69150
-
Nah ez meg hiteles is lehetne, mivel a Mig-29 is ilyen barnas olajcsikokat folyat alul...(uhh menyit sikaltam :P)
..de igazabol nem igy van..az APG-65 olaj egy nagyon suru lila szinu hidraulika olaj, es azt folyik alul a tulfolyon is (pl negativnal), es a forro hajtomu miatt raeg a hajtomu aljara!
(tobb magyar Mig-29-en is megfigyelheto ezert ilyen barnas sargas kosz az egesz gep aljan!)
(Kozepen meg fekete(amelyik nyilas a PTB-1500 uzatankon atnyilik), mert ott meg az indito hajtomu langjai csapnak ki (gyak "kipufogo")..eezrt ott meg fekete kormos ;)))
(Meg mindig jol emlekszem...pedig mar majd 6 eve volt...hmm regi szep idok..) -
-
%20Aero%20Gallery0x26goto=3]ez meg mintha maga alá szart volna!
-
alagyujtottak kis szennel?
-
ja az meg olyan mintha ráesett volna az anyahajó tatarozásakor egy vödör mész!
-
hát ja...de nem is értem egy gép hogy koszolódhat be...pláne egy NAVY-s... -
Mellesleg van egy olyan sanda gyanum, hogy a fugolegesen a sok lakk kifeheredett..es ezert dontott a koszolt gep melett utolag, keszites kozben!
-
Igen ez tul koszos, ahhoz kepest, hogy ennek ellenere pl festekopas nincs rajta...kb mintha a frissen a festomuhelybol jott gep a "kutya szajaban" jart volna :P -
na ezt jól belinkeltem...de nem baj így is bejön -
Lattam tegnap boltban (F-104 cocpital egyutt), szep nagy doboza van, eegsz elfogadhato az ara..
Amugy nem Italeri..o mar csak felelesztette a regi ESCI/ERTL ontokeretet...szoval lehet szamitani a regi pontatlansagokra!
(Mar ami ESCI-t jellemezte) -
%20Aero%20Gallery0x26goto=2]ez bjúti fúll....csak szvsz nagyon retkesre "sikerálódott"... -
tomcat cockpit -
mostanság tomcates hangulatban vagok!:) -
Gero, szerinted mikorra ér ide a vas?
Péntekig megkapom? -
Nekem is lejött. Hát elég jó. -
Tehát még egyszer:
Ezeket te csináltad, hogyan?
-
ja és a jobboldali találni is fog! -
Deszar most latom hogy 2 torpedo is van a maketten!!!!!

-
ha már második vh! 

-
lol
szép különben!:)
lejött a verlinden cuccos...köszi szépen...eléggé pro képek vannak!:) -
"Hadszoljon a Sztalinorgona" 

-
Nem semmi! foleg ilyen kicsiben!

-
Be van kapcsolva..
Hat vedd ugy hogy ott pl szantofold van... (amugy ezt Flankerbol orokolte..ha torni akarsz gepek akkor ott az Il2) -
lock onba neked bevan kapcs az a mod hogy a hajtóműből látod a kiáramló hőt?
nekem az nem tetszik hogyha pl leakarok szállni a fűre ahogy hozzáér a kerék a talajhoz rögtön robban a gép...még a futómű ki se tört de már robban... -
ez a bejelentés überlol volt!:)))))
már szakad lefelé...10-15 perc és lenn van!:) -
param-param-param fentvan!
Toccsetek
!
-
köszi...csak hát szarok lettek a képek!:(....web cam rulz... -
Lattam-lattam oket! 
-
#7743-től visszafelé! -
jaja...Tigrisemről betettem képeket...az is Academy -
nem olyan vészes! -
10-12...ADSL-en enyi fer at.. -
Jodontes! De ott van meg a Koreai (pl Academy), es Kinai (Trumpeter)..ami igen jo kitteket gyart! -
mert Japán(asszem a hasegawa japán)...és a japánok minden téren a minőségre törekednek...nem becsülöm le az italerit de ha választanom kéne és pénzem is van rá akkor egyértelműen japánt vennék... -
És még a pirossal bekarikázott rész is frankón meg van csinálva. Nem olyan, mint az Italerié, hogy belátunk a törzsbe... -
hány kb/seccel megy felfelé? -
lol...
-
48% -
Nezd mar a kis feltekenyt 
Toltom.toltom fel..nyugalom..jelzek ha fent van! -
lol...supra most épp progressbe van...meg ugye vár a szélvédő,a led hegesztés,a neon lámpa gyártás,finomítgatások is...