69150
-
tessék csinálni azonnal egy autót!!! -
mindíg hangulatfüggő...most ehez van kedvem...de 2 hónap múlva szerintem meg megint autó őrület lesz nálam...harcjármű,repülő,autó ez a 3 ami foglalkoztat... -
Mi van veled elpártoltál az autóktól??!?!?!
Mostanság már csak a harcjármuvekrol meg relpulokrol beszélsz. -
Tőccsed felfele! -
nem baj... -
???
-
majd írd be hogy mikor startolhatunk rá!:)))
engem érdekel!:) -
Sajna ezek kozul egyik sem kelti fel az erdeklodesem ;/ -
Megkovetem magam...mea culpa!
Utanazetem, es tenyleg...
..es azt kell hogy mondjam, tevedtem a GSF redonyel kapcsolatban is..
Ugynais talaltam olyan kepet amin igy all (igaz pont a masik hajtomu) a GSF redony allo hajtomunel, lenyugozve a gep a fedelzetre, nyitott kabintetovel....
S hogy eme nagy bakimat elnezzetek, felajanlom nektek a Verlinden F-14 Tomcat cimu fuzetet engsztelesul
!
(1 napig lesz fent, 27MB, jo 30 perc mulva tolthetitek (epp megy fel)..8. oldalon az emlitett kep) -
Sirály! Ezek meg vannak neked "görbézve" is? (cpu) Esetleg
.cdr-ben? -
#7765....nézd meg! -
Az nem hiba. A Katonai Repülőgépek Enciklopédiája c. könyvemben van egy fotó Jolly Rogers festésű géppel és oot is így van => orron 221, vezérsíkon 21. -
De mint irtam igazabol cserenek orulnek a legjobban. -
Megneztem.. 3.300 ujonnan..ezert meg csak postara feladnom sem erdemes... -
Nem tudom... -
mennyiért adnád a tomcatet amit hírdtesz? -
Amugy tudom, van nekem is egy 96-os Hasegawa katalogusom...csak olyan kotozkodhetnekem van most
-
GSF redony= GazSugarFokozo redony 
Ertem en hogy esetleg bemutatjak..de hogy epit valaki egy max gazzal uzemeleo repulot? Forzsazs langjai nelkul ez pont olyan mint a nemet gep horogkereszt nelkul ...sarkositva
-
jaja a bal hajtóműre gondolsz?...hasegawa magazinba az összes 1/72 tomcat így van lefényképezve---ezt én is néztem most mi van...gondolom már itt bemutatják a variációk lehetőségét... -
egy kis lexikon...
GSF redőny?
-
Jujj meg 1 hiba!
Fuggoleges vezersikon (svanc) rosszul van az egyedi azonosito szam felfestve! (matricazva) 210. -
Amugy nekem van egy elado tomcatem..lasd alairasom. -
jah...enyémen is ez van...csak a koponya feket nem fehér...és nincsen fekete alap,hanem sima szürke! -
Uhh basszus ez a kitt nagyon hibadzik!
Nyitott kabinteto, ures kabin.. kozben a bal GSF redony full gaz allasban van!
(Ami ugye lehetetlen allo hajtomunel...jaro hajtomu meg nyitott kabinnal meg ures ulesekkel?!..LOL) -
-
És Jolly Rogers matrica van hozzá? (Ez a halálfejes.) -
Köszi! -
ha minden igaz akkor ez az: K37 -
persze pill -
Egy kódszámot tudnál mondani nekem a tomcatedről? -
A tomcat egy elég régi gép. A korszerűsített változatok a D, Super. Ezeknek nagyobb a hatótávja, más hajtómű van benne, stb. Az M1, M2 alkatrészek a ki-be húzigálható "kacsaszárnyak". Ezek az első típusokon voltak. Később elhagyták őket. -
Az az "atuneses koszolas" anyit tesz, hogy elotte pl kifested a panelvonalakat feketevel, es az utana kovetkezo szinnel ugy fujsz, hogy itt ott attunjon meg a fekete alatta..igy olyan benyomast tesz mintha koszos lenne itt ott! ;)
(Multkor bevagtam azt az oldalt ahol vannak videok a technikakrol, ottvan kulon 1 videjo errol a technikarol) -
na jó rakéta! :) -
ááháá...nem az gyári...
lehet választani hogy....nah inkább itt az összeállítási útmutató...egy csomó választási lehetőség van...
itt az M1,M2es alkatrész az mi???

-
-
valaki elárulhatna nekem 1-2 dolgot...
tomcateknél van olyan hogy:
Super Tomcat
Tomcat Plus
mik ezek?mitől szuper,mitől plussz? -
apa és fia!
-
de az ilyeneket bírom...beleköt hogy az nem az,de utánna oda nem írná a pontos megfogalmazást!:)
lehet ő se tudja mi is az!:) -
akkor ellenség megsemmisítő egyenes rúd...
-
az nem rakéta te buta! :D