos-zold, es "oszibarnas-sargas") Bokornak pont jo! Mind2 egy ezres alatt volt/zacsko! Vettem meg ecseteket (000, 3,2), mert jott aru a boltba ;)) Meg higitot meg ecsetlemosot ;)
    Viszont elvittek a kiszemelt Kopro Su-25 1/48-ast Nah nem baj ugyse kaptam pisztolymosot majd azzal egyutt rendelek netrol
  • modellmaker
  • Jagi
    Próbáld ki az Acura RSX nevü szörnyeteget... :))
  • geronimo77
    ok.
    Impreza
  • Jagi
    A címet elküldtem privátba!
    Milyen autóval mész?
  • DJ Skyline
    hát ja csak ez a szar webkam...digi gép kéne...meg ha megnézed jobbról jön a fény és túl sok...

Naboo fighter

Nem ugrik be milyen hajó!:(

És Tomcat még1x

ennyit a jókról...a többi mind vacak...de most mennem kell...majd jövök!
  • geronimo77
    Kéne a címed.
    Jó az underground. most egy olyan pályán járok amit még 2 óra játék után sem tudtam megnyerni.
  • geronimo77
    Hi!
    Nekem mindegy, ha akarod akkor megy utánvétel.
    Igen 7.5k. holnap feladom a cumót.
  • Random_
    A párduc teccik csak ne lenne ilyen fényes. A Tigriseken szerintem sok a sötétzöld kerülhetne rá több sárga. A Schwimmwagenre meg egy kis barna szín.

Koszolás is dobna rajtuk vagy fémes koptatások.
  • Random_
    Amúgy én nézegetem a Discowery-n a Battlefield c. sorozatot. Elég sok jó felvétel van benne ami kitűnő alap lehet diorámának. A sorozat nagy része meg is van avi-ban szerintem ha dioráma építésre adom a fejem akkor onnan veszek ötletet.

Most azt gondoltam ki, hogy megépítem az összes PIV alvázra készített légvédelmi járművet. Ostwind, Möbelwagen és társait.
  • DJ Skyline
    Párduc tank

Müszakimentő tigris (Bergetiger)

Éppen épülő Sherman tank
  • modellmaker
    Igen, én is olvastam Seaweed üzenetét, ő tette be a makketről készült képet. Nem is azt mondtam, hogy amit megépített az biztos, hogy úgy volt és megtörtént.
  • Random_
    De elkéne menni oda. Asszem halálra fozóznám magam!