69150
-
Ezt azonnal megnézni:) -
Nah erre is van megoldas, csak kell hozza egy kis folyekony nitrogen 

-
Nem túl reáli ahogy a műanyag hajlik, már a dioráma szempontjából -
Nahát abból pont lehet egy fasza diorámát csinálni:) -
Nemszoltam -
sztem úgy értette,hogy jó:)...vagy nem:P -
Hat akkor csak a kalapacs marad.... aztan lesz egy lezuhant darabokratort diorama belole :D -
Na hallod ha még olyan lenne, hogy lehetne belőle! De az már legalább 5 éves munkám. Van 1 csomó illesztési hiba+ csúnya lett a festése is. Inkább marad a fiókban. -
Ne mtudom, miről beszélsz. -
Hat ezt elbasztad..mert en men csinaltam
-
Pfujj de görény! -
Valoszinu elobb epitek 48-ban vagy 32-ben 17-est meg 19-est mint azt meg :P -
Van egy KP Mig-17-esem..de azt meg tartogatom, mert olyan gyatra a minosege, hogy fejlodnom kell kicsit meg....
(pelda: panelvonalak domboruak..meg a szegecsek is... igy olyan mint egy sundiszno :P---le kell csiszolni es ujrakarcolni az egeszet...KP Mig-19-et raktam mar ossze....hat az illesztesek se..inkabb nincsenek illesztesek...) -
:)))
En meg azota lefujtam galambszurkevel (Testors 1728) alpnak az ezust ala ;) -
Bár a Mig-15 jobban tetszik,mert olyan picike:))) -
Megnéztem a Mig-15-öt jó alaposan a honlapodon(+be is kommentettem:P),megint konstatáltam,hogy szép lett...meghozta nekem is a kedvemet egy Mig-19-re..olyanom sose volt:) -
Mármint vmi múzeumi felújítás után :P -
Na igen ez a festés gondolom vmi felújítás után kerülhetett a gépre..:/ -
Jah es ez amugy is nagy valoszinuseggel egy kiserleti gep volt, PF es PFM kozottti atmenet, meg PF kabintetovel.
(Igy elegge valoszinusithetoen nem allt ez a gep csapatszolgalatban..bar ha valki tobbet tud rola azt szivesen fogadom!) -
Dede.. ezustnyil lesz ;)...
Ez az indiai raadasul kinai licensz gep volt, es kurva nehez az ezustre felvitt hevenyeszett "tigrisminta"...es anyira nem is tetszik...
Vacilaltam egy orosz terepmintas kozott is... de infiormacioim szerint olyan festessel nem allt szolgalatban az orosz legieroben..csak ezust, szurke meg femszinben...
Van egy kiallitva moszkvaban:

De ezt a festes biztos hogy a muzeumban kapta, mert nem bukkantam olyan alakulatra aki ilyen alcazokamuflazsal uzemlette volna a tipust!
(01 oldalszam se volt tipikus! Ugyanis altalaban a gyari sorozatszam utolso szamaibol jott az oldalszam, es 01..ugye az a protipus volt...) -

-
Na most lépnem kell majd még este benézek.
-
harcrjárművem -
Nekem is ez az 1. hatcjárművem. Nem is igen lesz több... -
vááá..ne orosszal PLZ 
sztem ez az indiai a lexebb festés ehhez:) -
Igen, Mig-21PF...o keszul most orosz festessel:
-
PF? -
Ehhez a képhez még hozzátenném,hogy a jobboldali M-110-es életem első harcjárműve..szal azért néz ki így:)
Megérett ez is egy kis SZI-TI lefolyótisztitóra..:P -
Neh en meg megyek a PF-re alapozot fujni
-
-
-
Pedig az a Shilka az egyik kedvenc makettem:) -
Ja tényleg...nem is tudom mért felejtettem ki..:/ -
Jó munkához idő kell! Meg néha tanulni is kellett! -
Az "Itt van"-t a galériádból szedtem. -
mostmár végképp nem vágom...másnak látszanak az első képek is??? -
Nem kapkodtad el:P -
Nem ez nem az:)
Ez M-901(vagy mi a szösz,persze tudom hogy u.a. de mégse:P)
Az e feletti polcon áválkodik mert a könyvek miatt ott csak egy makett fér el:) -
-
Köszi! Majdnem egy évig készült. Igaz ugyan, hogy suliba jártam mellette, de akkor is.