69150
-
igaz rakétákat nem mellékelnek(külön beszerzendő),de van "tarps"...a fényképezős gecca...én is olyanra csináltam -
semmi kiegészítőt nem vettem...mi az az orrsegédszárny?
-
Vááááóóóóóó! És gyárilag lehet megcsinálni a kiengedett orrsegédszárnyat vagy vettél hozzá egykülön kiegészítőt? -
ez nem az a kitt de ez is hasegawa...kb így képzeld el:

nekem ez van meg:

F-14A Tomcat (Atlantic F.S.)
de ez az álmom!:)
Grumman F-14A Tomcat BLACK KNIGHTS
Tamiya
1/32
60313

-
ejjj de kár...pedig ez jobban néz ki mint a másik! -
nem mert már nem gyártják. Max azt amit a múltkor beszéltunk. -
van hozzá fémmaratás meg minden! -
áhhh...és te nem tudod beszerezni azt a bmwt? -
aha....és hasegawa -
Skyline!
A Tomcated milyen gyártmány? Ugye 1/72-es? -
Az leobb írtam a számolási formulát. Egyszeru alapmuveletetkkel ki lehet számolni :P
Egyébként az ebay-en licitálni kell úgyhogy az semmit nem jelent hogy most mennyiben van. Hacsak nincs azonnali vásárlás lehetosége kikotve. -
a bmw mennyibe lenne amit fefe mutatott?makett + pósta költség -
Hát attól fugg milyen postával kuldi.
Kb. 10-14 EUR a posta ktg.
attol is fugg hogyan fizetsz. Ha elfogad kártyát akkor jó. Ha nem akkor postán kell kikuldeni a pénzt, ez kb. 1000 Ft.
-
ehhhe...igencsak tetszetős!lehet hogy kell...csak nem tom mire ideér mennyibe kerülne az nekem!:) -

"Az atuneses koszolast azzal csinaltam"tudnám mi az,.,,
-
látszik rajta hogy az gyári...legalábbis gondoltam...de a többi is faszányos!
-
Ja, ha nem is a Tamiya de legalább a Revell. Egy kicsit jobb minőségben. Sajnos nem én vagyok az igazgató úgyhogy marad az ami van. 35€-t meg nem adok érte akármilyen ritkaság. Pláne úgy,hogy tele van hatalmas hibákkal. -
Meg a Ladát,Skodát,Wareszt stb... -
Kicsit húzós és ráadásul még pontatlan is :))) -
Azóta nem adot ki senki Trabant makettet??? Pedig szerintem vinnék, mint a cukrot. -
Nem tudja esetleg valaki ha a német ebayen rendelek mondjuk egy 10 eurós makettet az nekem mennyibe fog fájni mire ideér? -
Hát 35€??? -
Djskyline: nézd mit találtam neked 12 euró a német ebay-en
-
Ja itt is van csekély 35 Euróért
-
NGPETI #7791 Modellmaker!
Ez az 1:43-as Trabi (viszonylag jól néz ki,de kicsi)

Ez pedig az 1:24-es Revell (pontatlan,formátlan,sokat kell dolgozni vele,ablakok "átesnek a kasznin",stb.)
-
NGPETI #7790 Helló!
Melyik Trabantra gondolsz?
Van 1:43 és 1:24 is a honlapomon...
A kicsi gyantából készült és létezik,a nagyot a Revell gyártotta,de már nem kapható,esetleg börzén vagy külföldön (www.ebay.de honlapon láttam)lehet ráakadni. -
(Sajnos hiaba volt meg a gervagom, a rendes fureszem valahol elkallodott, igy lombfureszel kellett oszeszenvednem a "kepkeretet"...) -
Elkeszult a diorama alapja!!!
(Mar csak ilyen finomitgatasok vannak hatra mint a szegely felett a perem lefestese, es ha lesz kedvem letra es vontatorud keszitese, huzott szalbol!)
Ime par (10
) kep rola( a kepek cime: "1969 Szolnok - Mig-15 Bis"):

(Az uj szoropisztolyt is bevetettem! Meg vagyok vele elegedve! Az atuneses koszolast azzal csinaltam.) -
Így néz ki a matricám felhasználva

A HKS és a Bridgestone az gyári -
okés köszi:) -
Hi,
Igen. De a posta mostani teljesítménye alapján kb. 3 hét.
-

-
NGPETI!
Láttam az oldaladon Trabant makettet. Az mekkora méretarány? -
NGPETI #7782 Szia!
Köszi,ezt ismerem!
Még van egy-két hasonló "csapat-kamion",de sejtettem,hogy "rosszul" fogalmaztam ezzel a trailer kifejezéssel,mert más fórumokon is kamion képeket kaptam...
Ilyenre gondoltam:

Ez AMT és elméletileg 1:25-ös méretű,de valami cég gyártott még hasonlót. -
NGPETI #7781 Helló Gergő!
Keresni foglak szombaton vagy vasárnap!
A srácnak nem kell a 206 matrica! -
egy kis vigasz -
"... zsúfolt belsejében viszont a hatalmas öntőkeretek mellett 3 különböző méretű doboz is el van helyezve. A kisebbikben fémmaratást, láncot, drótkötegeket, hajlékony műanyagcsövet, cérnát és fém tengelyeket találunk...."
Pro Modell 2003/6 -
Na nyugi! Én nem akartam elrontani a kedved! -
-
Álmodj királylány!