69150
-
A geccciiieeee ^.^ ^.^
-

-
:)
vannak olyan ragasztók amik ilyen átlátszó darabok ragasztására vannak...és asszem nem lesz homályos... -
Köszi. A Skyline fényszóróit valóban elba**tam (piilanatragasztó)a szélvédőt meg unokaöcsém széttörte,ugyhogy megrendeltem Gerotól a "D" öntökeretet -
szépek! 
csak a skyline fényszórói olyan homályosnak tűnnek!? -
jó a pillanatragasztó rosszabb...nagyobb adagban szívod be makettezés közben akkor kiég az orrszőröd...és még ha felé is hajolsz akkor elkezd könnyezni a szemed... -
reggelt all! -
NGPETI #8684 Az ember úgy gondolja/gondolná,hogy egy ilyen hobby-hoz tartozó szűk körben ilyen nem fordul elő...
-
NGPETI #8683 Sziasztok!
Egy kérés Mindenkihez,aki tud segítsen!Köszi!
"SEGÍTSETEK!
Az almádi rendezvény szervezőinek nevében kérem a segítségeteket. A ma 10:30-kor megkezdődött díjkiosztó után valaki eltulajdonította egyik makettezőtársunk Panzer VI Tiger 2B (1944, Porsche toronnyal) típusú, 2546 db, jórész saját készítésű alkatrészből álló művét. Kérlek benneteket, aki bármit tud a makett sorsáról, keresse meg Varga Gábort ([email protected] ). Köszönöm segítségeteket!"
-
jo8
-
na én is...megyek csicsika!:)))
majd holnap re...bye -
Nah léptem all. Holnap meló sajna
Bye
-
Má 2x tapasztaltam sajnos :) -
Mondjuk ajánlatosabb gumi kesztyűt használni -
No para:) Nekem egy kicsit marta meg a kezemet. De inkább csak a bőrnek a hám rétegét nem vészes. Olyan lesz tőle 1-3 napig mintha ki lenne száradva a kezed ennyi. -
Puntigamer #8676 jaja, faszán megcsinálta a srác...
minap vettem kezembe a SZI-TI-t "Súlyos égési sérülést okoz"
Ooops, tegyük le de gyorsan :) -
Újra fújtam a mercit -
Nézd meg a Galériámat :) -
Akko most egész éjjel visszaolvasol
-
Hali all!:) 

-
Puntigamer #8671 jaja, csá :D -
Légy üdvözőlve újra köztünk 

-
hmmmm...kis balhé volt a szülőkkel mert nem akartam elutazni és mindentől elment a kedvem!...sorry hogy nem szóltam akartam volna csak felment bennem a pumpa...meg a gép is tropa lett mielőtt lementem mert vírusos volt és mindíg újraindult és kellett egy format C... -
Hi!
Nah vegre.mar azt hittuk valami balyod esett ;)
Nem szep am hogy leleptel csak ugy hupsz..es mi azt se tudtuk hogy holvagy ;))
De nem is voltunk olyan aktivak nelkuled az tuti ;) -
621 új üzenet! úristen!:)))
estét all!
kicsit nyaraltam azért nem voltam!:) -
Puntigamer #8666 végülis... -
Persze ez egyértelmű ^.^
Nem állok neki lelakkozni egy anyahajót ezzel a módszerrel ^.^ -
De csak kis feluleteknel hasznalhato, egybefuggo nagy, osszefuggo feluletet nem lehet vele csinalni! (Mert amenyi a vattara felmenyt lakk anit tekersz szet..de ha ujat raksz ra az mar nem lesz ugyanolyan vastag...ezert pl a matrica szeleit kenem el vele ...pl..vagy kisebb dolgokat lakkozni utolag) -
hmmm... -
Belenyomod a lakkba es pamacsolva irto vegony film reteget tudsz felhordani vele...mintha azzal festenel...de en pl gorgetni szoktam. -
Én is ilyenekre,bár a lakkrétegnél nem vágom mire gondolsz ^.^ -
Elsosorban szoropisztoly takaritasra, azutan kivalo matricazasnal is, a folyadek felitatasara, a stencil lenyomkodasara, koszolni is jol lehet vele festekkel, illetve a vilag legvekonyabb lakkreteget is ezzel viheted fel ;)) -
Remélem csak nyaral :) -
Te mire használod a fülpucolókat?? ^.^ -
Hova lett Skyline? Remelem nem tortent semmi vele.. -
Matricazol, majd erre rakoszolsz (ugye a stencilek az igazin festes, es szinte sose kifogastalanul neznek azok se ki), majd lakkozod...de van aki matrica es koszolas koze is rak lakkreteget.
De en pl azert szeretek ilyenkor matricazni, mert ilyenkonnyebb...nem all meg a gepbol ki az a sok "bizbasz"..ami a kezbevetelt megneheziti (Futomuvel, pitotcsovek, antennak)...es azokat rakom fel utoljara....matricaban kisebb kart lehettenni mint egy pitotcsoben. -
Puntigamer #8655 hm...
nem is :D -

-
Nagyon kihalt ez a topik

Hiába,csak hiányzik innen az a
Skyline :)
-
Puntigamer #8652 hm...
általában az a legvégén szokták... lehet hogy annál a makettnél úgy kell, csak furcsálom...