69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    Hat vezsek Fabulisbol muvizet...
  • Seaweed
    Hmm elkezdtem keresgelni, es egybol rabukkantam erre a hires kepre..ezt mar maketten is joparszor megorokitettek..meg gamezben is lattam...meg anno Amigan is..

• Glpetyus
    :P
  • Glpetyus
    ilyenre már én is gondoltam..csak ugye a víz...a víz...
  • Seaweed
    Hat tutira elorelato voltal a kedvenc smileyd miatt :P
  • Glpetyus
    honnan
  • Seaweed
    Hmm, tegnap bekattant, hogy hiaba orosz gepeket csinalok "csak"....igazabol a modern NATO gepek nem jonnek be..de pl EU gepek igen....es Vietnam meg Korea az johet ;)
    Nah szal bekattant hogy, kelene csinalni egy jokis diot, ugy 1/35-ben, amin egy egy meretaranytol szokatlanul csak egy UH-1 Huey lenne...de az egy mocsar felett epp kanyarodva a vizet "borzolva" szaguld..tele katonakkal a "droping point" fele ;)))
    (Tokre elottem van a kep, hogy is kell ennek kineznie..es ugytudom van is 35-ben Huey)
  • Glpetyus

azt elfelejtettem van egy készlet kozák lovasom is...ezt minek vettem..vagy honann van azt már nem is tom....:))
  • Seaweed
  • Glpetyus
    modern
  • Glpetyus
    ja meg van kb 15 ember-készletem (leginkább 2.vh-us,de van néhány moder ill. vietnami is)

ugye a dragon 4 darabos..4x15=fél hadsereg:)))
  • Glpetyus
    1/48....az a kedvenc repcsim:)
  • Seaweed
    :)))
  • Glpetyus
    #8197 :P

Idáig kb 20 dio-t építettem már+azok amik nem jöttek össze...
    Hiába 15 év nagy idő:)...:(
  • Glpetyus
    Hmm...elöször kezdtem NATO gépekkel=kb 25-30 gépet összeraktam---->ebből maradt ennyi plusz kb 6-8 van még bedobozolva a házfelújítás miatt....

Utána orosz gépeket építgettem de csak kb 5-6 db-ot...

Majd jöttek a vh-us csodák:) ebből van a legtöbb,még az 1/3 sincs kint a polcokon (helyhiány száx)

Meg persze menet közben néhány kopter:)

A össz meglévő repülőimnek ez kb a fele lehet...a többi közt néhányra a felújítás is ráférne..:(

Harcjárművekből van még kb 8-10 db(persze csak 1/35)

Meg ugy 3 qrva nagy kartondobozban vannak a diorámák a padláson...tán majd egyszer lesz az összesnek hely:))
  • Seaweed
    Tulkepp mindened megvolna egy jokis dioramahaoz ;) Hogy-hogy nem keszult el? Vagy nem is volt tervben? ;))
  • Seaweed
    Ez a Hispanyo mekkora meretarany?
  • Seaweed
    Lattam lap aljan
  • Glpetyus
    htx!

Kevés kínlódás után sikerült a feltöltés :PP
  • Seaweed
    Mi alapjan keszitettel anno repuloket? Megtetszett egy doboz, vagy tipus? Mert nagyon osszevisza mindenfele van ;)
    (Nah nem mintha ez barmit is jelentene, csak eszembejutott...hogy anno en "suldo" koromban :P..mindet..ami megtetszett...de most minden ami orosz repulo :D)
  • Seaweed
    Sjuuper kepek, nagyon szepek ;)
  • LSL
    Nekem tetszenek, csak ennyire nem megy. Bár lehet inkább az a baj, hogy nem fordítok rá elég időt. Pedig már legalább 7 éve csinálom.
  • Glpetyus
    ehh...hülye vagy:))
    Ha kezdő vagy=majd belejösz...ha nem,akkor is az a fontos,hogy neked tetszenek a munkáid:)
    Amúgy thx!
  • LSL
    #8160 csak ezt nem látom a többi jó. Az U-boat, meg a figurák nagyon ütősek. nagyon jó vagy. Mindjárt elszégyenlem magam, hogy makettosnak merem nevezni személyemet.
  • Glpetyus
    Valaki kommentsen már,hogy látszik-e a sok szar PLZ :/
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    ...
  • Glpetyus
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    sok lett a vaku

• Glpetyus
    Úgy nézem mostmár láccani' fognak
    Ha megint eltünnek akkor= +még ki is bannolom magam :P